Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Οι τούρκοι απείλησαν τους Αυστραλούς που αναγνώρισαν τη γενοκτονία Ελλήνων και Ποντίων από τους Οθωμανούς και το ΥΠΕΞ της Τουρκίας τους απείλησε απαγορεύοντας και την παρουσία τους στη μάχη της Καλλίπολης προς τιμήν Αυστραλών πεσόντων! Η Ελλάδα αφήνει να παραβιάζονται τα χωρικά και εναέρια σύνορά της από τους “καλούς γείτονες” και δεν χαράζει ΑΟΖ ούτε αποχαρακτηρίζει τις λεγόμενες “γκρίζες ζώνες”! Η προδοσία σε όλο της το μεγαλείο! Μα τι άλλο θα έκαναν οι μαριονέτες που έχουμε για κυβέρνηση; Θα κινούνταν σύμφωνα με τις εντολές των διεθνών σιωνιστών που θέλουν τη διάλυση του ελληνικού έθνους, την διχοτόμηση του Αιγαίου και φυσικά την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου. Για να γίνουν όμως όλα αυτά πρέπει οι Έλληνες να χάσουμε την εθνική μας συνείδηση, να μην έχουμε εθνική ταυτότητα, μνήμη και ιστορία, ήθη και ιδανικά, αξιοπρέπεια και τιμή και να είμαστε φιλικοί προς τους λαθροεισβολείς και τους “καλούς γείτονες” τουρκομογγόλους!

Α.Α.

Το ΚΚΕ χρωστάει 1,5 εκ.ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία για τον 902!

Νέο μνημόνιο ή πακέτο στήριξης (κατά τον Στουρνάρα) σημαίνει νέα μέτρα και αρπαγή εθνικού πλούτου! Πλέον φανερά κάνουν ο,τι θέλουν. Ξεσκεπάστηκαν με την θρασύτατη ανακοίνωση του υπουργού Ενέργειας της Γερμανίας για νέα μέτρα. Το αντάλλαγμα; Οι υδρογονάνθρακες! Δεν θέλουμε νέο πακέτο στήριξης, να πάρετε τα λεφτά από τους κλέφτες πολιτικούς και τους μεγαλοαπατεώνες που δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ φορολογία. Να πάρετε τα λεφτά από τους μασόνους μέλη του Κ.Ι.Σ, να πάρετε τα λεφτά από τις off shore εταιρίες! ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ! ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ!

Β.Χ.

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από το «Έθνος» του Μπόμπολα για τα γεγονότα στην Πρεμετή

Με αποτροπιασμό παρακολουθώ αυτές τις μέρες τα όσα διαδραματίζονται με πρωτοβουλία της Ουνέσκο Αργολίδας και με τη στήριξη της Ουνέσκο Ελλάδας και του τουρκικού προξενείου. Ένας Τούρκος ηθοποιός σαπουνοπερών, ο Μουράτ Γιλντιρίμ, προβάλλεται ως γέφυρα (!) των δύο πολιτισμών (ξεχνούν να πουν ότι της Τουρκίας είναι κλεμμένος πολιτισμός από Έλληνες και Άραβες) και γράφουν και τη βιογραφία του (είναι μόλις 34 ετών!) μέσα από την οποία θα προβάλλονται τα πολιτιστικά μνημεία της Ελλάδας και της Τουρκίας!!!! Και όλα αυτά πίσω από τη μάσκα ότι γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό…Καπηλεύονται άρρωστα παιδιά επειδή κάποιες πάμπλουτες κυρίες στο Ναύπλιο θέλουν να ανασάνουν τον ίδιο αέρα με τον αγαπημένο τους Τούρκο ηθοποιό τον οποίο χρυσοπληρώνουν!!!! ΝΤΡΟΠΗ μας..Δεν έχω λόγια…Και έναν ηθοποιό που πρόσφατα συνελήφθη για ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ στην Κωνσταντινούπολη και εκκρεμεί έρευνα σε βάρος του! Έγραψα και στην Ουνέσκο εδώ, και στην Ουνέσκο στο Παρίσι αλλά δεν νομίζω να αντιδράσουν. Δεν πρέπει κάποιος να πει κάτι γι’ αυτό που συμβαίνει; Απευθύνομαι σε εσάς που έχετε τη δύναμη του λόγου και μπορείτε να ακουστείτε. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Ι.Δ.

Ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στην αυριανή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής – Δευτέρα 26/8 στις 22.00

Αυτό που επιδίωκαν οι ανθέλληνες έχει αρχίσει να γίνεται στην Ελλάδα: το απόλυτο χάος! Ληστείες, ανθρωποκτονίες, καμία καταστολή της βίας των <ταλαίπωρων> που ζουν από τα κλοπιμαία και τη διακίνηση ναρκωτικών και πορνείας, ή έστω κάποια μέτρα για την καταστολή της εγκληματικότητας των λαθροεισβολέων! Είναι τυχαίο; Φυσικά δεν είναι γιατί αν ήθελε η πολιτεία να καταστείλει την εγκληματικότητα θα το είχε κάνει! Έχει αποδομήσει την αστυνομία, η οποία με τα ελάχιστα μέσα και τις εντολές που έχει είναι αδύνατον να μας παρέχει πλέον ασφάλεια! Θέλουν να μας μετατρέψουν σε κοινωνία χάους με σκοπό να επικρατήσει αναρχία και αντάρτικο πόλεων από τους “πεινασμένους” αλλά οπλισμένους λαθροεισβολείς σε συνεργασία με τους αναρχοτρομοκράτες ανθέλληνες που θα δημιουργήσουν ταραχές και εξεγέρσεις κατευθυνόμενες από τα γνωστά κέντρα του εξωτερικού και εσωτερικού! Αν δεν αλλάξουμε πολιτική και συνεχιστεί η παραμονή και παράλληλα συνεχή εισβολή αλλόφυλων, σύντομα θα μετατραπεί η Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα και θα θρηνήσουμε πολλά θύματα! Σκοπός τους είναι η συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού με κάθε τρόπο! ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΜΕΣΑ !

Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-26-augoustou-2013#.Uhs7BpJM_-Q#ixzz2d4d2VPak

Exit mobile version