Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διανομή τροφίμων σε εκατοντάδες Έλληνες κατοίκους των Μεγάρων – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Eκατοντάδες Έλληνες κάτοικοι των Μεγάρων συμμετείχαν την περασμένη Δευτέρα στη διανομή τροφίμων του Πυρήνα Μεγάρων της Χρυσής Αυγής. Οι συμπολίτες μας, που πλήττονται από την ανέχεια και τα αντιλαϊκά μέτρα της συγκυβέρνησης του μνημονίου, προμηθεύτηκαν τρόφιμα από την Χρυσή Αυγή για να καλύψουν βασικές καθημερινές τους ανάγκες. Αυτό ήταν και ένα βασικό δείγμα αλληλεγγύης των Ελλήνων Εθνικιστών για την ανακούφιση των συμπολιτών μας. 

Οι τοπικοί υπάλληλοι του Σύριζα, είχαν μάλιστα το θράσος να εκδώσουν και μία γελοία ανακοίνωση γεμάτη απειλές και αθλιότητες. Μεταφέρουμε απόσπασμα για να σπάσουν πλάκα οι αναγνώστες μας: «Η Δημοτική Kίνηση Ενεργών Πολιτών Μεγάρων&Νέας Περάμου με αφορμή την προγραμματισμένη από τη Χρυσή Αυγή στα Μέγαρα ρατσιστική και μισαλλόδοξη διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες(!), που ως στόχο έχει την άκρατη ψηφοθηρία αλλά και την διασπορά μίσους για τον συνάνθρωπο ζητά από την Δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο να μην παραχωρήσουν την Πλατεία Εθνικής Αντίστασης και καμία πλατεία ή δημόσιο χώρο της πόλης μας για την διεξαγωγή της ρατσιστικής αυτής δράσης. Ως Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλεύεται τα θύματα της κρίσης με τέτοιο εξευτελιστικό τρόπο όπως η Χ.Α.». 

Η εκδήλωση βεβαίως πραγματοποιήθηκε κανονικά, οι συριζαίοι εξαφανίστηκαν, καθώς και όλοι οι παράγοντες του μνημονίου. Ο τοπικός Τύπος παρουσίασε το γεγονός με εκτενή αφιερώματαΜεταφέρουμε από την ιστοσελίδα megara.org:

Διανομή τροφίμων πραγματοποίησε την Δευτέρα 26/8 ο Τοπικός Πυρήνας Μεγάρων της Χρυσής Αυγής στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης «μόνο για Έλληνες». Στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης Μεγάρων εκατοντάδες μεγαρίτες παρέλαβαν τσάντες με ψωμί, όσπρια, αυγά, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, αλεύρι, λαχανικά και ψάρια. Συντονιστές της διανομής ήταν οι Μελέτης Γκίνης και Σταμάτης Μαρτίνος.

Παρών στην διανομή και ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευθεί ότι τα χρήματα που λαμβάνει ως κρατική χρηματοδότηση θα τα επιστρέφει στον ελληνικό λαό μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης. Σήμερα είμαστε στα Μέγαρα, καθημερινά είμαστε σε διαφορετική περιοχή, της Αττικής, ολόκληρης της Ελλάδος και βοηθάμε τους συμπατριώτες μας που, όπως βλέπετε κι εσείς από τις εικόνες αυτές, καταλαβαίνετε τι εστί ανέχεια, τι εστί οικονομική κρίση. Αυτό δεν το καταλαβαίνει μόνο το πολιτικό κατεστημένο που έχει ρημάξει αυτή τη χώρα.

Σε όσους μας κατηγορούν ότι δίνουμε τρόφιμα μόνο σε Έλληνες έχουμε να πούμε ότι εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε βοήθεια μόνο σε έλληνες. Να βάλουν και όσοι μας κατηγορούν το χέρι στην τσέπη, να βγάλουν έστω και μισό ευρώ και να το δώσουν όπου θέλουν. Σε Έλληνες, σε ξένους, σε λαθρομετανάστες. Είμαι βέβαιος όμως ότι αυτοί δεν πρόκειται να δώσουν ούτε μισό ευρώ από τα εκατομμύρια που αρπάζουν τόσα χρόνια από τα κρατικά ταμεία.Οι δράσεις αλληλεγγύης συνεχίζονται και θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση σε ολόκληρη τη χώρα».

ΠΥΡΗΝΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ:
Οδός Ρήγα Φερραίου 6
Δευτέρα και Πέμπτη 19:00-21:00
Τηλ: 2296023375, 6972512823

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dianomh-trofimwn-se-ekatontades-ellhnes-katoikous-twn-megarwn#.Uh0e9ZJM_-Q#ixzz2dD0ScMxt

Exit mobile version