Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοροϊδεύει τους Έλληνες ο Σαμαράς: δραματική αύξηση της φορολογίας προβλέπει το ΔΝΤ

Προοίμιο νέας φοροκαταιγίδας από την συγκυβέρνηση των υποτακτικών εις βάρος του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού, αποτελεί έκθεση του ΔΝΤ η οποία προαναγγέλλει την αύξηση των άμεσων φόρων κατά 12,4%, για το έτος 2014! Υπό κατάργηση τίθενται φοροαπαλλαγές και εκπτώσεις φόρων, ενώ σύμφωνα πάντα με τους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ, πρόκειται να υπερφορολογηθούν ελεύθεροι επαγγελματίες και ενοίκια.

Η ίδια έκθεση αναφέρει πως οι Έλληνες θα υποχρεωθούν να πληρώσουν υπό μορφή άμεσων φόρων επιπλέον 2,1 δισ. ευρώ, ανεβάζοντας τις προσδοκώμενες εισπράξεις στο ύψος των 19,1 δισ. ευρώ, σε σχέση με τα 17 δισ. τα οποία εκτιμάται πως θα εισπραχθούν φέτος. Αύξηση αναμένεται και στους έμμεσους φόρους, χαμηλότερης όμως κλίμακας, της τάξης των 400 εκατ. ευρώ, με εισπράξεις που θα αγγίξουν τα 23,7 δισ. ευρώ έναντι των 23,3 δισ. για το 2013. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα νέα φορολογικά μέτρα θα πλήξουν τους πάντες, μιας και θα αφορούν κατάργηση φοροαπαλλαγών και εκπτώσεων φόρου για παιδιά, ενώ ταυτόχρονα θα αυξηθούν η φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών και των ενοικίων. Οι σχετικές προβλέψεις για τα προσδοκώμενα έσοδα θα αποτυπωθούν στο νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τα έτη 2014-17 και στον Προϋπολογισμό του 2014.

Καθίσταται σαφές, πως τα ελληνικά νοικοκυριά θα εξακολουθήσουν να επιβαρύνονται με την ειδική εισφορά αλληλεγγύης αλλά και με τον φόρο επί των ακινήτων ο οποίος θα αποδίδει έσοδα ύψους 2,7 με 2,9 δισ. ευρώ, εισπραττόμενο είτε μέσω της ΔΕΗ, είτε μέσω των Δ.Ο.Υ.. Η έκθεση του ΔΝΤ καταλήγει με την εκτίμηση πως τυχόν υστέρηση των εσόδων από το φόρο ακινήτων θα δρομολογήσει ακόμη μεγαλύτερες περικοπές δαπανών, σε σχέση με εκείνες που σχεδιάζουν οι ελληνικές αρχές.

Ενώ λοιπόν η κυβέρνηση των υποτακτικών και τα εγχώρια δημοσιογραφικά φερέφωνα αποκοιμίζουν τον Ελληνικό Λαό, κάνοντας λόγο για «θυσίες που επιτέλους πιάνουν τόπο», στην πραγματικότητα, σε παρασκηνιακό επίπεδο και στις πλάτες του Λαού μας, σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα της εξαθλίωσής του. Οι ίδιοι οι διεθνείς τοκογλύφοι, δεν κρύβουν τις προθέσεις τους, ούτε και τις συμφωνίες στις οποίες έχουν ήδη καταλήξει με τα ανδρείκελα μιας συγκυβέρνησης που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων, αδιαφορώντας για την επιβίωση και την ευημερία του Ελληνικού Λαού. Ο Λαός μας με τη σειρά του, θα πρέπει να δώσει την απάντησή του, τόσο στους ντόπιους υποτακτικούς όσο και στους διεθνείς επικυρίαρχους:

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/koroideuei-tous-ellhnes-o-samaras-dramatikh-aujhsh-ths-forologias-problepei#.UhzePJJM_-Q#ixzz2dBt8XvOv

Exit mobile version