Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξύλο, ληστείες, απαγωγές και εργαστήριο πλαστών διαβατήριων τα νέα κατορθώματα των λαθρομεταναστών

“Εμφύλιος” Ρουμάνων στη Λαμία – Ξύλο και απαγωγές

Δυο σπείρες Ρουμάνων συγκρούστηκαν χθες μεταξύ τους στη Λαμία. Χειροπέδες σε έξι άτομα, ψάχνουν άλλους τρεις. Μια 5μελής ομάδα Ρουμάνων που προσωρινά διέμενε στην περιοχή της Λαμίας, είχε στήσει το “κινητό μαγαζί” σε χώρο στάθμευσης οχημάτων σε πρατήριο της Εθνικής οδού έξω από τη Λαμία, όπου προσέλκυαν επιβάτες διερχόμενων τουριστικών λεωφορείων ξένων χωρών (κυρίως Ρουμανίας) και τους εξαπατούσαν παίζοντας το παιχνίδι «παπάς» έναντι χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με το LamiaReport, λίγες ώρες πριν στον ίδιο χώρο, οι 5 Ρουμάνοι “παπατζήδες” δέχθηκαν άγρια επίθεση με γροθιές και σιδερένιους λοστούς, από άλλη 4μελή ομάδα ομοεθνών τους, με την οποία προφανώς είχαν διαφορές. Μετά την επίθεση η 4μελής ομάδα με την απειλή όπλου πήρε μαζί της τον 45χρονο από τους “παπατζήδες” και έφυγαν. Λίγο αργότερα τους τηλεφώνησαν και ζήτησαν 1.000 ευρώ για να τον ελευθερώσουν.

Οργανωμένο εργαστήριο πλαστών διαβατηρίων στα Άνω Λιόσια

Ολόκληρο εργαστήριο είχε στήσει στο σπίτι του ένας 28χρονος από το Πακιστάν όπου κατασκεύαζε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και τα πουλούσε σε λαθρομετανάστες ώστε να φαίνεται ότι έχουν φτάσει νόμιμα στη χώρα.

Ειδικότερα, ο 28χρονος από το Πακιστάν κατασκεύαζε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία έδινε σε αλλοδαπούς, έναντι αδράς χρηματικής αμοιβής, προκειμένου να διευκολύνει την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδο τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου. Ο 28χρονος μάλιστα είχε μετατρέψει το σπίτι του στα Άνω Λιόσια σε εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων το οποίο εντοπίσθηκε από την αστυνομία χθες το μεσημέρι.

Στο σπίτι του στα Άνω Λιόσια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Το χρηματικό ποσό των 21.800 ευρώ.

– Ένα εργαστήριο κατάρτισης πλαστών εγγράφων, αποτελούμενο από έναν (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα (1) φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ( laptop ), έναν (1) εκτυπωτή, έναν (1) σαρωτή εγγράφων ( scanner ), μία (1) μηχανή κατασκευής σφραγίδων, τρεις (3) συσκευές υποδοχής DVD , μία (1) συσκευή θερμοκόλλησης και ένα (1) μηχάνημα ελέγχου γνησιότητας.

– Πλήθος σφραγίδων διαφόρων υπηρεσιών και διάφορα τυπώματα σφραγίδων σε χαρτί και πλαστικές διαφάνειες.

– Εννέα (9) Δελτία Αστυνομικών Ταυτοτήτων Ελλήνων πολιτών, για τα οποία έχει δηλωθεί κλοπή ή απώλειά τους.

– Δύο (2) Διαβατήρια Ελλήνων Πολιτών για τα οποία έχει δηλωθεί κλοπή ή απώλειά τους και δέκα (10) διαβατήρια αλλοδαπών υπηκόων διαφόρων χωρών.

– Πλήθος φωτοαντιγράφων εγγράφων αλλοδαπών υπηκόων.

– Πλήθος πλαστών εγγράφων αλλοδαπών υπηκόων.

– Πλήθος υλικών (φύλλα χαρτιού διαφόρων χρωμάτων, μελάνια κλπ).

– Τριάντα οκτώ (38) φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου.

– Βιβλιάρια λογαριασμών διαφόρων Ελληνικών Τραπεζών.

– Ένα (1) χρηματοκιβώτιο.

– Ατζέντα και ημερολόγιο με χειρόγραφες σημειώσεις και σημειωμένα χρηματικά ποσά σε διάφορες ημερομηνίες.

– Ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Πογκρόμ κατά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων στις Σέρρες

Συνεχίζεται το πογκρόμ που έχει εξαπολυθεί από τους γνωστούς κακοποιούς κύκλους κατά των ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων. Έτσι, δύο τέτοιες επιθέσεις έγιναν χθες στον νομό Σερρών.

Θύμα ληστείας έπεσε μία παράλυτη 72χρονη Ελληνίδα στο Παραλίμνιο Σερρών. Οι κακοποιοί οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της και, αφού την έδεσαν χειροπόδαρα και τη φίμωσαν, της άρπαξαν τα τελευταία 30 ευρώ που είχε να περάσει το μήνα της, τιμαλφή και ρούχα, ενώ της άδειασαν και το ψυγείο από τα τρόφιμα! Η ηλικιωμένη κατάφερε μετά από ώρα να λυθεί και να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονές της.

Ένας τυφλός ηλικιωμένο Έλληνας έπεσε θύμα ληστείας. Το γεγονός συνέβη στη λαϊκή αγορά του Νέου Σκοπού, όταν οι πέντε δράστες εντόπισαν και κατάφεραν να απομονώσουν τον ηλικιωμένο, και αφού τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο του άρπαξαν το πορτοφόλι και εξαφανίστηκαν.

Η χώρα έχει πνιγεί στο αίμα και οι κακοποιοί οργιάζουν σε όλη την επικράτεια. Η λύση είναι μία: Σκληρή καταστολή όλων των εγκληματιών που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ζούγκλα.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/julo-lhsteies-apagwges-kai-ergasthrio-plastwn-diabathriwn-ta-nea-katorthwma#.Uht9SpJM_-Q#ixzz2d5nFP0YN

 

Exit mobile version