Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι κατά συρροή ψεύτες του Σύριζα μιλούν για ταύτιση ΝΔ – Χρυσής Αυγής

Με γελοία επικοινωνιακά παιχνίδια προσπαθούν να κρύψουν την επερχόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ – Σύριζα

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» ως γνήσιος απόγονος της αριστερίστικης πτέρυγας της «Ελευθεροτυπίας», της αγαπημένης των τρομοκρατών, έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια της στην ψευδολογία, την εκτόξευση λάσπης, τα φωτομοντάζ και τον κιτρινισμό. Από την άλλη μεριά οι κομμουνιστές είναι εκπαιδευμένοι από τους άρχοντες του ψεύδους και μάλιστα είναι οι καλύτεροι μαθητές τους.

Τι μπορεί να συμβεί λοιπόν αν ένας κομμουνιστής, έστω και ροζ, και μάλιστα όχι όποιος κι όποιος, αλλά ο «διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα», δίνει συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ»; Προφανώς ένα ψευδολογικό κρεσέντο άνευ προγουμένου, όπου η πιο «αληθινή» φράση, είναι συρραφή ψευδών πεταγμένων φύρδην – μίγδην. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τις διάφορες λεπτομέρειες της συνεντεύξεως του Νίκου Παππά, αλλά θα σταθούμε σε ένα και μόνο σημείο, που καταδεικνύει την τυμβωρυχία στην οποία επιδίδεται ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη και να τα διοχετεύσει στην επερχόμενη μετεκλογική συνεργασία του με την ΝΔ.

Γράφει, λοιπόν, με πηχυαίο τίτλο η φυλλάδα: «Η ανακοίνωση του Σίμου Κεδίκογλου για τον 19χρονο ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με την Χρυσή Αυγή». Ας δούμε λίγο, όμως, τα γεγονότα για να αντιληφθούμε την αλήθεια πίσω από την πρόταση ότι οι ενσυνείδητοι κομμουνιστές, έστω και ροζ, είναι ψεύτες και λασπολόγοι και όπως έλεγε ο Στρατής Μυριβήλης δεν είναι καν Έλληνες. Στις 14 Αυγούστου, λοιπόν, σημειώνεται το τραγικό περιστατικό στο Περιστέρι.

Ευθύς αμέσως η επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής γράφει: Νεκρός 18χρονος Έλληνας για 1 ευρώ! Πόσο κοστίζει η ζωή μας στον καιρό του μνημονίου; “Ένα ακόμη θλιβερό περιστατικό, που αποδεικνύει πως η κατάσταση στη χώρα μας έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της αθλιότητας, συνέβη τα ξημερώματα. Ένας 18χρονος Έλληνας έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατόπιν επεισοδίου με τον ελεγκτή και τον οδηγό αστικού λεωφορείου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φέρεται να τραυματίστηκε θανάσιμα στην προσπάθειά του να πηδήξει από το τρόλεϊ, ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ελεγκτής ζήτησε από τον νεαρό το εισιτήριό του λέγοντάς του ότι σε διαφορετική περίπτωση θα πληρώσει πρόστιμο. Όταν ο νεαρός του είπε ότι δεν έχει εισιτήριο, τότε ο ελεγκτής τον προειδοποίησε ότι «ή μου δίνεις την ταυτότητα σου ή σε πάω στο τμήμα τώρα».

Από την πλευρά του ο νεαρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του απάντησε ότι δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του και συνέχισε λέγοντας «Είμαι άνεργος, αλήθεια σου λέω. Και οι γονείς μου δεν έχουν δουλειά. Είμαστε σε τραγική κατάσταση». Το τραγικό γεγονός συνέβη λίγα μέτρα πριν το δημαρχείο Περιστερίου. Ο άτυχος 18χρονος επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πάντως, πριν το άλμα στο κενό του 18χρονου είχε σημειωθεί και συμπλοκή του με τον ελεγκτή. Ο οδηγός και ο ελεγκτής συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου.  Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθούν επιβάτες του τρόλεϊ για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 18χρονου.

Υ.Γ. 1: Δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι λαθρομετανάστες στις αστικές συγκοινωνίες: δεν πληρώνουν ΠΟΤΕ ούτε εισιτήριο, ούτε πρόστιμο. Στην καλύτερη περίπτωση να τους κατεβάσουν από το λεωφορείο. Και να θέλει δηλαδή ο ελεγκτής να τους επιβάλει πρόστιμο, σε ποια στοιχεία να κόψει την κλήση και ποιος παραβάτης να την πληρώσει; Εδώ τους αφήνουμε να κυκλοφορούν παράνομα στη χώρα… είναι δυνατόν να πληρώσουν πρόστιμο για παράνομη επιβίβαση σε λεωφορείο;

Υ.Γ. 2: Το συμβάν του Περιστερίου – εκτός από τραγικό – είναι και ενδεικτικό της κατάντιας της σύγχρονης Ελλάδας. Η ανθρώπινη ζωή στον καιρό του μνημονίου κοστίζει κυριολεκτικά 1 ευρώ. Για την αθλιότητα αυτή ασφαλώς και υπάρχουν υπεύθυνοι – που βρίσκονται πάρα πολύ ψηλά – και μία μέρα θα λογοδοτήσουν για τα έργα τους“.

Την ίδια ώρα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου» και ξυπνά από την καλοκαιρινή ραστώνη μόλις δύο μέρες μετά, την ημέρα δηλαδή της κηδείας. Πιο πριν φαίνεται βρισκόντουσαν σε κάποια παραλία και δεν μπορούσαν να ασχοληθούν με το γεγονός. Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας διοργανώνει πορεία, όπου σημειώνονται έκτροπα και προσπαθούν να εμφανίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ δίπλα στον νεκρό. Έτσι ξεκινάει ένας ψευδεπίγραφος πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, όπου η Χρυσή Αυγή δεν ενεπλάκη, διότι δεν μας αφορούν τα εσωκομματικά της νέας συγκυβέρνησης. Όμως δεν μπορούμε να παραγράψουμε ότι με αυτό τον δήθεν πόλεμο, οι μελλοντικοί συνεταίροι του μνημονίου επιχειρούν να πολώσουν το κλίμα προς χάριν και των δύο.

Ο «διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα», όμως, βλέπει ότι οι ανακοινώσεις της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. Ο καθείς εκ των αναγνωστών μπορεί να δει και να κρίνει το επίπεδο της τρικυμίας εν κρανίω που επικρατεί σε αυτό τον άνθρωπο. Το ψέμα, όμως, θα πρέπει να γνωρίζει ο κ. Ν. Παππάς έχει κοντά ποδάρια, οπότε και η λάσπη του εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν θα πιάσει και συντόμως θα αποκαλυφθεί αυτός και ο προϊστάμενος του, Αλέξης Τσίπρας, ως αυτό που πραγματικά είναι. Συνομιλητές του Σόρος, συνεργάτες της Μέρκελ και μελλοντικοί εταίροι στην νέα συγκυβέρνηση του μνημονίου!

ΥΓ. Η Χρυσή Αυγή θα “συγκυβερνήσει” μόνο με την Χρυσή Αυγή

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-kata-surroh-pseutes-tou-suriza-miloun-gia-tautish-nd-chrushs-aughs#.UhPPt5JM_-Q#ixzz2cXiRRH99

Exit mobile version