Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Κύριε Μιχαλολιάκο,

Συνεχίστε ἀπτόητος νὰ συντρίψετε τὸ προδοτικὸ ἑλληνικὸ κυβερνητικὸ σύστημα. Πῆραν  χρόνια οἱ Ἕλληνες νὰ καταλάβουν ποιός τοὺς κυβερνάει καὶ γιατὶ γινόντουσαν αὐτὰ ποὺ ἔφεραν τὴν χώρα μας ἕως ἐδῶ. Ἔπρεπε νὰ μᾶς βάλουν τὸ χέρι στὴν τσέπη γιὰ νὰ ἀφυπνισθοῦμε, ἂν καὶ δυστυχῶς ἀκόμα ὄχι ὅλοι. Ὅσο μᾶς χαρίζαν δωρεὰν χρῆμα γιὰ κατανάλωση, ἡ πατρίδα καὶ ἡ ἱστορία της ἦταν γιὰ κάποιους δῆθεν γραφικοὺς καὶ ὀνειροπόλους, ἀλλὰ τώρα ἡ φωτιὰ ἔχει μπεῖ μέσα στὸ σπίτι μας καὶ κοιτᾶμε μὲ τὶ νὰ τὴν καταπολεμήσουμε. Πιστεύω ὅτι αὐτὰ ποὺ ἐκφράζεται εἶναι μέσα ἀπὸ τὴν καρδιά σας καὶ εἶστε ἕνας ὀνειροπόλος μὲ βαθιὰ πίστη στὸ ἑλληνικὸ ἔθνος μας καὶ ὅτι αὐτὸ πρεσβεύει ἐδῶ καὶ πάνω ἀπὸ πέντε χιλιάδες χρόνια ἱστορία.

Μὲ Ἐκτίμηση,

Δ.Κ.

Όχι στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ και του εθνικού μας πλούτου – Στο πλευρό των εργαζομένων η Χρυσή Αυγή

Ένας εκ των δύο μπλοφάρει. Καταρχάς να πάρουμε ως δεδομένο την αγαστή συνεργασία μεταξύ κυβερνήσεως και τρόικας. Οπότε θα πρέπει να έχουμε και ως δεδομένο ότι οι εξαγγελίες και οι δηλώσεις της μαριονέτας που έχουμε ως πρωθυπουργό είναι προαποφασισμένες και μελετημένες. Λέει λοιπόν ο Σόιμπλε ότι έρχεται τρίτο μνημόνιο και όχι κούρεμα του χρέους, το οποίο θα ήταν επίσης καταστροφικό. Ο Σαμαράς από την άλλη επιχειρεί επικοινωνιακά παίγνια γύρω από τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας και τα λοιπά μέτρα. Δήθεν βρίσκει αντίσταση σε αυτές τις πολιτικές τις οποίες δεν έχει επιβάλει καθώς λένε η τρόικα. Ίσως κάνει τον λαγό για τα μέτρα που θα επιβάλλει το νέο μνημόνιο. Ίσως παρουσιάζει τα απεχθή αυτά μέτρα, προκειμένου ο Λαός να υποδεχτεί με ανακούφιση και να θεωρήσει νίκη το κούρεμα. Το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο και μετά τις γερμανικές εκλογές θα το ξέρουμε.

Κ.Α.

Οι τούρκοι βομβάρδισαν εικονικά τους Φούρνους πετώντας πάνω από Έλληνες και ξένους παραθεριστές

Οι τούρκοι έχουν εντείνει και συντονίσει την προκλητικότητα τους σε όλα τα μέτωπα. Είτε μιλήσουμε για τις δηλώσεις Ταλάτ, ότι «δεν αποκλείεται στρατιωτική επέμβαση στην Κύπρο», είτε μιλήσουμε για τους εικονικούς βομβαρδισμούς ελληνικών νήσων, είτε μιλήσουμε για τα τουρκοπανηγύρια στην Θράκη, βλέπουμε ότι οι τούρκοι προκαλούν και μάλιστα πολύ. Αυτό στο οποίο θα ήθελα να εστιάσω σε αυτή την επιστολή είναι σε μία έννοια της αριστεράς, τον ντεφετισμό, ή στα ελληνικά την «επαναστατική ηττοπάθεια». Σύμφωνα με αυτή την μαρξιστική τακτική, οι κομμουνιστές οφείλουν σε περίπτωση πολέμου να στραφούν εναντίον του Έθνους τους, ώστε να προκαλέσουν δήθεν κατάρρευση της αστικής τάξεως. Δηλαδή να ανοίξουν την κερκόπορτα στον κατακτητή. Μήπως, όμως, αυτό το συνονθύλευμα που έχουμε στην Ελλάδα και αποτελείται από συριζαίους, μαστούρηδες, αραπάδες, αναρχικούς και τρομοκράτες της κλανιάς, δεν είναι ένας μέγιστος εθνικός κίνδυνος, ένας στρατός μειοδοτών που την κατάλληλη στιγμή θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της Τουρκίας; Η δε ανοχή που δείχνουν οι φιλελεύθεροι σε αυτόν τον συρφετό δείχνει μια σύμπνοια απόψεων, αφού η ενδοτικότητα των κυβερνώντων έχει τα ίδια ακριβώς ανθελληνικά αποτελέσματα.

Σ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-21-augoustou-2013#.UhPzBJLwlMs#ixzz2cYKQShqZ

Exit mobile version