Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Καθημερινά ακούμε στα καθεστωτικά ΜΜΕ για την χρηματοοικονομική κρίση στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, αλλά ουδείς πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν τόλμησε να καταγγείλει δημόσια όσους κρύβονται πίσω από αυτή!
Η τεχνητή οικονομική κρίση σχεδιάστηκε πριν ακόμη κυκλοφορήσει το πρώτο ευρώ! Σημίτης και Παπαντωνίου εκτελούσαν τις εντολές των σιωνιστικών τραπεζικών κέντρων και προετοίμαζαν την απόλυτη σκλαβιά της Ελλάδος στην οικογένεια Ρότσιλντ, από τους οποίους η Ελλάδα δανείζεται από το 1823 και στην Deutsche Bank στην οποία ο ιουδαίος Ακερμαν είναι Διοικητής και σύμβουλος για τη διαχείριση της ελληνικής οικονομικής κρίσης! Μάλιστα η Ελληνική προδοτική κυβέρνηση τον βράβευσε το 2009 κάνοντάς τον επίτιμο Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Δημοκρίτειου Θράκης!

Όσο για τον οίκο Ρότσιλντ κρύβεται πίσω από σύμβουλους για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΠΑ και άλλων κρατικών ιδρυμάτων! Όμως… ονόματα ουδείς τολμά να πεί, εκτός από τους Ελληνες Εθνικιστές που μάχονται αποκαλύπτοντας την αλήθεια στον ελληνικό λαό με όλο το πολιτικό κατεστημένο εναντίον τους!

Στην Εθνική Τράπεζα επίσης αυτός ο ιουδαϊκός οίκος είναι ιδρυτής και μέτοχος!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!

Α.Γ.Α.

Ετοιμάζουν εισβολή στη Συρία οι αμερικανοσιωνιστές: ίδιες ψευδείς προφάσεις με το Ιράκ!

Καλησπέρα

Η σύζυγος μου και εγώ ήμασταν μέχρι σήμερα υποστηρικτές του Αρκτούρου, με υιοθεσία ζώων και άλλες δωρεές.

Μετά την επιστροφή της δωρεάς της Χρυσής Αυγής όμως, έχουμε ενημερώσει την ΜΚΟ Αρκτούρος ότι φαίνεται ότι δεν έχουν ανάγκη από δωρεές και ως εκ τούτου αποσύρουμε κάθε μελλοντική μας δωρεά.

Ευχαριστώ

Δρ  Α.Ν.

Η προσφορά μας στον Αρκτούρο, το οικολογικό μας έργο και η τουρκολαγνεία Μπουτάρη – BINΤΕΟ

Είμαι 21 και σπουδάζω στο ΤΕΙ. Δεν είμαι ψηφοφόρος του κόμματος σας σέβομαι όμως το ποσοστό των ελλήνων που σας έβαλαν με την ψήφο τους στο κοινοβούλιο. Αυτά για αρχή. Παρότι ενεργός υποστηρικτής της οργάνωσης του Αρκτούρου δεν πληροφορήθηκα την δωρεά που κάνατε στην οργάνωση. Από το Facebook βρήκα τυχαία την επίσημη ανακοίνωση της οργάνωσης για την επιστροφή των χρημάτων. Ομολογώ πως απογοητεύτηκα ( και εγώ και πολλοί ακόμα) από την κίνηση αυτή του Αρκτούρου κάτι που δήλωσα και μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού στο συγκεκριμένο χώρο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά στην ίδια την οργάνωση. Συγχαρητήρια για το κοινωφελές σας έργο. Εύχομαι στο μέλλον να αντιμετωπίζεστε εσείς οι “ρατσιστές” λιγότερο ρατσιστικά.

Σ.Λ.

Κράτος οπερέτα: Στο εξωτερικό βρίσκεται και δίνει συνεντεύξεις ο Παπακωνσταντίνου

Συναγωνιστές, την παρούσα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιστολή προς την ΜΚΟ Αρκτούρος την βρήκα στο διαδίκτυο και σας την παραθέτω.

Αγαπητέ Κύριε,

Με οργή διάβασα την σημερινή σας ανακοίνωση σχετικά με την δωρεά που έκανε το κόμμα της  Χρυσής Αυγής και την άρνηση αποδοχής της εκ μέρους σας.

Ειλικρινά αναρωτιέμαι, τώρα μετά αυτή σας την απόφαση δεν συνδέεστε με Πολιτικές και μάλιστα προπαγανδιστικού περιεχομένου έναντι ενός ΚόμματοςΔεν γίνεστε μέρος κομματικών διαδικασιών και ζυμώσεων που αντιπολιτεύονται κάθε πράξη της Χρυσής Αυγής;

Το υποκριτικό ‘δεν μεταβάλουμε την στάση μας σήμερα’ , πως προκύπτει; Αφού αρχικά δεχτήκατε την δωρεά μετά από άνωθεν και έξωθεν του οργανισμού σας εντολές προσκυνήσατε και εσείς στο Καθεστώς του Φαρισαϊσμού και της Αθλιότητας.

Και όλα αυτά στον βωμό του ιδιότυπου Ρατσισμού που βιώνει η Χρυσή Αυγή και όσοι την στηρίζουν κρυφά και φανερά.

Γίνατε και εσείς μια ακόμη Μαριονέτα που σκύβει το κεφάλι και συντάσσεται με τα εμετικά ‘καλύτερα φάε από τα σκουπίδια παρά από τα χέρια του Φασίστα’ ή ‘καλύτερα να καεί το δάσος παρά να βοηθήσουν οι Εθνικιστές στην Κατάσβεση του

Και στο τέλος ζητάτε την βοήθεια όλων ανεξαρτήτου κομματικής σημαίας καθώς και των media. Δηλαδή αν έρθει ο κύριος Μιχαλολιάκος σαν πολίτης και σας κάνει την δωρεά θα την δεχθείτε ή όχι;

Όσο για τα Media όλοι γνωρίζουμε ότι το ΒΗΜΑ ήταν αυτό που δημοσίευσε την δωρεά της Χρυσής Αυγής και ως άλλος πραίτορας έπαιξε τον κύριο ρόλο για την ανατροπή της συμπεριφοράς σας. Σίγουρα αν δεν έπαιρνε αυτές τις διαστάσεις το γεγονός τώρα δεν θα μιλάγαμε καθόλου και εσείς δεν θα είχατε προδώσει,  τα πιστεύω σας και όσα υποτίθεται υπηρετείται στον οργανισμό που εκπροσωπείτε. Προτείνω λοιπόν να πάτε στο ΒΗΜΑ και να λάβετε την δωρεά του, φαντάζομαι μετά την επιτυχία του, έχει περίσσευμα ευαισθησίας για τον Αρκτούρο.

Για όλα τα παραπάνω το Ντροπή σας είναι τιμητικός τίτλος.

Χειρώνιος Λαβή

Υ.Γ. Αν τα ζώα τα οποία υπηρετείτε είχαν φωνή θα σας έλεγαν…. Ζώο ξύπνα, λάθος πεδίο πολιτικής άσκησης επέλεξες.

Η αλήθεια για την επίσκεψή μας στους Δελφούς: Προσαγωγές και παραπληροφόρηση από το καθεστώς

Δείτε, χωρίς πολλά σχόλια μία φωτογραφία που βρήκα στο αρχείο μου, η οποία φανερώνει ολόκληρη την υφή του μεταπολιτευτικού καθεστώτος, σε όλη της την «μεγαλοπρέπεια».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-23-augoustou-2013#.UhaaZJJM_-Q#ixzz2ck63hr97

Exit mobile version