Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βάρδας, Κομοτηνής, Χανίων, Συνέντευξη Νίκου Χρυσομάλλη σε ιστότοπο του Έβρου

Με καλή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 24 Αυγούστου, η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Βάρδας  στο Λιμάνι της Κυλλήνης, με τη στήριξη αντιπροσωπείας της Τ.Ο. Πύργου, κατά την οποία μοιράστηκε  ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματος, καθώς και εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας.

Τα μέλη μας διένειμαν εκατοντάδες φυλλάδια, στην αποβάθρα του λιμανιού της Κυλλήνης, μέσα σε θερμό κλίμα από πλευράς ταξιδιωτών, κάτι που αποτελεί άλλη μια τρανταχτή επιβεβαίωση των δημοσκοπήσεων που θέλουν την Χρυσή Αυγή ως το γνήσιο λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα με ανοδικές τάσεις.

Οι συναγωνιστές είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και με κατοίκους της Κυλλήνης  και να ακούσουν τα παράπονά τους, αναφορικά με τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής που, όπως και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα μαστίζεται από τις πολιτικές που ακολουθεί η δικομματική  συμμορία του μνημονίου. Tέλος οι συναγωνιστές για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες, αντικατέστησαν την Ελληνική σημαία στο λιμάνι της Κυλλήνης, όπου σε στάση προσοχής, έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.  Η άκρως ενθαρρυντική ανταπόκριση  κατοίκων και ταξιδιωτών, γέμισε τους συναγωνιστές με επιπλέον δύναμη για να συνεχίσουν τον Αγώνα μέχρι την Τελική Νίκη.

ΠΥΡΓΟΣ:
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Σάββατο 19:00-21:00

Εξαιρετική και πρωτότυπη ομιλία-εργασία στην Τ.Ο Χανίων

Μια εξαιρετική πρωτότυπη ομιλία-εργασία με την συμμετοχή των παρευρισκόντων και θέμα την ιστορική Μάχη των Θερμοπυλών, πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο Χανίων από τον συναγωνιστή Δημήτρη Σταθάκη. Οι παρεβρισκόμενοι συναγωνιστές και υποστηριχτές του Κινήματος συμμετείχαν ενεργά κατά την διάρκεια της ομιλίας του συναγωνιστή με έγγραφα «τεστ» και ασκήσεις που βοηθούσαν στην καλύτερη εμπέδωση του περιεχομένου της ομιλίας αλλά και την εξαγωγή σημασιολογικής γνώσης από τα γεγονότα της Μάχης των Θερμοπυλών.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Τ.Ο. Κομοτηνής: ομιλία με θέμα την μαύρη Επέτειο της Εισβολής στην Κύπρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, η καθιερωμένη συγκέντρωση της Τ.Ο. Κομοτηνής με μια εξαιρετική ομιλία που αφορούσε την εισβολή στην Κύπρο.

Έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές, κατά τις οποίες τα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής παρέμειναν κλειστά, οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Κινήματός μας έδωσαν δυναμικό “παρών” γι’ άλλη μία φορά. Ο Γραμματέας της τοπικής μας, συναγωνιστής Ν.Τσουμαρέλης, αφού καλωσόρισε τα καινούργια μέλη υπενθύμισε σε όλους τους λόγους για τους οποίους βρισκόμαστε σε αυτόν το χώρο, τονίζοντας ότι αυτό που μας ενώνει και μας καθιστά δυνατούς είναι η κοινή μας ιδεολογία και η μεγάλη αγάπη προς την Πατρίδα μας. Αφού αναφέρθηκε στα τρέχοντα θέματα που αφορούν το Κίνημά μας, έδωσε το λόγο στη βασική ομιλήτρια.

Η συναγωνίστρια Βαρβάρα Ελευθεριάδου ξεκίνησε την ομιλία της με την ιστορική πλέον φράση «η Κύπρος κείται μακράν». Φράση η οποία ξεδιάντροπα ειπώθηκε από το στόμα ενός ανθρώπου που θεωρούνταν Εθνάρχης. Ο εθνοπροδότης αυτός αφού υπέγραψε τις προδοτικές συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου, έβαλε με τα ίδια του τα χέρια την ταφόπλακα στα όνειρα για την ένωση της Έλλάδας με την Κύπρο.

Στη συνέχεια της ομιλίας η συναγωνίστρια αναφέρθηκε σε όλες τις θλιβερές, γελοίες και ανυπόστατες πληροφορίες που δόθηκαν κατά την επιχείρηση Αττίλα 2 και είχαν ως απώτερο σκοπό να γελοιοποιήσουν και να εκθέσουν τον Ελληνικό Στρατό. Δυστυχώς γι’ αυτούς η αλήθεια ήταν εντελώς διαφορετική, γιατί ο Ελληνικός Στρατός είχε υψηλότατο ηθικό, ικανό εξοπλισμό πολύ ανώτερο των Τούρκων και άριστα στελέχη που η Πατρίδα γι’ αυτούς ήταν πάνω από όλα. Δεν είναι φυσικό, σχολίασε η συναγωνίστρια Ελευθεριάδου, ενώ έχουν περάσει τριάντα εννέα (39) χρόνια από τότε, παρόλα αυτά δεν έχει ανοίξει ο περιβόητος φάκελος της Κύπρου. Υπάρχει φόβος γιατί θα αποδοθούν ευθύνες και θα πρέπει να απολογηθούν για όλες τις προδοτικές διαταγές που δόθηκαν εις βάρος του κυπριακού λαού, ενός αυθεντικού κομματιού της Ελλάδας.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 516178, 6983 504758

Συνέντευξη του συναγωνιστή Νίκου Χρυσομάλλη στον ιστότοπο “Τα Νέα του Έβρου”

Ο Λαϊκός Σύνδεσμός Χρυσή Αυγή βάσει των τελευταίων δημοσκοπήσεων που ήρθαν στην δημοσιότητα, δείχνει να είναι σταθερά το τρίτο κόμμα με τα ποσοστά του να έχουν όλο και ανοδικότερη πορεία. Τί είναι όμως αυτό που έφερε την Χρυσή Αυγή από το 0,29% στο 15%;

Ποια είναι η ιδεολογία του κινήματος και ποιοι είναι εκείνοι οι άνθρωποι που υπερασπιζόμενοι αυτήν την ιδεολογία για πάνω απο δύο δεκαετίες τώρα, κατάφεραν να ενδυναμώσουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, ώστε αυτή την στιγμή το πολιτικό πάλκο να συγκλονίζεται με την παρουσία της; Είχαμε την τιμή και την χαρά να μας παραχωρήσει κάποιον από τον ελάχιστο πλέον διαθέσιμο χρόνο του, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και περιφερειάρχης Α.Μ-Θ κ.κ. Χρυσομάλλης Νικόλαος, ώστε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις μας, που αφορούν το προφίλ του ιδίου ως ανθρώπου αλλά και ως Χρυσαυγίτη, όπως επίσης και σε φλέγοντα θέματα που απασχολούν το ελληνικό κοινωνικό σύνολο στις μέρες μας, αλλά και επί το πλείστον την περιφέρεια της Α.Μ-Θ.

Διαβάστε στην συνέχεια την συνέντευξη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-purgou-komothnhs-chaniwn-sunenteujh-nikou-chrusomall#.Uhs84pJM_-Q#ixzz2d4eTRyfm

Exit mobile version