Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξαναχτύπησαν τα παπαγαλάκια του Μουρούτη…

Μια καταγέλαστη προβοκάτσια επιχείρησε να στήσει η «Ομάδα Αλήθειας» της Συγγρού (της ΝΔ εννοούμε, μην πηγαίνει το μυαλό σας σε… άλλα πράγματα, λόγω… γειτνιάσεως), δηλαδή τα περιβόητα «μουρουτάκια», μέσω των παπαγάλων τους στα ΜΜΕ. Στόχος, να παρουσιαστεί η ιστορική ενημέρωση της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στους Δελφούς ως… ειδωλολατρική τελετή!

Ας δούμε ενδεικτικά τι έγραψε ένας από τους βασικούς παπαγάλους του Μουρούτη, πριν πέσει η «γραμμή» και μετά. Και για να ξέρουμε για ποιους μιλάμε, πρόκειται για το «Δεξί Εξτρέμ», που έχει ως ειδική αποστολή να παριστάνει το… υπερδεξιό blog, για να «μαζεύει» -έτσι νομίζουν- τις διαρροές προς την Χρυσή Αυγή:

Στις 10:14, πριν πέσει η γραμμή Μουρούτη ανήρτησε θέμα με τίτλο: «Χρυσαυγίτες πήγαν στους Δελφούς για παράνομη εκδήλωση παρεμποδίζοντας τους παρευρισκόμενους -Προσήχθησαν οκτώ άτομα».

Στις 12:48, αφού προφανώς είχε πέσει η «γραμμή» του Μουρούτη εμφανίστηκε νέα ανάρτηση για το ίδιο θέμα, με τον εξής αυτή τη φορά τίτλο: «ΒΙΝΤΕΟ: Η επέμβαση της αστυνομίας στην ειδωλολατρικη τελετή που επιχείρησαν να στήσουν χρυσαυγίτες»…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/janachtuphsan-ta-papagalakia-tou-mourouth#.Uhnv_pJM_-Q#ixzz2cyt2j4Lj

Exit mobile version