Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κομπλεξικοί σταλινοκαθηγητάδες κάνουν όνειρα για διάλυση της Χρυσής Αυγής

Οφείλουμε μια απάντηση σε άρθρο του Νίκου Μαραντζίδη, το οποίο δημοσιεύτηκε υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «Διαλύστε τη Χρυσή Αυγή», σε γνωστή καθεστωτική ιστοσελίδα. Το καθεστώς των διεφθαρμένων, θα ήταν πιθανώς αδύνατον να γαντζωθεί από το ταλαιπωρημένο σώμα της Ελληνικής Πατρίδος επί σαράντα έτη, αν δεν είχε την αμέριστη συμπαράσταση (με το αζημίωτο φυσικά) των πληρωμένων κονδυλοφόρων και των κρατικοδίαιτων καθηγητάδων του κοσμοπολίτικου φιλελευθερισμού και του διεθνιστικού μαρξισμού.

Αυτές οι δύο τελευταίες κατηγορίες των καθεστωτικών πραιτόρων, αποτέλεσαν και την υποτιθέμενη «πνευματική ελίτ» του αντεθνικού Καθεστώτος, το οποίο εξαθλιώνει το Λαό μας και ξεπουλά την Πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους. Τι είναι όμως εκείνο το οποίο παρήγαγε επί δεκαετίες αυτή η «πνευματική ελίτ», η οποία σήμερα υψώνει επικριτικά το δάχτυλο στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, επιχειρώντας να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά τον Ελληνικό Λαό, παριστάνοντας την προστάτιδα δύναμη της δημοκρατίας; Παρήγαγε την πλατιά πελατειακή κομματική μάζα, η οποία συνωστιζόταν στα πολιτικά γραφεία των κληρονομικά τεμπέληδων πολιτικάντηδων της μεταπολίτευσης, προκειμένου να της χαριστεί από τους ψευτοδημοκράτες το δικαίωμα στην εργασία ή κάποιο ρουσφέτι οποιουδήποτε είδους. Επιπλέον, η ίδια αυτή «πνευματική ελίτ», υπήρξε η καθεστωτική μηχανή της καλλιέργειας του πνεύματος του ραγιαδισμού, πνεύμα το οποίο διαπότισε ολόκληρο το Έθνος, πνεύμα ρέον από την προδοτική μεταπολιτευτική ηγεσία προς τις ανυποψίαστες και ευκολόπιστες λαϊκές μάζες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ψευδοσοφών του μεταπολιτευτικού σκοταδισμού, αποτελεί ο κύριος Νίκος Μαραντζίδης, ο οποίος ξεπληρώνει το βόλεμά του στο ελληνικό δημόσιο, με την θλιβερή και συνάμα στομφώδη, «δημοκρατική» του απαίτηση: «διαλύστε τη Χρυσή Αυγή»!

Ακροβατώντας μεταξύ καπιταλισμού και μαρξισμού (τα οποία και αποτελούν τις δύο όψεις του σιωνιστικού ιδανικού του), ο κ. Μαραντζίδης επιχειρεί να κρύψει το βαθύ μίσος του προς τον Ελληνικό Λαό, πίσω από την υπεράσπιση -τάχα- των δημοκρατικών θεσμών από το -καθώς ο ίδιος αποκαλεί- «μεταναζιστικό ιδεολογικό στίγμα της Χ.Α.». Το μαρξιστικής υφής μίσος του προς τον Ελληνικό Λαό, διακρίνεται ξεκάθαρα μέσα στο κείμενό του: «Αρχικά ήταν σύνηθες να ερμηνεύεται η άνοδος αυτή ως αποτέλεσμα των κοινωνικών συνθηκών διαβίωσης των ψηφοφόρων (εγκληματικότητα, ανασφάλεια και υποβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος λόγω της παρουσίας μεγάλου όγκου μεταναστών) στην Αθήνα και τα υπόλοιπα μεγάλα αστικά κέντρα. Έτσι, κάπως απλοϊκά και απαλλάσσοντας από κάθε ευθύνη, έστω και χωρίς πρόθεση, τους ψηφοφόρους της Χ.Α..» γράφει ο «δημοκράτης» καθηγητής, κατηγορώντας εμμέσως το Καθεστώς το οποίο στις 18 Ιουνίου 2012, δεν εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες τις 500.000 Ελλήνων, οι οποίοι τόλμησαν την προηγούμενη ημέρα να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Στην καλύτερη περίπτωση, ο κύριος Μαραντζίδης ίσως να αποδεχόταν τον εγκλεισμό εκείνων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή στο Γκουαντάναμο (στρατόπεδο εκδημοκρατισμού), ούτως ώστε να συμμορφωθούν προς τις επιταγές της παγκόσμιας σιωνιστικής τάξης την οποία ο ίδιος υπηρετεί. Αδύνατο να συλλάβει ο νους του το γεγονός πως ο Ελληνικός Λαός στηρίζει με θέρμη τη Χρυσή Αυγή, αντί να χειροκροτεί το τσεκούρωμα μισθών και συντάξεων, τις απολύσεις και την ανεργία, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, την υποταγή στο ΔΝΤ και την Τρόικα, την απεμπόληση των εθνικών, κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Αφού κατηγορεί τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος είχε το «θράσος» να διαδηλώσει κατά της υπογραφής των Μνημονίων από τα κόμματα της υποτέλειας και της ξενοδουλείας (χαρακτηριστικά γράφει «η αντισυστημική της φυσιογνωμία προσέλκυσε τους κάθε λογής αγανακτισμένους αλλά και τους κρυμμένους όλα αυτά τα χρόνια οπαδούς της χούντας του 1967, που όλοι μαζί παρέα μούντζωναν το κοινοβούλιο και έστηναν κρεμάλες στην πλατεία Συντάγματος το 2011»), αντί να σιωπά μπρος στα Εθνικά Εγκλήματα του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, υποπίπτει σε αντιφάσεις οι οποίες ξεπερνούν τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης και κριτικής και αγγίζουν τα όρια της ανάγκης ιατρικής παρακολούθησης και φροντίδας. Αρκεί κανείς να διαβάσει στο ίδιο κείμενο του «βαθυστόχαστου» νεοφιλελεύθερου μεταμαρξιστή πως «η φιλελεύθερη Δημοκρατία οφείλει να ανέχεται, ακόμη και να προστατεύει όσο κι αν αυτό σοκάρει, την εκφορά ιδεολογικών λόγων που απειλούν την ίδια και προάγουν την πολιτική αλλαγή προς κατευθύνσεις αντιδημοκρατικές. Αυτή είναι η μαγεία του φιλελευθερισμού, η ανεκτικότητα στο διαφορετικό, το άλλο, το αντίθετο».

Ανησυχεί εμφανώς ο κύριος αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, διότι η Χρυσή Αυγή απειλεί την κλεπτοκρατία της μεταπολίτευσης, όπως αυτή κατεδείχθη περίτρανα με τις μίζες κομμάτων και κομματικών στελεχών από ξένα και εγχώρια οικονομικά συμφέροντα. Ανησυχεί διότι η Χρυσή Αυγή απειλεί το Καθεστώς της τυραννίας των φόρων και του τρόμου της χρεοκοπίας, απειλεί το Καθεστώς της υποτέλειας στους τοκογλύφους που απομυζούν το αίμα του Ελληνικού Λαού και επιδιώκουν να βάλουν χέρι στην εθνική μας γη, τις θάλασσες και στον ορυκτό μας πλούτο. Καλά κάνει και ανησυχεί κάθε συνεπής πραίτορας του Καθεστώτος της εξαθλίωσης και της προδοσίας, το ίδιο θα έπραττε στη θέση του!

Εν συνεχεία, ο εν λόγω πολέμιος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αποχωρίζεται το δημοκρατικό, φιλελεύθερο προσωπείο και αφήνει να αναδυθεί το έτερον ήμισυ του διττού του χαρακτήρος, το μαρξιστικό: «Δεν πάει άλλο. Αφού η Χ.Α. αποφάσισε να επιβάλει τη χέβι μέταλ στην πολιτική ζωή, ήρθε η ώρα και η Δημοκρατία να απαντήσει με σκληρό ροκ(σ.σ. εδώ θυμίζει λίγο Λαλιώτη, προφανώς το μεταπολιτευτικό του πρότυπο.) . Let’s Dance λοιπόν αλλά στους ρυθμούς της Δημοκρατίας που ήρθε η ώρα να περάσει από την άμυνα στην επίθεση. Η πρόταση είναι απλή. Αν η Χ.Α. δεν συμμορφωθεί άμεσα και δεν αποδεχτεί τους κανόνες συμπεριφοράς της φιλελεύθερης Δημοκρατίας και της οργανωμένης κοινωνίας πρέπει να αντιμετωπίσει την απειλή να τεθεί εκτός νόμου και τα στελέχη της να υποστούν συνέπειες. Η συμμετοχή στη Χ.Α. πρέπει να αρχίσει να έχει κόστος», δηλώνει με θράσος χιλίων πιθήκων, απειλώντας ευθέως με κόστος (τι είδους κόστος άραγε, ίσως και με κόστος ζωής;) εκείνους οι οποίοι θα συμμετέχουν στη νόμιμη και συνταγματικά κατοχυρωμένη πολιτική δραστηριότητα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή!

Στο εμετικό, μαρξιστικό του παραλήρημα συνεχίζει με ένταση: «Οι ψηφοφόροι της Χ.Α., είτε αυτοί αποτελούν το 7% είτε το 17% του εκλογικού σώματος, οφείλουν να αντιληφθούν πως η συστηματική υπονόμευση των θεσμών δεν μπορεί να είναι δίχως κόστος για κανέναν. Η δημοκρατία δεν εκδικείται αλλά δεν μπορεί να καταντήσει ο χρήσιμος ηλίθιος της κάθε αυταρχικής μειοψηφίας εξαιτίας ενός «φιλελεύθερου ενοχικού συνδρόμου». Όποιος παίζει με τη φωτιά γιατί θέλει να ανάψει πυρκαγιά θα πρέπει να ξέρει πως μπορεί και να κάψει τα δάκτυλά του», προειδοποιεί ο άξεστος χωροφύλαξ του Καθεστώτος της σαπίλας, στρεφόμενος κατά του Ελληνικού Λαού ο οποίος τολμά να αμφισβητεί την παντοδυναμία της πολιτικοοικονομικής υπερκομματικής συμμορίας που εξουσιάζει από το 1974 κι εντεύθεν.

Ο σταλινοφιλελεύθερος καθηγητάκος, καταλήγει ως εξής: «η διάλυση της Χ.Α., ας μπει λοιπόν, στην ημερήσια διάταξη από τις δυνάμεις του συνταγματικού τόξου. Θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της Δημοκρατίας και θα αποτελέσει ένα μάθημα για το μέλλον που θα το λάβουν όλοι. Επιπλέον, θα επιτρέψει στην Κεντροδεξιά που αντιμετωπίζει και τη σοβαρότερη εκλογική απειλή από τη Χ.Α., να ανασάνει». Ομολογεί λοιπόν ο κρατικοδίαιτος «σοφός» πως η διάλυση της Χρυσής Αυγής θα συμβάλλει στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης της «δημοκρατίας» ή σε απλή γλώσσα για να καταλάβει ο καθένας τι θέλει να πει ο. ποιητής, η διάλυση της Χρυσής Αυγής θα αποτελέσει το αναγκαίο βήμα για να συνεχίσουν οι μεταπολιτευτικοί απατεώνες δεξιών και αριστερών, φιλελεύθερων και μαρξιστικών κομμάτων να κατακλέβουν και να εξαθλιώνουν το Λαό μας, να υπηρετούν τα συμφέροντα των ξένων και να ξεπουλούν την Ελληνική Πατρίδα!

Ενημερώνουμε τον κύριο Μαραντζίδη πως το δικαίωμα της παρουσίας της Χρυσής Αυγής στη πολιτική ζωή της Ελλάδος είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο και υποστηρίζεται από την αδάμαστη θέληση του Ελληνικού Λαού να οικοδομήσει ένα Νέο Κράτος, Εθνικό και Λαϊκό. Έχει δε κερδηθεί το δικαίωμα αυτό, από τους Εθνικούς Αγώνες των Προγόνων μας, ενάντια σε αλλοεθνείς εχθρούς και εγχώριους προδότες. Ως εκ τούτου, θα ήταν ασυνεπές προς τις Αρχές μας, να επαιτούμε την άδεια του κάθε καθεστωτικού πραίτορα Μαραντζίδη, προκειμένου να υποδεικνύουμε στο Λαό μας την αλήθεια και επιπλέον να του προσφέρουμε μια Ιδέα και μια Σημαία για τις οποίες αξίζει να αγωνιστεί. Εν κατακλείδι, στόχος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να ενταθεί ακόμη περισσότερο ο φόβος και πανικός του κάθε κρατικοδίαιτου Μαραντζίδη, διότι μόνον τότε ζωγραφίζεται ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων. Στις ευθείες απειλές του, για «το κόστος εκείνων οι οποίοι θα συμμετέχουν στη Χρυσή Αυγή», απαντούμε με την ατσάλινη θέληση να αφαιρέσουμε για πάντα το περιττό λίπος του Ελληνικού Λαού, περιττό λίπος που δεν είναι άλλο από μια ισχνή πλέον μεταπολιτευτική μειοψηφία, η οποία απολαμβάνει προκλητικά -εις βάρος του Λαού μας- προνόμια. Ουαί τοις ηττημένοις, καθεστωτικοί πραίτορες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/komplejikoi-stalinokathhghtades-kanoun-oneira-gia-dialush-ths-chrushs-aughs#.UhS0GpJM_-Q#ixzz2cbgciocy

Exit mobile version