Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα Δεσμά που δεν Λύνονται, Κόβονται!

Ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, δεν γίνεται επ’ ουδενί λόγο να συναντήσει ομοιότητες με την πολιτική διαδρομή των λοιπών αστικών, φιλελεύθερων και μαρξιστικών κομμάτων. Από τις απαρχές της πολιτικής μας υπάρξεως ως Κίνημα Εθνικιστικό και μέχρι σήμερα, βιώσαμε όσο κανείς άλλος την λυσσαλέα πολεμική του Καθεστώτος και των μηχανισμών του σε βαθμό τέτοιο, ώστε να είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη η οποία δύναται να χαρακτηριστεί επαναστατική. 

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, είναι αφελές από μέρους των αστών οι οποίοι έρχονται τώρα σε επαφή με την Εθνικιστική Ιδεολογία, να συμβουλεύουν το Κίνημα για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη στοχευμένη και συντονισμένη, συκοφαντική και δυσφημιστική εις βάρος μας, εκστρατεία του εχθρού. Επ’ αυτής της εκστρατείας λάσπης, έχουμε πολλάκις αναφερθεί στο παρελθόν, άλλωστε εμείς οι Χρυσαυγίτες την έχουμε νιώσει στο πετσί μας, καθείς σε συνάρτηση προς την ενεργό παρουσία του στον Αγώνα. Εκείνο το οποίο δυνάμεθα να συμπεράνουμε είναι το γεγονός πως η τακτική του εχθρού η οποία κατά το παρελθόν έλαβε δικαίως τον τίτλο «συνωμοσία σιωπής» για το Κίνημά μας, έχει μετά τον εθνικιστικό θρίαμβο του Ιουνίου του 2012 μετεξελιχθεί σε «συνωμοσία κατασυκοφάντησης και αποπροσανατολισμού».

Κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο στάδιο της προπαγάνδας του εχθρού εναντίον του Κινήματος, διαδραματίζει ο εσμός των μέσων μαζικής εξαπάτησης. Πρόκειται βεβαίως, για ένα έργο το οποίο οι πληρωμένοι λακέδες του Καθεστώτος της διαφθοράς γνωρίζουν καλά. Ποιος είναι εκείνος ο οποίος λησμονεί τον επαίσχυντο ρόλο τους, στην προετοιμασία του εδάφους για την άνοδο στην εξουσία του Γιωργάκη Παπανδρέου και στην κατοπινή προσφυγή του τελευταίου στο μηχανισμό «στήριξης»(στην πραγματικότητα επρόκειτο για τον μηχανισμό της δουλείας των τόκων και της υπονόμευσης της εθνικής κυριαρχίας) του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου; Ποιος είναι εκείνος ο οποίος λησμονεί τις υστερικές κραυγές του δημοσιογραφικού συρφετού περί της αναγκαιότητας σκληρών θυσιών από μέρους του Λαού μας, προκειμένου να επιβιώσει η «Πατρίδα»; Τότε ήταν που αυτοί οι δηλωμένοι απάτριδες θυμήθηκαν ξαφνικά την Πατρίδα, όπως έκαναν και τα συνεταιράκια τους των πολιτικών κομμάτων, επιδιώκοντας και επιτυγχάνοντας να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λαό.

Η Χρυσή Αυγή φώναζε από τότε για την τεράστια απάτη εις βάρος του Λαού μας, όμως οι δημοσιογραφικές σειρήνες τρομοκρατούσαν το Λαό κάνοντας λόγο για χρεοκοπία και αναγκαιότητα να επικρατήσει η «λογική» απέναντι στις ακραίες φωνές των Ελλήνων Εθνικιστών. Ούτως ή άλλως, για το πολιτικό-οικονομικό κύκλωμα που τρέφεται από τις ραδιουργίες του τυραννικού Καθεστώτος που εξουσιάζει, η Χρυσή Αυγή υπήρξε πάντοτε ακραία. Κατά πόσο όμως, είναι έναντι της στοιχειώδους λογικής ακραίο το Κίνημα εκείνο το οποίο προειδοποίησε από τουλάχιστον δύο δεκαετίες πίσω για τα δεινά τα οποία σήμερα βιώνει ο Ελληνικός Λαός; Μήπως δεν ήμασταν ακραίοι όταν από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 προειδοποιούσαμε για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, απαιτώντας να φύγουν άμεσα όλοι οι ξένοι εισβολείς; Δεν ήμασταν ακραίοι όταν την ίδια περίοδο καταγγέλλαμε πως το Καθεστώς των προδοτών ξεπουλά τη Μακεδονία μας; Δεν ήμασταν ακραίοι όταν το 1996 υπήρξαμε η μόνη πολιτική δύναμη η οποία αντέδρασε στην ταπείνωση των Ιμίων, στη δολοφονία τριών αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού και στο γκριζάρισμα του Αιγαίου; Ή μήπως δεν ήμασταν ακραίοι και κινδυνολόγοι όταν διακηρύσσαμε πως η είσοδος της Ελλάδος στη ζώνη του ευρώ αποτελεί την αρχή του τέλους της ελληνικής οικονομίας και η μετέπειτα διοργάνωση των χυδαίων OlympicGames της Αθήνας υπήρξε η διεθνοποίηση της γυφτοκουλτούρας ενός αντεθνικού Καθεστώτος και η τελευταία μεγάλη λαφυραγώγηση του δημοσίου χρήματος από τους μεγαλοεργολάβους;

Σε όλες τις προειδοποιήσεις προς τον Ελληνικό Λαό, έχουμε δυστυχώς σήμερα δικαιωθεί. Και είναι πράγματι τραγικό να βλέπουμε το Λαό μας να βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην απόγνωση, ελέω των πολιτικών μιας κάστας γενίτσαρων και του συστήματος που τους βαστά στην εξουσία, ενώ άπαντες(εκτός των καθεστωτικών πραιτόρων που ιδρώνουν από την αγωνία) πλέον αναγνωρίζουν πως η καταστροφή θα είχε αποφευχθεί εάν είχαν εισακουστεί εγκαίρως οι φωνές των Εθνικιστών.

Παρά την απόλυτη και καθολική επιβεβαίωση των λεγομένων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, εξακολουθούν να υφίστανται πηγές μολύνσεως εντός του ελληνικού κοινωνικού οργανισμού, οι οποίες αντί να κατεβάσουν από ντροπή το κεφάλι επιλέγουν να κατηγορούν το Κίνημά μας, να το υβρίζουν και να το λασπολογούν. Σε αυτή την κατηγορία, πέραν των πολιτικών και δημοσιογραφικών ανδρείκελων, κατατάσσονται οι άνθρωποι του «πνεύματος». Τίνος πνεύματος όμως; Του πνεύματος της υποδούλωσης και του ραγιαδισμού, του εκμαυλισμού της Ελληνικής Νεολαίας και του εκχυδαϊσμού της κοινωνικής ζωής, του πνεύματος των ρουσφετιών και της κρατικής μάσας! Αυτοί οι κρετίνοι της δημόσιας ζωής, οι οποίοι επί χρόνια τρέφονταν από τον ιδρώτα του Λαού μας για να τον συκοφαντούν και να τον χλευάζουν, αυτοί που έχουν ανοίξει αιώνια βεντέτα με τις λέξεις Τιμή και Αξιοπρέπεια, έχουν το θράσος να απαιτούν να διαλυθεί η Χρυσή Αυγή, όχι όμως επειδή -καθώς λέγουν- «προσβάλλει την αισθητική τους» αλλά επειδή απειλεί ευθέως και αμέσως τις γεμάτες τους τσέπες και τις φουσκωμένες τους κοιλιές!

Εν τούτοις, οι εχθροί μας και δη οι εξ αριστερών κρατικοδίαιτοι μαρξιστοκακομοίρηδες με τις νεόδμητες βίλες και τα εκατομμύρια των καταθέσεων  σε τράπεζες του εξωτερικού, θα ήταν πρέπον να μας εξηγήσουν από ποιόν απαιτούν τη διάλυση της Χρυσής Αυγής. Διότι φαίνεται πως τα ορφανά του Μαρξ και του Τσαουσέσκου, βρίσκονται σε σύγχυση, ιδεολογική και πολιτική και σε αδιέξοδο ιστορικό: απαιτούν τη διάλυσή μας από το αντεθνικό Κράτος, παραδεχόμενοι εμμέσως πλην σαφώς, πως αποτελούν τον ένα εκ των δύο πυλώνων του Καθεστώτος( ο έτερος πυλώνας είναι η πατριδοκάπηλος και ψοφοδεής κοσμοπολίτικη δεξιά) που εξαθλιώνει το Λαό μας; Ή μήπως προκειμένου να αποφύγουν τη χλεύη της Ιστορίας και το επαναστατικό τους ξεφούσκωμα, απαιτούν τη διάλυση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών από τον Ελληνικό Λαό;

Εάν αναμένουν το πρώτο, τους αναμένουμε με ανοιχτές αγκάλες! Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν έφτασε μέχρις εδώ για να παραδώσει τα όπλα στους εχθρούς της Πατρίδος και του Λαού! Για να κερδηθεί κάθε χιλιοστό πολιτικού εδάφους, ώστε να καταστούμε σήμερα ως Κίνημα, συνώνυμο της Τιμωρίας των προδοτών αλλά και της προσδοκίας ενός ολόκληρου Έθνους, χύθηκε το υγιέστερο αίμα του Λαού μας και για να διατηρηθεί και να κερδηθεί ακόμη περισσότερο έδαφος, είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε ποταμούς αίματος αγνών Ελλήνων Εθνικιστών, Πολιτικών Στρατιωτών ενός τιτάνιου, μεγάλου και δίκαιου υπέρ Λαού και Πατρίδος Πολιτικού Αγώνος!

Εάν από την άλλη, αναμένουν το δεύτερο, ήτοι να μας διαλύσει ο Λαός, τότε μάλλον βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να διακηρύξουμε πως η Χρυσή Αυγή προξένησε στην ελληνόφωνη μαρξιστική Αριστερά το δεύτερο και καθοριστικό ψυχικό τραύμα( το πρώτο υπήρξε η θορυβώδης κατάρρευση της σοβιετικής μαμάς): τα μαρξιστικά ράκη περιφέρονται πια έχοντας χάσει την οποιαδήποτε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, προσδοκώντας ματαίως μια νέα οκτωβριανή επανάσταση. Από τη στιγμή όμως, που τα ρούβλια των χορηγών τους έγιναν δολάρια, γκρεμίστηκε και η τελευταία τους ευκαιρία για «νέο Μελιγαλά». Το μόνο που απέμεινε στην διεθνιστική Αριστερά, είναι η ελπίδα να συντηρηθεί το υπάρχον Καθεστώς των διεφθαρμένων, ούτως ώστε να παραμείνουν κι εκείνοι μαζί με τα καπιταλιστικά τους αδέρφια, στον αφρό της εξουσίας. 

Οι βολεμένοι μας επιτίθενται με χυδαιότητα, με ύβρεις, συκοφαντίες και πολιτικές διώξεις. Οι δειλοί μας προειδοποιούν πως δεν θα τα καταφέρουμε. Οι αγέννητοι όμως, οι Ήρωες και οι Μάρτυρες του Μεγάλου μας Έθνους μας διατάζουν: συνεχίστε τον Αγώνα με φανατισμό, με ακλόνητη Πίστη και με ατσάλινη Θέληση μέχρι την οριστική επικράτηση και την Τελική Νίκη!
Η εκτυφλωτική λάμψη των χρυσών σελίδων της Ελληνικής Ιστορίας, γραμμένης με το αίμα του Λαού μας, μέσα από θυσίες και αμέτρητους Αγώνες κατά των βαρβάρων, δεν μπορεί παρά να είναι ο οδηγός μας: Ούτε βήμα πίσω, Ελληνική Λαέ! Η Χρυσή Αυγή δεν συμβιβάζεται, τα Δεσμά που δεν λύνονται, κόβονται!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-desma-pou-den-lunontai-kobontai#.UhiIbpJM_-Q#ixzz2csesUDyF

Exit mobile version