Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Συγχαρητήρια για την στάση του κόμματος απέναντι στα παπαγαλάκια, δεξιά κι αριστερά, ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή ψάχνει στελέχη από τα βρώμικα αποκόμματα που μας έφεραν μέχρι εδώ. Ούτε μισός Πασόκος ή Νεοδημοκράτης να μην πατήσει το πόδι του στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Δεν είμαι μέλος, απλός υποστηρικτής είμαι. Θέλω όμως να δηλώσω την απέχθειά μου για αυτούς τους προδότες – πολιτικάντηδες. Μπουχτίσαμε, τους σιχαθήκαμε. Από ό,τι βλέπω υπάρχουν πολλά παιδιά μορφωμένα και αξιόλογοι συναγωνιστές που ακόμα δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, αλλά εμείς που κυκλοφορούμε στα γραφεία τους ξέρουμε και αναγνωρίζουμε την αξία τους. Κανείς ξεπουλημένος να μην έρθει στα τίμια γραφεία του Κινήματος. Να συνεχίσουμε όπως αρχίσαμε: Μόνοι μας! Είμαστε ολόψυχα μαζί σας!

Τ.Π.

Άσαντ: “Θα αντισταθούμε με κάθε μέσο! Η Συρία θα γίνει τάφος των αμερικανών”

Η ξεφτίλα και η ψευτιά του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν όριο! Ο cool Αλέξης ανησυχεί τόσο πολύ για την κατάσταση της Ελλάδος που δεν χάνει ευκαιρία να γυρίσει τις παραλίες και τα νησιά για να κάνει τα μπανάκια του. Ο πρώην «αντιμνημονιακός» και νυν σούπερ – συστημικός Αλέξης παράτησε κάθε εκκρεμότητα που μπορεί να έχει η αντιπολίτευση και καθώς η Βουλή υπολειτουργεί, συνεχίζει τις διακοπές του, κάνοντας και την δική του «επανάσταση» μιας και δεν προτίμησε να πάει στη Μύκονο, αλλά στους Αντίπαξους. Να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν! Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν ακόμα κορόιδα που μπορεί να πιστεύουν τις ψευτιές αυτού του συνονθυλεύματος και αυτού του γραφικού τυπάκου που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα μας. Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται…

Κ.Ρ.

Οι τίμιοι πατριώτες της παραδοσιακής δεξιάς φεύγουν από την ΝΔ κι έρχονται στην Χρυσή Αυγή!

Ολόκληρο το βράδυ το πέρασα ξύπνια, ψάχνοντας να δω αν θα καταφέρει το παιδί μου να πάει στον παιδικό σταθμό με το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Είμαι στις επιλαχούσες! Ελπίζουμε ακόμη! Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως ένα κράτος δεν προστατεύει και δεν βοηθάει τους πολίτες του σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς! Είναι τραγικό να μπαίνουν τα παιδιά των λαθρομεταναστών στα σχολεία και τα ελληνόπουλα να μένουν έξω! Δεν το χωράει ο νους μου ότι ο γιος μου είναι Β΄ κατηγορίας πολίτης γι αυτή τη χώρα. Από την άλλη απαιτεί το κράτος να πληρώσω την εφορία τα χαράτσια και ότι άλλο σκαρφιστεί σαν φόρο. Αν δεν πάρει το παιδί μου στο σχολείο πως θα καταφέρω να δουλέψω; Πως θα καταφέρω να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου; Αυτό που έχω συμπεράνει είναι πως δεν τους ενδιαφέρει η πατρίδα μας και τα παιδιά μας! Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίζουν να δανείζονται από τους ξένους τοκογλύφους για να μας έχουν υπόδουλους!

Αλεξάνδρα Β.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Αγώνας συνεχής για να πέσει το «βασίλειο» των διεφθαρμένων και της ανομίας

Τα γεράκια του αμερικανοσιωνισμού προλειαίνουν το έδαφος για μία ακόμη ιμπεριαλιστική επέμβαση «απελευθέρωσης και εκδημοκρατισμού». Το 2003 ήταν τα όπλα μαζικής καταστροφής που δήθεν κατείχε ο Σαντάμ Χουσεΐν  και «δικαιολόγησαν» την εισβολή στο Ιράκ, σήμερα είναι «τα χημικά όπλα του Άσαντ» που «καθιστούν αναγκαία» την υποστήριξη της «πολιτισμένης Δύσης» στους ισλαμιστές κανίβαλους. Ας ελπίσουμε η Συρία να γίνει η αρχή του τέλους της αμερικανοσιωνιστικής κυριαρχίας και να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα χώρας όπου Ηγέτης και Λαός κράτησαν ελεύθερη την Πατρίδα τους.

Ε.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-27-augoustou-2013#.Uhvkp5JM_-Q#ixzz2d7YqBYPP

Exit mobile version