Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικισμός σημαίνει Ελλάδα Δυνατή

Η συγκυβέρνηση της υποταγής, ανάλωσε το σύνολο της «οργής» της για τις θρασύτατες αλβανικές προκλήσεις στην Πρεμετή, με μια απλή δήλωση καταδίκης των επεισοδίων δια στόματος του υφυπουργού των Εξωτερικών. Το ζήτημα βλέπετε, υπό το πρίσμα κατά το οποίο οι ψευτοδημοκράτες αντιμετωπίζουν τα εθνικά μας θέματα, δεν είναι αρκούντως σοβαρό ώστε να διαταράξει τις διακοπές του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού των Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Άλλωστε θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι: φιλελεύθεροι δεξιοί και διεθνιστές σοσιαλδημοκράτες αντιμετώπισαν διαχρονικά τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Προς τούτο και διαφωνούμε με εκείνους οι οποίοι υποστήριζαν πως δεν υπήρξε σαφής χάραξη ενιαίας πολιτικής στα εθνικά θέματα, ανεξαρτήτως του κόμματος που θα βρισκόταν στην εξουσία. Επί 40 σχεδόν   έτη, η ελληνική εξωτερική πολιτική, ή για να είμαστε πιο ακριβείς η μεταπολιτευτική εξωτερική πολιτική, υπήρξε συνώνυμη της υποτέλειας, του ραγιαδισμού, της ταπείνωσης και του εξευτελισμού. Ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι: πράγματι, οι ψευτοδημοκράτες οι οποίοι σήμερα υψώνουν με ύφος περισπούδαστο το δάχτυλο στους Εθνικιστές, κατηγορώντας τις αληθινά Εθνικές πολιτικές μας θέσεις, δεν έπαψαν στιγμή να σκύβουν το κεφάλι, πλήρεις δουλοπρέπειας μπρος στους λεονταρισμούς και τις απειλές όλων ανεξαιρέτως των όμορων κρατών!

Κατοχή του 40% σχεδόν της Κυπριακής γης, παραχώρηση στους σλάβους των Σκοπίων του δικαιώματος να χρησιμοποιούν τον όρο «Μακεδονία», η ταπείνωση των Ιμίων και η δημιουργία των γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο, η παράδοση του ηγέτη των Κούρδων Οτσαλάν στους Τούρκους, η απαίτηση των αλβανών κατσαπλιάδων για αναγνώριση του τσάμικου ζητήματος με τον ταυτόχρονο διωγμό του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, είναι μερικά μονάχα από τα «επιτεύγματα» της μεταπολιτευτικής εξωτερικής πολιτικής. Βεβαίως, εάν οι συνέπειες αυτής της επαίσχυντης πολιτικής έπλητταν το Καθεστώς του ανθελληνισμού και της κομματικής διαφθοράς, θα μπορούσαμε να σταθούμε αδιάφοροι. Κάθε όμως μεταπολιτευτική προδοσία στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, τραυματίζει θανάσιμα το Έθνος και τον Λαό μας, οφείλουμε ως εκ τούτου να αναλογιστούμε το βάρος της ευθύνης το οποίο θα πρέπει να αναλάβουμε προκειμένου να κρατήσουμε την Πατρίδα όρθια.

Είτε το θέλουμε είτε όχι, είτε μας αρέσει είτε όχι, ελέω της μεταπολιτευτικής διακυβέρνησης τεσσάρων δεκαετιών, η Πατρίδα μας έχει γονατίσει. Έχει γονατίσει και σπεύδει να εναρμονιστεί στις απαιτήσεις Τούρκων, Αλβανών κατσαπλιάδων και σλάβων παραχαρακτών της Ιστορίας. Για όλα όμως τούτα, δεν ευθύνεται το θράσος των αλλόφυλων αλλά η προδοτική στάση των πολιτικών ταγών της Ελλάδος, οι οποίοι εξυπηρετούν οτιδήποτε άλλο εκτός από τα εθνικά μας συμφέροντα.

Είναι απολύτως φυσιολογικό, η ελληνική ηττοπάθεια ως επίσημη γραμμή εξωτερικής πολιτικής, να εντείνει και να ενθαρρύνει τις διεκδικήσεις και απαιτήσεις εκείνων που επιβουλεύονται την Ελληνική Πατρίδα. Ακόμη χειρότερα, η προοπτική να συγκυβερνήσουν Νέα Δημοκρατία και Σύριζα, καθιστά σαφώς πιο εφιαλτικά τα σενάρια για το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Προφανώς λοιπόν, ο Λαός μας βρίσκεται ενώπιον μιας ιστορικής ευκαιρίας: να συνδράμει στην οικοδόμηση ενός αυθεντικά Εθνικού Κράτους, το οποίο θα έχει και τη Θέληση αλλά και την Δύναμη αφενός να διαφυλάξει τα δικαιώματα του Λαού μας και αφετέρου να υλοποιήσει τις εθνικές του επιδιώξεις. Η μοναδική σήμερα πολιτική δύναμη, η οποία μπορεί να προσδώσει στο Κράτος αυτόν τον προσανατολισμό, ξεδιπλώνοντας ένα Νέο Εθνικό Όραμα για το Λαό μας, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Κι αν το μεταπολιτευτικό Καθεστώς είναι αναμφιβόλως η πηγή των δεινών της Πατρίδος μας, τότε ο Λαϊκός μας Εθνικισμός πρέπει και θα καταστεί αναμφισβήτητα και δίχως περιστροφές ο εγγυητής της Ελεύθερης, Ισχυρής και Περήφανης Ελλάδος.

Ευάγγελος Καρακώστας

Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ethnikismos-shmainei-ellada-dunath#.UhXbgZJM_-Q#ixzz2cgnPDOAS

Exit mobile version