Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βενιζέλος και Τζέφρυ έκαναν “γαργάρα” τα οικονομικά σκάνδαλα του κλεφτοπασόκ

Κάθε ημέρα που περνά αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο η μπόχα και η σαπίλα που διαχέεται από το τουμπανιασμένο πλέον πολιτικό πτώμα του ΠΑΣΟΚ. Η αηδία έκδηλη ξεχειλίζει, ακόμη και από την πιο μικρή λεπτομέρεια ενεργειών του ανθελληνικού αυτού (απο)κόμματος. Η νέα δόση εμετικής διάθεσης από τα πεπραγμένα του έρχεται από τα όσα πληροφορούμαστε γύρω από το θέμα της ανοιχτής τρύπας στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος το ανώτατο καθοδηγητικό όργανο του ΠΑΣΟΚ έκλεισε, πριν καν ανοίξει, τον φάκελο των οικονομικών του κόμματος, αν και το πόρισμα των ελεγκτικών εταιρειών έχει παραδοθεί εδώ και 3 μήνες. Αυτό συνέβη γιατί στην κατάσταση διάλυσης και αποσύνθεσης στην οποία βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ δεν θα ήθελε να ανοίξει ένα νέο γύρο εσωκομματικού εμφυλίου. Γι΄αυτό τον λόγο και το θέμα μπαίνει… στο αρχείο, άγνωστο για πόσο διάστημα. Τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και οι διενέξεις για την αρχικαρέκλα μεταξύ του «Ντούτσε» και του Τζέφρυ δεν μας ενδιαφέρουν, ακριβώς γιατί πρόκειται για πολιτική πτωματολογία και τυμβωρυχία.

Υπάρχει, όμως, ένα πολύ σημαντικό ζήτημα ηθικής και νομικής εντιμότητας. Τα 120 εκατ. ευρώ που χρωστά το ΠΑΣΟΚ δεν είναι προσωπική του περιουσία, για να τα κάνει ό,τι θέλει. Αποτελούν τον μόχθο και τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού και γι΄αυτό ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελέσει κλειστή οικογενειακή υπόθεση. Το σωστό θα ήταν να είχε γίνει οικονομικός έλεγχος από ανεξάρτητους λογιστές, οι οποίοι δεν θα είχαν λόγους κομματικού «πατριωτισμού» να καλύψουν τις αλχημείες που έγιναν.

Η αποσιώπηση και το «θάψιμο» από τα καθεστωτικά ΜΜΕ (και) αυτού του θέματος, που αφορά διαχείριση του δημοσίου χρήματος, είναι ενδεικτική της προστασίας, η οποία παρέχεται στο κομματικό αυτό ερείπιο. Έναν φορέα που έκλινε σε όλες τις πτώσεις τη λέξη «κλέφτης», που έγινε συνώνυμο της διαφθοράς, της μίζας και της ρεμούλας. Που συνδέθηκε με «προσωπικότητες», όπως ο Τσοχατζόπουλος, ο Μαντέλης, ο Παπαντωνίου, ο Τσουκάτος. Που απέδειξε ότι οι πάνες «Pampers» μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από ενήλικες, για… άλλους λόγους. Ένα κόμμα ταυτισμένο με την εξουσία στην πιο διεστραμμένη και παρανοϊκή μορφή της, το οποίο απευθύνθηκε στα πιο ταπεινά ένστικτα των Ελλήνων, εξευτελίζοντας πλήρως την έννοια της Πολιτικής. Ένα ναυάγιο συνειδήσεων, το οποίο πέρα από τους όποιους φτηνούς σκοπούς βιολογικής αυτοσυντήρησης, έχει κάνει ως ύστατο στόχο του την καταπολέμηση με κάθε τρόπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ακριβώς, επειδή γνωρίζουν ότι Εμείς είμαστε γνήσιοι αντικαθεστωτικοί και απολύτως καθαροί από την οποιαδήποτε συστημική εξάρτηση.

Δεν ελεγχόμαστε από κανένα ξένο ή εγχώριο κέντρο αποφάσεων, ούτε έχουμε παράνομες οικονομικές (και μη) δοσοληψίες, για τις οποίες θα μπορούσαν να μας κρατάνε στο χέρι. Αποτελούμε τμήμα του Ελληνικού Λαού, τιμούμε την ιδιότητα της Εργασίας, δεν έχουμε καμία σχέση με «κηφήνες» και γι΄αυτό απαιτούμε πλήρη διαφάνεια στην διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Είναι αυτονόητο, επομένως, γιατί το ΠΑΣΟΚ στον επιθανάτιο κομματικό του ρόγχο έχει αφοσιωθεί σχεδόν αποκλειστικά στην πολεμική εναντίον μας. Γνωρίζει πολύ καλά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα τους κάτσει στο σκαμνί, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, για τα υπέρογκα χρέη τους.

Όπως άλλωστε το ίδιο θα πράξει για όλα τα θλιβερά κατορθώματα αυτού του απίθανου πολιτικού συνεταιρισμού που εξευτέλισε κάθε ψήγμα πολιτικής ηθικής. Που στα χρόνια της ύπαρξής του απεμπόλησε την Εθνική Ανεξαρτησία της Χώρας, κονιορτοποίησε την Κοινωνική Δικαιοσύνη και συνέθλιψε την Λαϊκή Ευημερία. Ένα αποτύπωμα κόμματος, το οποίο αρνείται να δεχτεί την μοίρα του και εξαρτημένο από τον ζουρλομανδύα της πιο ανήθικης εξουσίας συγκυβερνά μαζί με τη ΝΔ, καταστρέφοντας σε αγαστή συνεργασία την Χώρα. Ό,τι και να κάνουν, όμως, δεν πρόκειται να αποφύγουν την Νέμεση της Ιστορίας και της Δικαιοσύνης. Και μάλιστα, πολύ πιο σύντομα απ΄ όσο θα περίμεναν οι ίδιοι!

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/benizelos-kai-tzefru-ekanan-gargara-ta-oikonomika-skandala-tou-kleftopasok#.UiC_ajbIbSI#ixzz2dT5bvY7b

Exit mobile version