Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Καλησπέρα συναγωνιστές. Σήμερα θέλω να καταγγείλω την υποκρισία των διεθνών ψευτοανθρωπιστών σε διεθνείς οργανισμούς και σε διεθνή ΜΜΕ που βγάζουν χολή κατά της Ελλάδος ακόμη και για άσχετους με τα “καθήκοντά” τους λόγους (όπως η αναπαραγωγή λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής) την ίδια στιγμή που σιωπούν αισχρά για το αλβανικό κράτος που κυριολεκτικά καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πιο συγκεκριμένα, το αλβανικό κράτος, επικαλούμενο έναν αυθαίρετο νόμο του πάλαι ποτέ κομμουνιστικού καθεστώτος διαλύει έναν χώρο λατρείας πιστών, έναν Ορθόδοξο Χριστιανικό ναό στην Πρεμετή. Οι λόγοι, είναι κάτι παραπάνω από εμφανέστατοι. Θέλει να δημιουργήσει προβλήματα στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Την ίδια στιγμή οι αλβανικές αρχές και Αλβανοί παρακρατικοί επιτίθενται δια της βίας και απειλούν τους Έλληνες που διαμαρτύρονται για τη διάλυση του ναού.

Παρόλα αυτά (κι ενώ έχουνε ήδη περάσει μέρες), δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμμία αντίδραση από τους διάφορους χοντρόπετσους ψευτοανθρωπιστές.

Ούτε η Διεθνής Αμνηστία καταγγέλλει το παραμικρό για τα όσα κάνει το αλβανικό κράτος, ούτε το παρατηρητήριο του Ελσίνκι, ούτε και η ψευτοανθρωπιστική βρετανική εφημερίδα Guardian, όπως και άλλα – κατά τα άλλα “λαλίστατα” – διεθνή ΜΜΕ.

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι όλοι αυτοί οι τύποι, δεκάρα δε δίνουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκτελούν κατά παραγγελία συκοφαντίες για τα αφεντικά τους και τους χρηματοδότες τους.

Αυτά, για να μην τρώει ο κόσμος άλλο κουτόχορτο για το ρόλο των διεθνών ψευτοανθρωπιστών.

ΥΓ: Οι “ευαίσθητες με τα ανθρώπινα δικαιώματα” ΗΠΑ (που σύμφωνα με τους παπαγάλους του Μνημονίου έγιναν και “φίλοι μας”), επίσης δεν αντιδρούν.

Χρήστος, Λάρισα

ΣΟΚ! Νεκρός στην Αττική από την νόσο των λαθρομεταναστών (ιό του Δυτικού Νείλου)

Είδαν οι αμερικανοσιωνιστές ότι ο Άσαντ τους πετούσε με τις κλωτσιές έξω από την χώρα και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην μεγάλη προβοκάτσια. Το πράγμα είναι προφανές. Το μόνο που δεν δύναμαι να γνωρίζω είναι αν είναι ψεύτικες οι ειδήσεις ή αν οι αντάρτες πέταξαν χημικά στον άμαχο πληθυσμό, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους. Αυτό το δεύτερο θα είχε βάση, δεδομένου ότι η Τουρκία τους είχε προμηθεύσει αφειδώς χημικά αέρια. Αυτό καταδεικνύει βέβαια την αναλγησία των αμερικανοσιωνιστών, αλλά και την αγαστή συνεργασία που έχουν με – πρόθυμα για διασπορά ψευδών – ΜΜΕ. Χαρακτηριστικό το σημείο σημερινού άρθρου σας που τονίζει ότι ο επικεφαλής του BBC είναι υπάλληλος των Ρόθτσιλντ. Γενικώς ο πλανήτης είναι μπλεγμένος πολύ άσχημα με αυτούς και μόνο ο Νιαγάρας θα μπορέσει να μας καθαρίσει. Πάλι καλά η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον φωτεινό φάρο που θα σηματοδοτήσει την εθνικιστική παγκόσμια αναγέννηση και θα τους στείλει στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα.

Ι.Λ.

Τι θέλει ο Άσμουσεν στην Ελλάδα; Έρχεται νέο «προληπτικό» μνημόνιο;

Αυτές τις μέρες υπάρχει προγραμματισμένη “ομιλία” τού Mister Tsipras  στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στο “Πεντοφάναρο” το οποίο είναι ακριβώς στο κέντρο της πόλεώς μας. Μέχρι εδώ καλά. Εντύπωση προκαλεί όμως ή τοποθεσία και ή ώρα! Κάτ’ αρχάς έχει προγραμματισθεί ώρα 18.30. Με  την συνηθισμένη “ελληνική καθυστέρηση” και με τις απαραίτητες σάλτσες αυτή δεν πρόκειται νά αρχίσει πρίν από τις 19.30 διάβαζε 20.00 ! Ώρα κατά την οποία οι Κερκυραίοι και οι πολυπληθείς επισκέπτες μας συγκεντρώνονται στο συγκεκριμένο σημείο είτε για την απογευματινή τους έξοδο είτε για την συνάντησή τους  κ.λ.π. Αυτό το πλήθος είναι πολύ μεγάλο έτσι κ’ αλλιώς και σ’ αυτό στηρίζονται οι  οργανωτές τού ξύριζα προκειμένου να αναδείξουν την δήθεν “παλλαϊκή κοσμοσυρροή” λόγω….τσίπρα !! Εμείς οί Κερκυραίοι τό ξέρουμε, τό ζήτημα είναι νά μήν ξεγελαστούν στό Πανελλήνιο όταν δούν τήν κοσμοσυρροή στα πορνοκάναλα!

Σίμος από Κέρκυρα

Η σιωνιστική φύση των διεθνών τοκογλύφων

Οι πράκτορες της Άγκυρας ζητούν εξέγερση των Μουσουλμάνων της… Αν. Μακεδονίας!!!!ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Την αποκοπή από το Ελληνικό κράτος ζήτησε από τους Μουσουλμάνους της Ανατολικής Μακεδονίας ο αντιπρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης «Συνομοσπονδίας Τούρκων Βαλκανίων» Ιζέτ Αλτιντάς λέγοντας ότι«για τον Τούρκο, άλλος φίλος από τον Τούρκο δεν υπάρχει»….

Στις εκδηλώσεις αυτές στο οροπέδιο Χίλια, μετείχαν ο πρόεδρος του Μειονοτικού-Εκπαιδευτικού και Μορφωτικού συλλόγου Χίλια Αλή Πεντζάλ και το Δ.Σ. του συλλόγου, ο πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο αντιδήμαρχος Αδριανούπολης Δρ. Σεζγκίν Τανρικουλού, ο δήμαρχος Αρριανών Ιμπραήμ Σερίφ και ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

Ένα πρώτο ερώτημα είναι για ποιους μουσουλμάνους στην Α.Μακεδονία μιλάει; Γιατί πλην ορισμένων αθιγγάνων – και αν υπάρχουν κι αυτοί, δεν υπάρχουν άλλοι.

Η δήλωση αυτή, που έρχεται να προστεθεί σε όλες τις προσπάθειες έναρξης διαδικασιών κοσοβοποίησης της Δυτικής Θράκης έγινε κατά τη διάρκεια των αγώνων πάλης με λάδι που πραγματοποιήθηκαν στο οροπέδιο Χίλια.

Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έγιναν στο περιθώριο των αγώνων δεν παρέστη από την πλευρά των επισήμων κανείς παράγοντας της περιοχής μη μουσουλμάνος, γεγονός το οποίο ενθάρρυνε δηλώσεις με τις οποίες καλλιεργείται η διχόνοια και ο διαχωρισμός του μουσουλμανικού απο το χριστιανικό στοιχείο.

Ο Ιζέτ Αλτιντάς δήλωσε επίσης ότι «επιθυμώ να πω πως στηρίζουμε και είμαστε πίσω από κάθε αδερφό μας που δηλώνει πως είναι Τούρκος και ζει ως Τούρκος στην Δυτική Θράκη. Εμείς οι Τούρκοι που ζούμε στα Βαλκάνια πρέπει να έχουμε ενότητα και ομοψυχία».

Aυτά να τα βλέπει η κυβέρνηση που εγκαινίασε με κάθε επισημότητα το σπίτι-μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη και πανηγυρίζουν σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη για τα … μπουρμπουάρ που αφήνουν οι Τούρκοι τουρίστες μετά την ουσιαστική άρση στους περιορισμούς της μετακίνησης.

Στην ίδια εκδήλωση, παρών ήταν ο πρόεδρος των θρησκευτικών λειτουργών νομού Έβρου Αμπντουρραχίμ Κουρού, ο δήμαρχος του Ρουέν-Βουλγαρίας Ισμαήλ Οσμάν και ο αντιδήμαρχος του ο Σαμπρί Μεχμεταλή, ο πρόεδρος του ιδρύματος διαφύλαξης του τεκκέ του Σαγίντ Αλή Σουλτάν Αχμέτ Καραχουσείν, ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης “Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης Χαλίτ Χαμπίπογλου”, ο διευθυντής της Γυμναστικής Ακαδημίας του πανεπιστημίου Αδριανούπολης Δρ. Ιλχάν Τοκσόζ και ο αντινομάρχης Αδριανούπολης Βαγιαζήτ Ταντς. Τέλος, στις εκδηλώσεις παρέστησαν οι βουλευτές Αχμέτ Χατζηοσμάν και Χουσείν Ζεϊμπέκ, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ¨Κοινωνικό Κίνημα¨ στον δήμο Αριανών Σααντετίν Σακίρ Χουσείν, ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μειονότητας Δυτικής Θράκης Μπεκίρ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της ΕΠΑΘ Μεχμέτ Ντερντιμάν και άλλοι .

Σ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-22-augoustou-2013#.UhVSSZJM_-Q#ixzz2cePfvx75

Exit mobile version