Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κράτος τζογάρει την περιουσία των Ελλήνων – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκαν στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο σχετικά με την πώληση της διαχείρισης των κρατικών λαχείων. Συγκεκριμένα, μίλησαν για το ξεπούλημα επί της ουσίας των κρατικών λαχείων, κίνηση που αποτελεί συνέχεια της πώλησης του ΟΠΑΠ. Η όλη διαδικασία θέτει ζήτημα Εθνικής ανεξαρτησίας, καθώς ο κάθε υπουργός είναι υφιστάμενος των εντολέων που έχουν διοριστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε κάθε υπουργείο.

Επιπροσθέτως, την παραχώρηση των κρατικών λαχείων την επιμελήθηκε ο Σταυρίδης, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, τον οποίο η ίδια η κυβέρνηση έκρινε ακατάλληλο, ανεπαρκή, διεφθαρμένο, διαπλεκόμενο και συνδεδεμένο με επιχειρηματικά συμφέροντα. Με λίγα λόγια, η συγκυβέρνηση προσπαθεί να καταστήσει τους Έλληνες πολίτες υπόδουλους στην ίδια τους την χώρα. Τέλος, η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την τροπολογία που κατατέθηκε για την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, καθώς δεν έχει γίνει κανένας διάλογος και ζητούν οι παράνομες συμβάσεις, βάσει ελεγκτικού συνεδρίου, να βαφτιστούν νόμιμες. Φυσικά, η εν λόγω τροπολογία κατατέθηκε μετά από πρόσφατη επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, όπου οι εργαζόμενοι τάχθηκαν σθεναρά υπέρ των αγώνων της Χρυσής Αυγής.

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Γιώργου Γερμενή

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-kratos-tzogarei-thn-periousia-twn-ellhnwn-binteo#.UiD3yzbIbSI#ixzz2dU521veA

Exit mobile version