Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΛΙΜΠΕΡΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΑ Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ- BINTEO

 

https://docs.google.com/open?id=0Bz9qQrJ8L12-QklkZlF2anRFdlk

Πλήθος κόσμου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου Λιμπεραλισμός από τον συναγωνιστή και συγγραφέα  Θεόδωρο Κουδούνα.

Ο συναγωνιστής με εκτενή τρόπο ανέλυσε το περιεχόμενο του βιβλίου όπου είναι μια ιδεολογική νίκη της εθνικολαίκής ιδεολογίας απέναντι στον υλιστικό και παρακμιακό τρόπο ζωής που προβάλει ο Λιμπεραλισμός.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο αρχηγός του κινήματος και γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος όπου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις τρέχων πολιτικές εξελίξεις.

 

Εντύπωση προκάλεσε όταν ο αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποκάλυψε ότι κύκλοι των Η.Π.Α. μαζί με τον πρόεδρο των Η. Ομπάμα ανησυχούν για την ραγδαία άνοδο του εθνικιστικού κινήματος στην χώρα μας. Ο Γ.Γ. του κινήματος υποσχέθηκε ότι ο ίδιος μαζί με τα μέλη, στελέχη, και φίλους του κινήματος θα κάνουν το πάν ώστε τα υπερατλαντικά αφεντικά να ανησυχήσουν ακόμη ποιο πολύ. Τελειώνοντας ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο σύντομο χαιρετισμό του υποσχέθηκε ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι συμπαραστάτης και θα αγωνιστεί με όλα τα μέσα για να υπερασπίσει την πρώτη κατοικία του Έλληνα πολίτη, όπου η συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχουν βάλει στο στόχαστρο.

πηγή

Exit mobile version