Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι πολιτικάντηδες της παρακμής

«Στα λόγια και στην όψη σου σαν άκακον αρνίον
μας δείχνεσαι, μα μέσα σου είσαι κακόν θηρίον»

ΕΡΜΙΠΠΟΣ (περίπου 340 π. Χ.)

Πόσο σύγχρονος είναι ο στίχος του ποιητή και πόσο εύστοχα χαρακτηρίζει τους πολιτικάντηδες της εποχής μας. Και αν παρόλα αυτά βρεθεί κάποιος να αναρωτηθεί ποιοι είναι αυτοί οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες που σαν τα θηρία ξεσκίζουν τις σάρκες της Πατρίδας μας, θα του το υπενθυμίσουμε εμείς.  Είναι αυτοί οι μασκαράδες που πρόδωσαν τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς.

Είναι αυτοί που, υπολογίζοντας ως αφεντικά τα πάντα, μας έβλεπαν στυγνά σαν πελάτες.

Είναι όλοι αυτοί οι κομπιναδόροι της πολιτικής ζωής που αγάπησαν το χρήμα περισσότερο και από την ζωή τους. Είναι αυτοί που η παρακμή και η σήψη είχαν ολοκληρωτικά διαφθείρει την βρώμικη ψυχή τους. Είναι όλοι αυτοί οι οσφυοκάμπτες, οι ξεδιάντροποι γλείφτες του διεθνούς συστήματος εξουσίας.

Είναι τα ρετάλια εκείνα που χρόνια βολοδέρνουν, βγαίνοντας στα πολιτικά μπαλκόνια. Είναι αυτοί οι φαφλατάδες που την τελευταία τεσσαρακονταετία λεηλάτησαν την Πατρίδα μας, παραμυθιάζοντας τον Λαό.  Είναι αυτοί οι ξεδιάντροποι κερδοσκόποι που ξεπούλησαν τον μόχθο και την ικμάδα του Λαού μας.  Είναι αυτοί οι τενεκέδες που εξαργύρωσαν την αξιοπρέπεια του Έθνους μας στη Νέα Παγκόσμια σπείρα τραπεζικών, με θέσεις και αξιώματα.

Είναι αυτοί οι άθλιοι πολιτικάντηδες που κατάντησαν την Πατρίδα μας προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων.

Είναι ό,τι πιο ελεεινό κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Είναι όλοι   εκείνοι που ξόδεψαν την ζωή τους μες την θολούρα παρωχημένων ιδεολογιών και ξεπεσμένων αντιλήψεων. Είναι όλοι αυτοί οι φαύλοι που έκαναν πλιάτσικο στις τσέπες του κοσμάκη και τώρα εκ του ασφαλούς ξερνούν την χολή τους. Και όπως έλεγε σε ένα σκωπτικό δίστιχο ο Δημόδοκος ο Λέριος (540 π. Χ. περίπου):  «Κάποτε έναν Καππαδόκη δάγκασε όχεντρα κακή κι από το φαρμακερό του αίμα τα κακάρωσε κι αυτή».

Είναι όλοι αυτοί που σήμερα υβρίζουν το Κίνημά μας. Είναι όλοι αυτοί οι συκοφάντες που σκόπιμα παραποιούν την αλήθεια.  Είναι όλοι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Έθνος μας, στην μεγαλοσύνη του Έλληνα, στην υπερήφανη Φυλή μας. Είναι όλοι εκείνοι που αποτελούν ό,τι το πιο σιχαμερό και επικίνδυνο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Γ. ΠΟΤΑΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-politikanthdes-ths-parakmhs#.Uhns15JM_-Q#ixzz2cyqsqklj

Exit mobile version