Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελειώνει το Σαμαρικό παραμύθι του “success story” μετά τις γερμανικές εκλογές

Ανεβαίνει ο προεκλογικός πυρετός στην Γερμανία και οι γερμανοί πολιτικοί στην προσπάθεια τους για κατάληψη της εξουσίας προβαίνουν σε αποκαλύψεις. Μία από τις τελευταίες αποκαλύψεις, που ενδιαφέρει πολύ την Ελλάδα, είναι αυτή του SPD, σύμφωνα με την οποία έγγραφο του γερμανικού υπουργείου οικονομικών από τον Σεπτέμβριο του 2012 κάνει λόγο για χρηματοδοτικό κενό 77,7 δισ. ευρώ στην Ελληνική Οικονομία, το οποίο σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο «θα πρέπει να εξασφαλιστούν από την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές». Όμως, όπως ευκόλως καταλαβαίνει ο καθείς, η αδυναμία εξόδου της χώρας στις αγορές συνεπάγεται ότι αυτό το «κενό» θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ένα μεγάλο «πακέτο» μέτρων και δυστυχίας, που θα κληθεί να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.

Ο Σόιμπλε απαντώντας σε αυτές τις αποκαλύψεις μίλησε για «σύγχυση μεταξύ μικτού και καθαρού ποσού», δηλαδή δεν αρνήθηκε την ύπαρξη του εγγράφου, αλλά την ερμηνεία που προσέδωσε σε αυτό το SPD και η Bild. Σε συνέντευξη του, όμως, στην Westfallen Blatt είπε ότι «δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος να αποφασίσουμε για το είδος και το εύρος ενός ενδεχόμενου νέου πακέτου βοήθειας (εννοεί για την Ελλάδα), θα το συζητήσουμε του χρόνου».

Εντύπωση προκαλεί, βεβαίως, το γεγονός πως ενώ ο Σόιμπλε μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν βέβαιος για το «εύρος του νέου πακέτου βοήθειας», τοποθετώντας το περίπου στα 10 δισ. ευρώ, τώρα μετά τις αποκαλύψεις μεταθέτει την συζήτηση για μετά τις εκλογές, «του χρόνου» όπως είπε. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένα χρηματοδοτικό κενό τεραστίων διαστάσεων, το οποίο θα αποκαλυφθεί μετά τις γερμανικές εκλογές και θα δώσει τέλος στο “success story”, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο μνημονίων, ξεπουλήματος της Ελλάδας και φτωχοποίησης των Ελλήνων.

Το σκανδαλώδες είναι ότι ενώ η κυβέρνηση γνωρίζει το εύρος του χρηματοδοτικού κενού, επιμένει να σιωπά, τηρώντας στάση κομματικού στελέχους της Μέρκελ. Προσπαθώντας να κρατηθούν στην εξουσία τα λαμόγια του κομματικού κράτους της μεταπολίτευσης οδηγούν στην αγχόνη χιλιάδες Ελλήνων. Η απάντηση, όμως, έρχεται. Την βλέπουν στις δημοσκοπήσεις, αλλά κυρίως στην Κοινωνία. Η Χρυσή Αυγή θα δώσει τέλος στα σχέδια τους για θάνατο του Ελληνικού Έθνους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/meta-tis-germanikes-ekloges-teleiwnei-to-paramuthi-success-story#.Uh8nqzbIbSI#ixzz2dM1w1OQR

Exit mobile version