Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκλιπαρεί ξανά ο Τατσόπουλος για συγκυβέρνηση ΝΔ με Σύριζα – ΒΙΝΤΕΟ

Εμπρός ολοταχώς για κυβερνητική σύμπραξη ΝΔ – Σύριζα

Ο Συριζαίος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος έχει πάρει εργολαβία την επικοινωνιακή προπαγάνδιση της νέας συγκυβέρνησης του μνημονίου που θα αποτελείται από τον Σύριζα και την Νέα Δημοκρατία. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο εκκεντρικός αριστερός βουλευτής αναφέρεται για την μία και μοναδική λύση των επόμενων εκλογών, τον σχηματισμό κυβέρνησης που θα προκύψει από την συνεργασία Σύριζα και ΝΔ, τα οποία αν και φαινομενικά έχουν αντικρουόμενες πολιτικές θα πρέπει να τα βρούνε υπό τον φόβο της ανόδου της Χρυσής Αυγής.

Έχει πάρει σβάρνα εφημερίδεςκανάλια και ραδιόφωνα μιλώντας ξεκάθαρα για μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-Σύριζα καθώς σε όλες τις δημοσκοπήσεις τα δυο συγκεκριμένα κόμματα εναλλάσσονται στην πρώτη και την δεύτερη θέση χωρίς να μπορούν να έχουν την πολυπόθητη αυτοδυναμία, ενώ η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά τρίτη. Για να μην γίνουν, λοιπόν, οι “ναζιστές” σύμφωνα με τον κ. Τατσόπουλο ρυθμιστές στην ερχόμενη Βουλή, τα δυο κόμματα δεν έχουν καμία άλλη λύση παρά να συνεργαστούν.

Βέβαια οι πολιτικάντηδες της Νέας Δημοκρατίας και του Σύριζα δεν κάνουν καμία συζήτηση για το τι θα συμβεί στις επόμενες εκλογές όποτε γίνουν αυτές ή για το πώς θα σχηματίζουν κυβέρνηση. Προσπαθούν να πείσουν τους ψηφοφόρους τους -όσους βέβαια τους έχουν απομείνει- ότι θα μπορέσουν να αποκτήσουν την αυτοδυναμία. Το έχουν δεδομένο για οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση, ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις φανερώνουν ότι στις επόμενες εκλογές δεν πρόκειται να μπορέσει κανένα κόμμα να σχηματίσει μόνο του κυβέρνηση. Σε αυτό το σημείο ο Τατσόπουλος αναρωτιέται τι θα γίνει εάν δεν συνεργαστούν με την πρώτη ευκαιρία μετά τις εκλογές τα δύο κατά αυτόν μεγάλα κόμματα. Απαντά μόνος του λέγοντας μια πολύ μεγάλη αλήθεια ότι ένα κόμμα σαν την Χρυσή Αυγή, το όποιο θα έχει βγει ρυθμιστής στις εκλογές αν δεν συνεργαστούν άμεσα Σύριζα με ΝΔ, στις επόμενες εκλογές θα πάρει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη!

Συριζαίοι και Νεοδημοκράτες έχουν ξεχάσει τις προεκλογικές υποσχέσεις, τα μεγάλα έργα, τις μεγάλες μεταρρύθμισες, τα μνημόνια, τα αντιμνημόνια και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ανάσχεση της Χρυσής Αυγής πάση θυσία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekliparei-o-tatsopoulos-gia-sugkubernhsh-nd-suriza-pash-thusia-binteo#.UhaYVpJM_-Q#ixzz2ck43piPE

Exit mobile version