Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Λαρίσης, Θάσου, Πέλλας – Ημαθίας

Συμμετοχή κλιμακίου του πυρήνα Θάσου στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Καλλιράχη

Κλιμάκιο του Αγωνιστικού Πυρήνα Θάσου του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, παραβρέθηκε στο χωριό Καλλιράχη και συνέδραμε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, η οποία φημολογείται ότι προήλθε από εμπρησμό, το μεσημέρι της Παρασκευής της 16ης Αυγούστου 2013. 

Περίπου δέκα συναγωνιστές του Πυρήνα Θάσου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αψιφώντας τον κίνδυνο, μαχόμενοι με τις φλόγες από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ. Η ανταπόκριση του κόσμου στην θέα των συναγωνιστών ήταν θετικότατη, μιας και ο Πυρήνας Θάσου έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής με την κοινωνική του προσφορά και το καλό παράδειγμα κατά το πρόσφατο παρελθόν, με τις προσφορές τροφίμων και τους καθαρισμούς παραλιών του νησιού. Οι συναγωνιστές μας έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τον κόσμο που τους ενθάρρυνε και τους ευχαρίστησε για την βοήθεια.

Από την άλλη πλευρά έγινε γνωστό, ότι πολιτικάντης του νομού μας ήρθε στο νησί μαζί με την κουστωδία του κι έπινε το καφεδάκι του σε καφενείο του χωριού. Εννοείται βέβαια πως όχι μόνον δεν βοήθησε, αλλά ούτε καν πέρασε από το μυαλό του να ανέβει στον τόπο της πυρκαγιάς.

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά η Θάσος έζησε ένα τραγικό συμβάν, ανάλογο με αυτά που είχαν συμβεί δύο φορές κατά την δεκαετία του ΄80, όπου μεγάλες εκτάσεις πευκοδάσους είχαν γίνει στάχτη, γεγονός που έπαιξε αρνητικό ρόλο στην εικόνα του νησιού και είχε αντίκτυπο στην τουριστική κίνηση. Παρ’ όλα ταύτα, κανένα ουσιαστικό αντιπυρικό μέτρο δεν προβλέφθηκε.

Από την πλευρά μας, ως Χρυσή Αυγή, δηλώνουμε πως η συμμετοχή μας σε ανάλογες δραστηριότητες κρίνεται επιβεβλημένη, θεωρούμε Τιμή και Καθήκον μας να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του Αγώνα. Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν με στόχο να γινόμαστε όλο και πιο αποτελεσματικοί, για την πατρίδα και τον λαό, μέχρι την Τελική Νίκη!

Πυρήνας Θάσου 
Πρίνος
Τετάρτη 19:00 – 22:00
Τηλ: 6938699504

Πέλλα-Ημαθία: Ομιλία με θέμα “Αγών-Πίστις-Νίκη”

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κρύας Βρύσης πολιτική ομιλία με κεντρικό θέμα “Αγών-Πίστις-Νίκη”. Την ομιλία προλόγισε ο γραμματέας της Ν.Ε. Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης Σαχινίδης, αναφερόμενος και σε θέματα τρέχουσας επικαιρότητας αλλά και ζητήματα τοπικού χαρακτήρα.

Κατά την ομιλία του, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, αναφέρθηκε στις δύσκολες τρεις δεκαετίες του Εθνικού και Κοινωνικού Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, όταν ακόμα φάνταζε πολύ μακρινή η πιθανότητα εκπροσώπησης των Ελλήνων Εθνικιστών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και τόνισε με έμφαση πως ό, τι έχει δημιουργηθεί και πραγματοποιηθεί από την Χρυσή Αυγή οφείλεται αποκλειστικά στην αποφασιστικότητα και επιμονή του δημιουργού της, και Αρχηγού μας, Συναγωνιστή Νικόλαου Μιχαλολιάκου, και την αμέριστη συμπαράσταση ολίγων αποφασισμένων Συναγωνιστών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο τελευταίο έτος, από την είσοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος στη βουλή μέχρι σήμερα, όπου παρά την εντεινόμενη προπαγάνδα λάσπης και παραπληροφόρησης των καθεστωτικών μέσων και των παλαιοκομματικών υποτακτικών του διεθνούς σιωνισμού, έχοντας κυριολεκτικά ΟΛΟΥΣ απέναντί της, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη βαδίζοντας προς την Νίκη, έχοντας πλέον την στήριξη όλο και περισσότερων αποφασισμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, μην αποκλίνοντας ούτε κατ’ ελάχιστο από το τρίπτυχο Εθνικισμός-Φυλή-Κοινωνική Δικαιοσύνη. Τονίζοντας πως ο πόλεμος εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος εκ μέρους του συστήματος θα ενταθεί ακόμα περισσότερο λόγω της ραγδαίας ανόδου του, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να συνεχίσουν τον Αγώνα, πιστοί στον Αρχηγό μας και τις Ιδέες μας.

Μετά την ομιλία, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Συναγωνιστής Ιωακείμ Ιωαννίδης, μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας με τη σειρά του πολύ εύστοχα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του κινήματός μας να δονούν την ατμόσφαιρα.

ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Έλληνες εκτελεσθέντες

Κλιμάκιο μελών της Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας της Χρυσής Αυγής, τελώντας το ιερό καθήκον που επιβάλλει η απόδοση σε όσους αγωνίστηκαν και έπεσαν υπέρ πατρίδας και μετά από έκκληση των κατοίκων, μετέβησαν την Παρασκευή 16-8-2103 στο Μεγάλο Μοναστήρι, στο μνημείο των 45 εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς κατακτητές και ανήρτησαν στους δύο ιστούς ελληνικές σημαίες. Κατόπιν αφού έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο μαζί με τους κατοίκους του χωριού και  συνομίλησαν μαζί τους τυγχάνοντας ευρείας και ενθουσιώδους αποδοχής, αποχώρησαν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι σημαίες έλειπαν από τους ιστούς εδώ και περίπου έξι μήνες και παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, δεν είχαν αναρτηθεί. Φαίνεται ότι στην Ελλάδα του μνημονίου, στο Δήμο Κιλελέρ, δεν περισσεύον χρήματα για να αγοραστούν και να αναρτηθούν δυο σημαίες, αλλά τους περισσεύουν για γλέντια και εκδηλώσεις προβολής…

ΛΑΡΙΣΑ:
23ης Οκτωβριου 9 και Ζαλοκώστα 1, 2ος όροφος
Δευτέρα – Παρασκευή 9:30-14:30, Παρασκευή και Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ: 2410 554606, 2410 556249, 2410 556248

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-larishs-thasou-pellas-hmathias#.UhcsIZJM_-Q#ixzz2cmciBamG

Exit mobile version