Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δειλιάζουν οι αμερικανοσιωνιστές εμπρός στην Συρία-Παγωμένο διάγγελμα Ομπάμα σε αναζήτηση “προθύμων”

Πλήρης υπήρξε η επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής από το χθεσινοβραδινό έκτακτο διάγγελμα του Ομπάμα, ο οποίος είπε ότι «θα πρέπει να υπάρξει απάντηση», δηλαδή στρατιωτική επέμβαση, αλλά τόνισε ότι «δεν έχει λάβει ακόμα τις αποφάσεις του», αλλά ότι σε ενδεχόμενη απάντηση «δεν θα υπάρξουν χερσαίες επιχειρήσεις».

Σε απλά ελληνικά αυτό που είπε ο Ομπάμα είναι ότι μετά τα αλλεπάλληλα χαστούκια που έφαγε από τους μόνιμους συμμάχους του, δηλαδή την Γερμανία και την Αγγλία, ρίχνει τον πήχη των απαιτήσεων του, ψάχνοντας συμμάχους που είναι διατεθειμένοι για μια επιχείρηση δειλών στην Συρία. Έκδηλος ο φόβος για τεράστιες απώλειες και τρομακτική αντίσταση στην Συρία, οπότε οι «κότες» του ΝΑΤΟ κάνουν εκπτώσεις και διαφημίζουν μόνο πυραυλικές και αεροπορικές επιδρομές για να προσελκύσουν συμμάχους. Από την άλλη μεριά η υποτέλεια τους στο Ισραήλ δεν τους αφήνει να δουν καθαρά τα γεγονότα και να αποσυρθούν ή ακόμα δικαιότερο να χτυπήσουν αλύπητα τους πράκτορες του αμερικανοσιωνισμού που χρησιμοποίησαν χημικά όπλα εναντίον άμαχου πληθυσμού.

Ο Ομπάμα γνωρίζει ότι ο χρόνος δρα στην προκειμένη περίπτωση εναντίον του αμερικανοσιωνισμού, αφού δίνει χρόνο για να μεταβούν οι ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή και να ετοιμαστούν οι αμυντικές υποδομές της Συρίας και των συμμάχων της. Οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει και αισθάνονται ένα νέο Βιετνάμ να έρχεται, το ίδιο και οι σύμμαχοι τους που κάνουν πίσω ένας ένας. Βρίσκονται όμως σε ένα αδιέξοδο, αφού το διεθνές αφεντικό απαιτεί άμεσες λύσεις και αδιαφορεί για τις απώλειες στις τάξεις των υποτακτικών του.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deiliazoun-oi-amerikanosiwnistes-empros-sthn-suria-pagwmeno-diaggelma-ompam#.UiHVfzbIbSI#ixzz2dXuxGSI0

Exit mobile version