Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκαν επί του νομοσχεδίου σχετικά με τις κοινωφελείς περιουσίες και κληρονομιές. Συγκεκριμένα, επισήμαναν να μην ανατίθεται ο έλεγχος των περιουσιών των Εθνικών ευεργετών σε ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες, αλλά να δίδονται κατ’ αποκλειστικότητα προς αξιοποίηση του σκοπού για τον οποίο συστήνονται τα σχετικά ιδρύματα. Με λίγα λόγια, η ανάθεση ελέγχου κληροδοτημάτων σε ελεγκτικές εταιρείες δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον. Περαιτέρω, τόνισαν ότι με την επιβολή του μνημονίου, αντί να συρρικνωθεί το δημόσιο χρέος, αντίθετα εκτινάχθηκε μέσα σε 3,5 χρόνια στα 321 δισ. ευρώ, ποσό πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του 2009.

Η συγκυβέρνηση ξεπουλά ολοκληρωτικά την Ελλάδα αρχίζοντας από τις βιομηχανίες πολεμικού υλικού, τις εταιρείες που διαχειρίζονται την ενέργεια και τις εταιρείες συγκοινωνιών. Τέλος, ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα που αφορά την παράταση των συμβάσεων για την μεταφορά των μαθητών στα σχολικά συγκροτήματα, καθώς είχε καταθέσει σχετική ερώτηση από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στους μαθητές που είναι αναγκαίο να εξυπηρετηθούν προς αποφυγή μεγαλύτερων προβλημάτων.

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου 

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου

Δευτερολογία Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου

Δευτερολογία Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ochi-sto-jepoulhma-ths-dhmosias-periousias-binteo#.Uh5TB5JM_-Q#ixzz2dILDxiGD

Exit mobile version