Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΤΑΘΗ

Άρθρο με το οποίο επιτίθεται στον σύντροφό του Μπαλάφα του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε ο «πολύς» Στάθης, ο γνωστός σταλινοκομμουνιστής σκιτσογράφος, αρθρογράφος κ.τ.λ. (λίγο απ’ όλα και μέσα σ’ όλα…). Το… συντροφικό μαχαίρωμα στον Μπαλάφα πέφτει γιατί σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα μίλησε για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ και… εξανέστη ο Στάθης. Το άρθρο καταλήγει ως εξής:

«Το φάσμα των μνημονιακών δυνάμεων, Ν.ΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ (συν η  χρήσιμη στη δεξιάακροδεξιά της Χρυσής Αυγής) έχουν φέρει τη χώρα στο κατώφλι του ξαφνικού θανάτου ή στην κόλαση του αργόσυρτου θανάτου. Ποια απεύθυνση προς αυτές τις δυνάμεις μπορεί να ’ναι χρήσιμη και να ωφελήσει τον λαό;».

Ειλικρινά, όλα τα’ χαμε ακούσει μέχρι τώρα ως Χρυσή Αυγή, αλλά «μνημονιακή δύναμη» δε μας είχε πει κανείς. Μας αποκαλεί τώρα έτσι ο Στάθης! Μπορεί να τον… πείραξε ο καυτός ήλιος του καλοκαιριού τον άνθρωπο, δεν τον παρεξηγούμε, αλλά να, δεν αποφάσισε το συνέδριο της Χρυσής Αυγής ότι αν ανέλθουμε στην εξουσία δε θα προχωρήσουμε σε «μονομερείς ενέργειες» για το Μνημόνιο (δηλαδή, σε καταγγελία του Μνημονίου κ.τ.λ.), το πολύ πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το αποφάσισε. Και ο Στάθης νόμιζε πως… ψιχαλίζει.

Επίσης, δεν είδαμε να καταγγέλλει και τον Τσατσόπουλο, που τρεις φορές –κι όχι μόνο μία- μίλησε για μετεκλογική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Τι έγινε, μήπως… δεν το πληροφορήθηκε; Τέλος, του “συντρόφου” Στάθη που κατηγορεί και την Χρυσή Αυγή ότι «έχουν φέρει τη χώρα στο κατώφλι του ξαφνικού θανάτου», του διαφεύγει υποθέτουμε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει ασκήσει ποτέ καμιάς μορφής εξουσία σ’ αυτόν τον τόπο, εν αντιθέσει με το κόμμα στο όποιο ο ίδιος άνηκε στο παρελθόν (ΚΚΕ) και το κόμμα στο οποίο ανήκει σήμερα (ΣΥΡΙΖΑ), που και συγκυβέρνησαν με τα κόμματα του κατεστημένου, και δήμους διοίκησαν και συνδιοίκησαν, και ρουσφέτια έκαναν (αλλιώς που βρέθηκαν τόσοι συριζαίοι και κουκουέδες στο δημόσιο;), και απευθείας αναθέσεις έκαναν (με κοινή απόφαση Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Φλωράκη δόθηκαν τα ψηφιακά στον Κόκκαλη, τον «γιό του Πέτρου»), κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Γκέγκε Στάθη;

ΠΗΓΗ

Exit mobile version