Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Επειδή διαβάζω τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα σας σχετικά με τον μεγαλοεργολάβο Μπόμπολα και την ιδιαίτερη σπουδή που επιδεικνύει μέσω των αισχρών εντύπων του τις τελευταίες ημέρες αφ΄ενός μεν σχετικά με την υπεράσπιση των άθλιων πρακτικών των Αλβανών εναντίον των ορθοδόξων αδελφών μας, αφ΄ετέρου δε σχετικά με την εκτόξευση λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής, σας ενημερώνω υπεύθυνα (εάν φυσικά δεν το γνωρίζετε ήδη) ότι ο εν λόγω μεγαλοκαναλάρχης – μεγαλοεργολάβος του ελληνικού λαού, επειδή πλέον τα λεφτά σχεδόν τελείωσαν στην ρημαγμένη χώρα μας, δραστηριοποιείται πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό στη γείτονα χώρα αναλαμβάνοντας εκεί δημόσια έργα και όπως αντιλαμβάνεσθε έχει κάθε λόγο πλέον να υπερασπίζεται σθεναρά την Αλβανία.

Ευχαριστώ

A.B.

Εκπρόσωπος του ΟΗΕ ομολογεί πως αντικαθεστωτικοί έκαναν χρήση χημικών στη Συρία!

Αξιότιμοι Κύριοι

Μετά από 2,5 χρόνια, η ΕΛΣΤΑΤ μας έχει πει ότι υπάρχουν 911.000 μετανάστες στην Ελλάδα.Το ποσοστό αυτό βασίζεται το Μάρτιο του 2011, όταν η καταμέτρηση απογραφή που έγινε. Τι γίνεται με το άλλο 1 εκατομμύριο οι οποίοι απέφευγαν την απογραφή. Θα πρέπει όλοι να απελαθούν  και εκείνοι που τους έδωσαν έγγραφα παραμονής πρέπει να τεθούν στη φυλακή.

Τώρα NΔ / ΠΑΣΟΚ θέλει να δώσει σε 150.000 από αυτούς “ελληνική ιθαγένεια” Αυτή είναι μια επικίνδυνη κίνηση που κάνει τους Έλληνες μια μειονότητα. Ο μέσος μουσουλμάνος έχει 5-10 παιδιά. Μόνο οι Έλληνες των ελληνικών αίματος (jus sangunis) μπορεί να ονομάζεται Έλληνες.

O Σαμαράς και ο Δένδιας είναι ψεύτες είπαν ότι επρόκειτο να καθαρίσει τους δρόμους της Αθήνας από τους παράνομους μετανάστες. ΠΟΤΕ;

H Παράνομη είσοδος είναι ενάντια στο νόμο.

Με τιμή

Α.Σ.

Προπύργιο της Χρυσής Αυγής ο Δήμος Αθηναίων – Τρέμει το κατεστημένο

Πραγματικά τρομακτική – τουλάχιστον – η είδηση που μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα σας, σχετικά με τους ελέγχους που ΔΕΝ πραγματοποιεί το ΑΧΕΠΑ στο μεταγγιζόμενο αίμα. Ακόμα πιο τρομακτικό πως η μόνη έγνοια των διορισμένων από τον Μπουμπούκο διευθυντών είναι να υπογράψουν οι συγγενείς χαρτί που παίρνει την ευθύνη για να μην την έχει η ηγεσία του νοσοκομείου και συνεπώς η κυβέρνηση που τους διόρισε. Είναι τουλάχιστον τρομακτικός ο τρόπος που λειτουργούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν λέω να είχαν αγοράσει τα απαραίτητα για τους ελέγχους μηχανήματα. Είχαν, όμως, μία σύμβαση για αυτά, την οποία δεν ανανέωσαν (!), προφανώς κατ’ εντολή της τρόικας. Γι’ αυτό οφείλει ο ελληνικός Λαός να μην ανανεώσει την θητεία τους στην διακυβέρνηση της χώρας και να τους βγάλει ένα εισιτήριο για το επόμενο ελικόπτερο.

Κ.Α.

Ο Βενιζέλος προωθεί την εμπλοκή της Ελλάδας στον αμερικανοσιωνιστικό πόλεμο στη Συρία

Ο Ελληνικός Λαός έχει πλέον ξυπνήσει και έχει καταλάβει τους πολιτικούς απατεώνες που κρύβονται πίσω από τους ψευδεπίγραφους ορισμούς της «δεξιάς» και της «αριστεράς». Η πρώτη σφαλιάρα που πρόκειται να δεχτούν και – δυστυχώς – δεν είναι ούτε απροειδοποίητη, αφού βλέπουν δημοσκοπήσεις, ούτε ξαφνική θα είναι στις δημοτικές εκλογές. Η δεύτερη θα έρθει στις ευρωεκλογές και στο τέλος θα δούμε και στις εθνικές εκλογές τα… ωραία. Μέχρι τότε κρατηθείτε Συναγωνιστές, οπλιστείτε με υπομονή, γιατί τα σκυλιά του καθεστώτος θα χρησιμοποιούν πιθανούς και απίθανους τρόπους για να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν. Ήδη έχουν δημιουργήσει ένα κύκλωμα συκοφαντίας, υπό την μορφή συγκοινωνούντων δοχείων, που ξεκινά από αναρχικούς πυρήνες, πηγαίνει σε κατσικοκλέφτες, πόρνες, πατσαβούρηδες και γενικώς κατακάθια και ανήθικους που δήθεν ανήκουν στον «εθνικό χώρο» (αν είναι δυνατόν…!!!) και καταλήγει στα παπαγαλάκια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι αυτοί συνεργαζόμενοι – έναντι «χιλιάρικου» προφανώς – προσπαθούν  με κάθε τρόπο να υβρίσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, προφανώς επειδή ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.  Κρυμμένοι όλοι αυτοί πίσω από τις οθόνες τους και σε σπίτια που προφανώς δεν πληρώνουν ούτε το νοίκι και τα έχουν γεμίσει με τα νοητικά και άλλα περιττώματα τους, υπηρετούν το καθεστώς και προσφέρουν υλικό συκοφαντίας για τις φυλλάδες και τα ιστολόγια του καθεστώτος. Είναι πολύ μικροί και ασήμαντοι για να πλήξουν, όμως, τον Λαϊκό Σύνδεσμο! Ούτε που θα καθυστερήσουν την άγια ώρα που θα αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας και θα στείλουμε τα αφεντικά τους για… τσάι.

Α.Χ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-29-augoustou-2013#.Uh8XDDbIbSI#ixzz2dLnxOxdW

Exit mobile version