Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ – ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ – ΜΟΝΟ 11,7% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣ (METRON ANALYSIS)!

Γράφει ο Αντίοχος.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα. Δυστυχώς, τα ποσοστά μας έπεσαν δραματικά και την ίδια πτωτική πορεία αναμένεται να ακολουθήσουν και στη συνέχεια. Κι όπως πάει το πράμα, αν καθυστερήσουν πολύ οι εκλογές, μπορεί και να μην ξαναμπούμε στη βουλή! Ναι σας λέω, οι Έλληνες πείστηκαν από το… success story του (φον) Αντωνάκη και με γοργούς ρυθμούς επανακάμπτουν στα… μαντριά!

Όσο δε για κάτι συστημικούς… σκιτζήδες που λένε και γράφουν στις καθεστωτικές και αριστερές φυλλάδες και ιστοσελίδες για συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής, για την πολύ σοβαρή πιθανότητα να είναι το κίνημά μας αξιωματική αντιπολίτευση μετά τις επόμενες εκλογές, για την ελληνική Βαϊμάρη, τον κίνδυνο για τη δημοκρατία, ότι εν ανάγκη να τεθεί και εκτός νόμου η Χ.Α. που απειλεί τη δημοκρατία μας κ.τ.λ., κ.τ.λ., μην πιστεύεται κανέναν! Όλα αυτά είναι κουραφέξαλα! Κι ο Ομπάμα που μίλησε με τον (φον) Αντωνάκη για την Χρυσή Αυγή, και το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο και το λόμπι στην Αμέρικα, όλοι έχουν λάθος πληροφόρηση. Τζάμπα ο πανικός τους!

Όχι, δεν τρελάθηκα! Να, μάρτυς μου και η δημοσκόπηση της Metron Analysis (του συντρόφου Φανάρα), που δημοσιεύει ο «Επενδυτής» και δίνει στην Χρυσή Αυγή μετά βίας 11,7%. Μάλιστα κύριοι! Γι’ αυτό το ταπεινό 11,7%, που διόλου δεν επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις, γίνεται όλη αυτή η φασαρία. Ενώ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, εκεί, ντούροι-κουμουντούροι! 29,1% η ΝΔ, 29% ο ΣΥΡΙΖΑ! Μεγαλεία σας λέω! Αμ το ΚΚΕ που το βάζετε; Πλήθη λαού επανακάμπτουν στο κόμμα της εργατιάς, ενθουσιασμένα από την πώληση του 902, ανεβάζοντας τα ποσοστά του στο 6,9%. Ε δε μπορεί, την επόμενη θα είναι σίγουρα στο… 12%, πάνω από τη Χρυσή Αυγή! Αφήστε δε που ακόμα και το ΠΑΣΟΚ… ξαναγεννιέται και μας… πλησιάζει επικίνδυνα. Ήδη έπιασε το 6,8% κι έχει… ανοδικές τάσεις. Αλλά και ο Καμμένος κρατάει γερά! Μην ακούτε τους… κακόβουλους διαδοσίες που λένε πως παλεύει με το 3%. Παραμύθια! Έχει ένα τάλαρο γιομάτο (5,1%). Κι όποιος ξαναπεί ότι ο σύντροφος Κουβέλης καταποντίστηκε, καλύτερα να… δαγκώσει τη γλώσσα του. 3,1% έχει το καμάρι μας! Αμ το άλλο; Ποιος είπε ότι οι Οικολόγοι-Πράσινοι εξαφανίστηκαν από τον πολιτικό χάρτη; Αντίθετα, αυξάνουν συνεχώς τη δύναμή τους κι έφτασαν στο 2,4%. Στην επόμενη δημοσκόπηση θα είναι κι αυτοί μέσα!

Όλα μέσα! Βάλτε τώρα που γυρίζει! Σύντροφε Φανάρα γερά, πάρτους τα λεφτά!

(ΥΓ): Και να δούμε σε πιο βαθύ λαγούμι θα κρυφτείς τη νύχτα των εκλογών…

ΠΗΓΗ

Exit mobile version