Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η Συρία θα γίνει το νέο Βιετνάμ για τους αμερικανοσιωνιστές;

Η επικείμενη και επαπειλούμενη επίθεση των ΗΠΑ και των «προθύμων» συμμάχων τους στην Συρία θα γίνει και με την συμμετοχή της Ελλάδας. Η δουλοπρεπής μνημονιακή συγκυβέρνηση θα παράσχει όλες τις στρατιωτικές διευκολύνσεις που θα απαιτήσουν οι ΗΠΑ αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την υποταγή της χώρας μας στα ανθελληνικά αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα.

Ως αιτία πολέμου εναντίον της Συρίας παρουσιάζεται από τις ΗΠΑ και τους προθύμους η χρήση χημικών όπλων από τον Άσσαντ κατά των ισλαμιστών τρομοκρατών του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Πριν καν ξεκινήσει η διερεύνηση του συμβάντος από επιτροπή εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ ήταν σαφές για το σιωνιστικά ΜΜΕ ότι η ευθύνη της χρήσης χημικών βάρυνε αποκλειστικά το καθεστώς Άσσαντ. Ο Άσσαντ όμως δεν είχε κανένα λόγο να πράξει κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που στρατιωτικά υπερτερούσε σε όλα τα μέτωπα εναντίον των αντιπάλων του. Μετά παρέλευση κάποιων ημερών όλα πλέον δείχνουν ότι η χρήση χημικών όπλων ήταν μια κατασκευασμένη αιτία πολέμου από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

Τα διάφορα σενάρια περί του τρόπου εισβολής των ΗΠΑ στην Συρία δεν θα είναι ανθεκτικά στον χρόνο. Το βέβαιο όμως είναι ότι ο επικείμενος πόλεμος θα είναι μεγάλης χρονικής διάρκειας και αιματηρός, αν και η προπαγάνδα των ΜΜΕ υποστηρίζει το αντίθετο. Να υπενθυμίσουμε το προφανές, ότι ο πόλεμος δεν τελειώνει ποτέ με αεροπορικές και ναυτικές επιχειρήσεις. Για να τελειώσει νικηφόρα ένας πόλεμος απαιτούνται χερσαίες επιχειρήσεις και κατάληψη εδαφών. Χερσαίες επιχειρήσεις δεν είναι ποτέ αναίμακτες.

Η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στην εισβολή στην Συρία αυξάνει γεωμετρικά την πιθανότητα για γενίκευση του πολέμου στην Μέση Ανατολή. Οι ιμπεριαλιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΝΑΤΟ και ΗΠΑ έχουν στοχεύσει πλην της Συρίας και τον Λίβανο και ιδιαίτερα την Χεζμπολάχ, παράλληλα με το Ιράκ το οποίο το τελευταίο διάστημα φαίνεται να κινείται στον άξονα της αντίστασης μαζί με το Ιράν και την Συρία. Ο πραγματικός και αδιαφιλονίκητος στόχος είναι βέβαια το Ιράν, αυτός ο σύμμαχος της Ρωσίας και της Κίνας. Η επέμβαση του ΝΑΤΟ και των προθύμων στη Μέση Ανατολή εμπεριέχει το δυναμικό ενός παγκοσμίου πολέμου και οι επόμενες ημέρες θα είναι αποκαλυπτικές για αυτόν τον εκκολαπτόμενο πόλεμο.

Στην χώρα μας η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην εισβολή στην Συρία και τον επικείμενο πόλεμο είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι αριστεροφιλελεύθεροι ιμπεριαλιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Σαμαράς και Τσίπρας ουσιαστικά συμφωνούν στην απαίτηση των Αμερικανοσιωνιστών να φύγει ο Άσσαντ και να παραδοθεί αυτή η χώρα στους ισλαμιστές κανίβαλους συμμάχους τους. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να επαληθευτεί η ρήση του Άσσαντ, ότι για τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους η Συρία θα είναι ένα νέο Βιετνάμ.

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/analush-h-suria-tha-ginei-to-neo-bietnam-gia-tous-amerikanosiwnistes#.Uh5WSJJM_-Q#ixzz2dIOjorov

Exit mobile version