Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαγράφει την Ελλάδα ο Πούτιν: “Προβληματική οικονομία – καμμία επένδυση”

Ακόμα ένα χαστούκι στην ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική Σαμαρά και την δουλικότητά του στους αμερικανοσιωνιστές ήρθε από την Ρωσία δια στόματος Βλαντιμίρ Πούτιν. Μετά την επίσκεψη του “yes man” Σαμαρά στον Ομπάμα, από την οποία επιδεινώθηκαν οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας, ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε ακόμα ένα μήνυμα δυσαρέσκειας στην ελληνική πλευρά.

Συγκεκριμένα, σε σύσκεψη για την ανάπτυξη της περιφέρειας Ροστόφ, χαρακτήρισε την Ελλάδα προβληματική για επενδύσεις, δηλώνοντας πως έμεινε έκπληκτος όταν ανακάλυψε ότι έγινε πρόσφατα μια μεγάλη επένδυση στην χώρα μας, χωρίς να κατονομάζει τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ορισμένοι συνάδελφοι, που είναι παρόντες εδώ, το κάνουν αυτό, αλλά δεν γνωρίζω εάν είναι παρόντες εκείνοι, που επενδύουν αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων με έκπληξή μου ανακάλυψα ότι μια αρκετά σοβαρή επένδυση πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μια καλή χώρα, πνευματικά κοντινή μας, αλλά γνωρίζουμε ποια οικονομικά και εν γένει χρηματιστικά προβλήματα υπάρχουν εκεί. Την ίδια στιγμή, εάν ένας επενδυτής επιλέγει μια τέτοια χώρα, προφανώς προβληματική, για τις επενδύσεις του και την προτιμά, ας πούμε, από την Περιφέρεια του Ροστόφ, γεννάται το ερώτημα: γιατί και τι δεν είναι εδώ αρκετό; Μπορεί η ρίζα του προβλήματος να είναι αυτό, που οι επιχειρηματίες ονομάζουν συχνή αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού;»

Είναι ξεκάθαρο πια μετά και από αυτές τις δηλώσεις Πούτιν πως η Ρωσία έχει γυρίσει την πλάτη της στην Ελλάδα του “success story” του κ. Σαμαρά και δεν διστάζει μέσω του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα να μιλά με απαξιωτικό τρόπο για όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στην χώρα μας. Εξάλλου, σε επιχειρηματικό επίπεδο και σε επίπεδο επενδύσεων όποιες προσπάθειες και αν έγιναν τα τελευταία χρόνια, είτε για το φυσικό αέριο, είτε σε άλλο επίπεδο έπεσαν στο κενό! Τέλος, αναφορικά με την πολιτική που χαράσσει ο Πούτιν δεν πρέπει να ξεχνάμε την δήλωση του κορυφαίου του συμβούλου, Αλεξάντερ Ντούγκιν: «ο Πούτιν ως ρεαλιστής, ποτέ δεν επιμένει σε περιπτώσεις που είναι σίγουρο ότι θα χάσει».

Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρες θέσεις σχετικά με την γεωστρατηγική στροφή που χρειάζεται η εξωτερική μας πολιτική και τον τερματισμό της υποτακτικής και αναντίρρητης πραγματοποίησης των εντολών των διεθνών τοκογλύφων και των αμερικανοσιωνιστών.

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ: Απαιτείται άμεση αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και επανεξέταση των συμμαχιών μας, οι οποίες δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα στα εθνικά συμφέροντα. Άμεση στροφή, επενδυτική και ενεργειακή κατ’ αρχάς, προς τη Ρωσία. Μία εμπορική και αμυντική συμφωνία με τους Ρώσους θα απαλλάξει την χώρα από τον θανάσιμο εναγκαλισμό των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Από το μοιραίο θέρος του 1974, μέχρι την κρίση των Ιμίων το 1996, η Πατρίδα μας έχει υποστεί τεράστιες απώλειες από την παρασκηνιακή δράση των αμερικανοσιωνιστών. Μία στροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και ένα άνοιγμα στο ρωσικό παράγοντα, ο οποίος παραμένει 100% αποκλεισμένος από τον ελλαδικό χώρο, θα ήταν μία κίνηση που οπωσδήποτε θα ευνοούσε το εθνικό συμφέρον.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diagrafei-thn-ellada-o-poutin-problhmatikh-oikonomia-kammia-ependush#.Uhe_ipJM_-Q#ixzz2cpAt8ijP

Exit mobile version