Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Σε αυτή την χώρα που γέννησε ήρωες και φιλοσόφους και έφερε τον πολιτισμό στην ανθρωπότητα, θα αφήσουμε τους ξεπουλημένους προδότες να συνεχίσουν την εθνοκτονία;  Η ραγδαία άνοδος του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ιδιαίτερα η υποστήριξη από τους νέους που ζουν την παρακμή και βιώνουν την ανεργία των γονιών τους και των ίδιων, θα ‘ναι αυτή που θα τους σταματήσει!  Η Ελλάδα παράγει τα πάντα και μπορεί να είναι αυτάρκης και αυτό σιγά-σιγά γίνεται βίωμα όλων των Ελλήνων που ξέρουν πως πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά από δω και πέρα, για να ξαναγίνει η Ελλάδα Έθνος και κράτος, ανεξάρτητο και υπερήφανο!!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ!!!

Π.Ρ.

Σύσσωμο το καθεστώς εναντίον της Χρυσής Αυγής και των θυμάτων των κομμουνιστών στο Μελιγαλά

Όταν ο ανθυπολοχαγός ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ άφηνε την καριέρα του, την άνετη ζωή του και αποχαιρετούσε νύχτα τα παιδιά του για να μην τον νικήσει το πατρικό ένστικτο και λυγίσει και εισήλθε με ψευδώνυμο στην Μακεδονία για να βοηθήσει στον απελευθερωτικό αγώνα κατά των κομιτατζήδων που βίαζαν, σκότωναν, έκαιγαν, λεηλατούσαν και τρομοκρατούσαν τους ελληνορθόδοξους κατοίκους της,  άρχιζε η πρώτη μεγάλη προσπάθεια για την απελευθέρωσή της και συνεχίστηκε όταν ο ελληνικός στρατός το 1912 απελευθέρωσε τη Θεσσαλονίκη από τους τούρκους! Πολλοί διεκδίκησαν τη Μακεδονία μας – και πάντα θα την διεκδικούν όσο υπάρχουν προδότες πολιτικοί που ανέχονται εθνικές προσβολές και υποκύπτουν στα σχέδια των εχθρών μας – με αντάλλαγμα την εξουσία και το χρήμα! Μην περιμένετε συμπατριώτες χέρι βοηθείας από την εθνοπροδοτική κυβέρνηση. Όπως ξεπουλάνε τις κρατικές υποδομές έτσι επιθυμούν να ξεπουλήσουν και την πατρίδα μας. Σήμερα είναι η Μακεδονία που χτυπιέται ύπουλα με διεκδίκηση του ονόματος και φυσικά εδαφών, χθες χτυπήθηκαν τα ακριτικά νησιά από φωτιές και λαθροεισβολείς πράκτορες, προχθές ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου. Στη Θράκη οι τούρκοι πράκτορες αλωνίζουν και στον Έβρο οι μογγόλοι κάνουν προγεφυρώματα. Είναι ανώφελο να συζητάμε φοβισμένοι όσα βλέπουμε και να περιμένουμε αδρανείς το ΚΑΚΟ που έρχεται. Δυστυχώς έχουν προσυμφωνήσει άπαντες στον διαμελισμό της πατρίδος μας. Μόνο Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μάχεται για ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ και προασπίζεται τα ιερά και όσια της φυλής μας!

A.Γ.Α.

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Κορίνθου

Το ΣΔΟΕ εκτός από τα σουβλατζήδικα και τους τραγουδιστές, θα ψάξει και την πώληση δημόσιας περιούσιας του 902 σε…..off-shore;;; Σε ποια άλλη χώρα, πολιτικό κόμμα, επίσημα ξεπλένει λεφτά και δεν μιλάει κανείς;;; Το κράτος απο τη πώληση, δεν πήρε ούτε ευρώ για να πληρώσει συντάξεις. Ούτε στη Κολομβία…!!! Σε ποια χώρα, πολιτικό κόμμα, (ΠΑΣΟΚ) έχει μαύρη τρύπα 100+ εκ ευρω, χωρίς παραστατικά και όχι μόνο το ΣΔΟΕ δεν ασχολείται, αλλά φωνάζει “να παίρνουμε αποδείξεις”, αλλιώς θα είμαστε παράνομοι και δεν θα ισχύσει το μέτρο της “μείωσης του ΦΠΑ”…ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!!  Αν ο Στουρνάρας θέλει λεφτά για τις τράπεζες, τον πληροφορώ ότι τα 4 “δημοκρατικά” κόμματα χρωστάνε περί τα 400 εκ. Ευρώ. Δεν θα μπουν φυλακή οι αρχηγοί τους και οι ταμίες που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα τόσο επαίσχυντα;;;Αν θελει να αρχίσει του πληστειριασμούς ακινήτων, ας αρχίσει πρώτα με τα κόμματα και την ίδια την Βουλή! Κι αυτή χρεωμένη είναι!

Ευχαριστώ!

Α.Α.

Στουρνάρας: Στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων για χάρη των τραπεζών

κ. Υπουργέ Προστασίας των λαθροεισβολέων, σας ενημέρωσαν για το οπλοστάσιο που έκρυβαν στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Κόρινθο οι “ταλαίπωροι” οικονομικοί μετανάστες που έχουν φαγητό τρεις φορές ημερησίως; Οι ελληνικές οικογένειες δεν έχουν ούτε το πιάτο του μεσημεριού και ζουν σε αγωνία για το αύριο την ώρα που εσείς, με απολογητικό ύφος στην κάμερα  δείχνατε τις ανέσεις των λαθρομεταναστών! Όταν ανοίξουν οι πλειστηριασμοί, για να μην χαθεί “η τραπεζική πίστη”, όπως ισχυρίστηκε σε εφημερίδα ο κ. Στουρνάρας, θα εξασφαλίσετε στέγη και τροφή στους Έλληνες φορολογούμενους που θα μείνουν στον δρόμο;;; Ασφαλώς όχι! Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;
Τότε να μας πείτε τα σχέδια σας!!!

Γ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-19-augoustou-2013#.UhJ34ZJM_-Q#ixzz2cRlDt7TE

Exit mobile version