Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Με χαρά διάβασα την είδηση της προσφοράς 5000€ στον “Αρκτούρο” του κυρίου Μπουτάρη. Μια οργάνωση που πέρασε από πολλά στάδια μέχρι να απεξαρτητοποιηθεί από τα κομματικά σύνδρομα (οι Θεσσαλονικείς, καταλαβαίνουν) των πρώτων χρόνων της ίδρυσης του και της χειραγώγησης του για μικροπολιτικές, κομματικές σκοπιμότητες. Μετά διάβασα και την είδηση της επιστροφής των χρημάτων με επιχειρήματα που μόνο ζωοφιλικά δεν είναι και δεν έχουν να κάνουν σε καμιά περίπτωση με το καταστατικό ιδρύσεως του “Αρκτούρου” και τους σκοπούς που περιγράφονται εκεί. Σκοπούς τους οποίους πολλοί συμπολίτες μας ενστερνίστηκαν και υποστήριξαν εδώ και αρκετά χρόνια είτε με το υστέρημα τους, είτε με την εθελοντική τους εργασία κτλ. Προφανώς ο “Αρκτούρος”, στην πραγματικότητα, δεν αποτίναξε ποτέ την κομματική του ταυτότητα και έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο για να το καταλάβουμε. Επιπλέον, όπως φαίνεται δεν έχει ανάγκη ούτε την συνδρομή των ζωόφιλων αφού απορρίπτει μια τέτοια προσφορά.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, δεν πρόκειται να υποστηρίξω ξανά τον “Αρκτούρο”, γιατί με αυτήν μου την ενέργεια τελικά, δεν βοηθάω τα κακόμοιρα ζώα, αλλά τα ζώα του  κλεπτοκρατικού τόξου που εμπλέκουν μια μη κερδοσκοπική οργάνωση στα μικροπολιτικά τους συμφέροντα. Κρίμα και σας είχα κάνει πολύ διαφήμιση σε αρκετά ευκατάστατους φίλους που σας υποστήριζαν τακτικά όπως πολλοί άλλοι. Υποθέτω πως στο μέλλον θα αναθεωρήσουν, καθώς νόμιζαν και αυτοί πως υποστηρίζουν μια ζωοφιλική οργάνωση και όχι ένα κομματικό παρακλάδι που δείξατε πως είσαστε με τόσο άκομψο κομματικά στρατευμένο και αντιζοωφιλικό τρόπο.

Με εκτίμηση,

Κ.Α.

Ποιος ήταν ο εν Ελλάδι κολλητός του ιδρυτή του Ισραήλ, Δαβίδ Μπεν Γκουριόν;

Οφείλω να συγχαρώ τον βουλευτή της ΧΑ Ηλία Κασιδιάρη για τις έξυπνες και εμπεριστατωμένες απαντήσεις που έδωσε στον γνωστό και μη εξαιρετέο δημοσιογράφο του Σκάϊ Άρη Πορτοσάλτε. Συγχαρητήρια και πάλι Ηλία τον τάπωσες για τα καλά, έδειξες και την πολιτική σου ευστροφία αλλά και την ανώτερη κλάση σου.

Α.Ζ.

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 9)

Σας αποστέλλω ένα πολύ επίκαιρο, όσο και όμορφο ποίημα του Ιωάννη Πολέμη

Ο χρυσός και το μάρμαρο

του Ιωάννη Πολέμη (1862-1924)

Λέγει ο χρυσός στο μάρμαρο :

– Στα πέρατα του κόσμου

ποιος ήλιος λάμπει ωσάν εμέ, ποιο φως έχει το φως μου;

Εγώ τον κόσμο κυβερνώ, την ευτυχία υφαίνω,

ποδοπατώ την εμορφιά, την ασχημιά ομορφαίνω.

Εγώ οδηγώ στα σκοτεινά του κλέφτη μου το χέρι,

εγώ ακονίζω του φονιά το δίκοπο μαχαίρι.

Εγώ αγοράζω την τιμή και την πουλώ στο δρόμο,

εγώ νικώ την αρετή, καταπατώ τον νόμο.

Περίσσες είν΄ οι χάρες μου, κ΄ η δύναμή μου μόνη

κρεμνίζει θρόνους απ΄ εδώ, θρόνους εκεί στηλώνει…

Εσύ τι κάνεις, μάρμαρο;

Και τ΄ απαντάει εκείνο :

– Εγώ σε τάφου σκοτεινιά την δύναμή σου κλείνω.

Ρ.Α.

Εισαγγελική έρευνα κατά των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών που εμπόδισαν αιμοδοσία Ελλήνων στη Σάμο

Οταν ο Γ.Α.Π χόρευε τα ζεϊμπέκικα στα παράλια της Ιωνίας με τον τούρκο ομόλογό του, πριν μερικά χρόνια, όταν έμπαινε στο γήπεδο ποδοσφαίρου που οι τούρκοι είχαν αναρτήσει πανό τεραστίων διαστάσεων με τον Μωάμεθ τον Πορθητή και αυτός σκυμμένος και αναίσθητος έτρωγε νομίσματα στο κεφάλι που του πετούσαν , ο ελληνικός λαός τους στήριζε και τον έκανε και Πρωθυπουργό με πολύ μεγάλη διαφορά από τον κουμπάρο τού Ερντογάν, Κώστα Καραμανλή!

Τότε όλοι κοιτούσαν την πρόσκαιρη ευημερία και το ατομικό βόλεμα χωρίς να έχουν εθνικιστικές ανησυχίες όπως έλεγαν για τους Εθνικιστές που πιστοί στα εθνικά ιδεώδη αρνούμαστε τα περί ελληνοτουρκικής φιλίας και φυσικά δεν πατάμε το πόδι μας στην σκλαβωμένη Κωνσταντινούπολη για να αγοράσουμε φθηνά δερμάτινα αμφιβόλου ποιότητας! Όλα αυτά οι Τούρκοι, ως πονηρός και άτιμος λαός τα εκμεταλλεύτηκαν και τώρα κάνουν ότι θέλουν. Από εγκαίνια στο υποτιθέμενο σπίτι του Κεμάλ ενώ γνωρίζουμε ότι δεν ήταν εκεί το σπίτι του αλλά κάπου στο Λαγκαδά, ασχέτως αν οι Τούρκοι τον παρουσιάζουν κοσμοπολίτη και οι εθνοπροδότες πολιτικοί συναινούν, για χάρη του τουρισμού!! Κάπου γράφετε στην ιστοσελίδα μας ότι οι γενίτσαροι φτιάχνουν τζαμιά!  Ούτε γενίτσαροι δεν είναι οι προδότες γιατί ό,τι κάνουν το κάνουν συνειδητά πρώτον, ενώ οι γενίτσαροι απάγονταν από μικρά παιδιά κατά το παιδομάζωμα και επίσης ήταν σπουδαίοι πολεμιστές! Ετούτοι εδώ ούτε στρατό δεν έχουν υπηρετήσει! Επόμενο λοιπόν όχι μία αλλά όλα τα ελληνικά σύμβολα να θέλουν να εξαφανίσουν από την αιολική γή οι τουρκομογγόλοι! Αν τους αφήσουμε και άλλο στην εξουσία , σε λίγο αντί για καμπάνα θα ακούμε τον χότζα παντού!

Α.Γ. 

Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο: Η Χρυσή Αυγή δεν αναζητεί «στελέχη», ούτε γαλάζια, ούτε πράσινα!

Πριν λίγες μέρες παρακολουθήσαμε την μεγάλη επιθεώρηση του Δένδια σχετικά με “επέμβαση” στο Πολυτεχνείο της ΕΛ.ΑΣ. και την προσαγωγή 6 ατόμων (3 “φοιτητές” και 3 λαθρομετανάστες). Πολλοί σχολιάσαν το σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής σαν “πικρόχολο” και ότι δεν στηρίζουμε τις κινήσεις πάταξης της εγκληματικότητας της αστυνομίας προκειμένου να “αλιεύσουμε” εντυπώσεις και όχι μόνο. Μακάρι να ήταν έτσι αλλά δεν είναι.

Η “εισβολή” στο Πολυτεχνείο ήταν 100% αποτυχημένη, άστοχη και ανούσια. Φαίνεται πόσο χαλαροί ήταν οι άντρες των ΜΑΤ, όταν μπαίνουν στον χώρο, ξέροντας ήδη ότι δεν υπάρχει ψυχή μέσα. Οι χώροι που ελέγχθηκαν στην ουσία είναι δύο αίθουσες που “λειτουργούσαν” σαν “αυτοδιαχειριζόμενα στέκια” στην αρχιτεκτονική και στο μηχανουργείο, με απλά ελληνικά αποθήκες για τα στειλιάρια και τα πανό. Οι λαθρομετανάστες που προσήχθησαν έμεναν σε έναν υπόγειο χώρο στο κτίριο Γκίνη και οι φοιτητές στα καμαρίνια του μηχανουργείου, χώροι στους οποίους διέμεναν προφανώς. Μετά την επέμβαση οι προαναφέρομενοι χώροι δεν σφραγίστηκαν και η πόρτα του Πολυτεχνείου παρέμεινε ανοιχτή. Όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. To χημείο και οι λοιποί “ύποπτοι” χώροι δεν ελέχθησαν, λαθραία τσιγάρα δεν “εντοπίστηκαν”, ούτε εκρηκτικές ύλες πέρα του ενός μπιτονιού με υγρό καύσιμο.  Όλοι λοιπόν ευχαριστημένοι και “προειδοποιημένοι” εκ των προτέρων. Η παράσταση τελείωσε με πανηγυράκι στα δελτία ειδήσεων και μεγάλα λόγια που προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο.

Αφού λοιπόν “έπαιξαν” τον αυστηρό στους παρακρατικούς υπαλλήλους τους, χωρίς να αγγίξουν στην ουσία την “γραμμή παραγωγής” των μολότοφ και του ANFO (εκρηκτική ύλη από νιτρικό αμμώνιο και πετρέλαιο) έπρεπε να εισπράξουν και λίγο από πάταξη των “ειδωλολατρών” χρυσαυγιτών αφού τα έχουν βρει πλέον με τους αναρχοσυριζαίους.  Έστησαν άλλη μια παράσταση, νυχτερινή αυτή την φορά στους Δελφούς. Οι “ειδωλολάτρες” χρυσαυγίτες τόλμησαν να πάνε “οργανωμένα” σε έναν αρχαιολογικό χώρο την νύχτα με την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Έστειλε τα ΜΑΤ για άλλη μια φορά, έστειλε τις κάμερες και η ίδια παράσταση για άλλη μια φορά συνεχίστηκε στα δελτία ειδήσεων με το ανάλογο πανηγυράκι.

Δυό ίδιες παραστάσεις με μια μεγάλη όμως διαφορά. Στην δεύτερη δεν έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Δεν έμειναν ευχαριστημένοι οι τουρίστες που έβλεπαν δύο διμοιρίες ΜΑΤ άνευ προφανούς λόγου και αιτίας να τραβολογάνε νέους ανθρώπους επειδή τόλμησαν και επισκέφθηκαν το μνημείο των προγόνων τους χωρίς να ζητήσουν άδεια επειδή ήταν Χρυσαυγίτες. Δεν έμειναν ευχαριστημένοι οι αστυνομικοί που μετείχαν θέλοντας και μη στην εν λόγω επιχείρηση, Δεν έμεινε ευχαριστημένη η δημοτική αρχή που έβλεπε αυτό τον παραλογισμό να συμβαίνει στα μέρη τους.  Το καλύτερο όμως όλων είναι ότι δεν έμειναν ευχαριστημένοι και οι εμπνευστές των παραστάσεων αυτών. Ο κόσμος που παρακολούθησε με ανοιχτά τα μάτια όλο αυτό το πανηγύρι χαρακτήρισε τις “παραστάσεις” του Δένδια ως εμετικές.  Η Χρυσή Αυγή δεν φοβάται να την κρίνει ο Ελληνικός λαός, κάτι που δεν ισχύει για τον Δένδια και την παρέα του…

Ζ. Κ.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-24-augoustou-2013#.UhfxVJJM_-Q#ixzz2cq2Rafav

Exit mobile version