Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχείς δολοφονίες Ελλήνων – Ο Δένδιας κοιμάται «τον ύπνο του δικαίου»

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα έχει χτυπήσει κόκκινο! Ο Έλληνας πολίτης, πλέον, δεν είναι ασφαλής ούτε στο ίδιο του το σπίτι, ενώ αδίστακτοι κακοποιοί διαπράττουν ακόμα και δολοφονίες. Κύρια αιτία των παντός είδους ληστρικών επιθέσεων είναι η συνεχής εισροή λαθρομεταναστών στην χώρα μας. Ο Δένδιας αποδεικνύεται και πάλι τραγικά ανίκανος να επιβάλλει την έννομη τάξη, καθώς το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να εξασφαλίσει στους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες διαμονή με ψύξη – θέρμανση και catering στα κέντρα φιλοξενίας.

Συγκεκριμένα, νεκρή βρέθηκε 87χρονη, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης. Την ηλικιωμένη γυναίκα εντόπισε, χθες το απόγευμα, συγγενικό της πρόσωπο. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η 87χρονη έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια της, ενώ εκτιμάται ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Όπως έγινε γνωστό, η εξωτερική πόρτα του διαμερίσματος δεν ήταν παραβιασμένη, ωστόσο οι εσωτερικοί χώροι ήταν άνω-κάτω, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί 600 ευρώ κι ένα δαχτυλίδι, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία. Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από τον ανιψιό της 87χρονης, που πιθανότατα ανησύχησε, διαπιστώνοντας ότι η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κλαυδιανού, εντόπισαν το πτώμα της ηλικιωμένης. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και ιατροδικαστής, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Άγρια δολοφονία στη Στυλίδα

Άγρια έγκλημα με θύμα παντοπώλη συγκλονίζει την Στυλίδα. Ο 57χρονος βρέθηκε νεκρός, μέσα στο κατάστημά του, στην κεντρική πλατεία του Αχινού. Σύμφωνα με την αστυνομία, πριν τον δολοφονήσουν, είχε υποστεί βασανισμό. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του Αχινού στην Στυλίδα παρακολουθούν τις έρευνες των αστυνομικών. Κανείς τους δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Ο 57χρονος βρέθηκε νεκρός αργά το βράδυ από τον θείο του που τον αναζητούσε. Σύμφωνα με την αστυνομία ο παντοπώλης είχε δεχτεί βάναυσο ξυλοδαρμό πριν τον δολοφονήσουν. Έφερε πέντε μαχαιριές στην πλάτη και στα πλευρά. Οι αστυνομικοί βρήκαν δίπλα του ένα κουζινομάχαιρο του καταστήματος. Οι αστυνομικοί ερευνούν ως κίνητρο της δολοφονίας να ήταν η ληστεία. Μέχρι στιγμής δέκα άτομα έχουν προσαχθεί και εξετάζονται από την αστυνομία.

Μόνη λύση είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από την χώρα μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunecheis-dolofonies-ellhnwn-o-dendias-koimatai-ton-upno-tou-dikaiou#.UiKFhjbIbSI#ixzz2daxPksKM

Exit mobile version