Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Σας χαιρετώ. Θα ήθελα να επισημάνω ότι ήταν απολύτως άδικη η επίθεση που δέχθηκε ο ανίκανος πολιτικός με λογοδιάρροια επαγγελματία ψευδομάρτυρα Ευάγγελος Τούρκογλου (στη πιάτσα γνωστός ως ΧΑΡΑΤΣΗΣ) σχετικά με την βεβαιωμένη επιβεβαίωση της βεβαιότητάς του για ρίψη χημικών στη Συρία. Πρέπει να του ζητήσουν όλοι συγνώμη. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είναι ο καλύτερος χημικός αναλυτής στον κόσμο στον τομέα των αερίων discilious anacoufisous με ειδικότητα στα αέρια 1. fasoladus pilioriticus piperatus 2. revithadus sto pilino και 3. fakes capnisti regga. Υ.Γ το νούμερο δύο χημικός στον ίδιο τομέα είναι το φονταμεταλιστικό ΚΗΤΟΣ με το ξεβαμμένο μπουρνούζι που μετά το ΛΟΧ ΝΕΣ λέγεται ότι εθεάθη στη Βουλιαγμένη…

Με τιμή Δ.Β αξκος (ε.α).

Αγανακτισμένοι πολίτες διώχνουν κακήν κακώς τους νεοδημοκράτες από το Βίτσι – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η χώρα μας είναι ανοχύρωτη και συνεχώς αυξάνεται το κύμα των λαθροεισβολέων που χρησιμοποιούν τη χώρα μας ως τόπο προορισμού (αλήθεια γιατί τέτοια αθρόα λαθρομετανάστευση σε μια χώρα με υψηλή ανεργία και οικονομική κρίση;) Απορίας εύλογο! Εδώ πεινάμε οι Έλληνες, οι λαθρομετανάστες τι μέλλον θα έχουν; Πολύ περίεργα όλα αυτά και φυσικά για κάποιο λόγο συγκεκριμένο γίνονται! Πως να το εξηγήσουμε διαφορετικά; Υπάρχουν εργοστάσια, βιοτεχνίες, αγροτικές καλλιέργειες; Που έρχονται να δουλέψουν; Το ελληνικό κράτος ουδόλως ανησυχεί και καμία δέουσα μέριμνα ουσιαστική και αποτελεσματική λαμβάνει. Αντίθετα διαθέτει οικονομικά κονδύλια για την σίτιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των αυριανών δολοφόνων μας! Δεν είμαστε εμείς ρατσιστές αλλά εδώ τίθεται θέμα ρατσισμού εναντίον μας! Αυτοί ξεχωρίζουν τους Έλληνες και ενδιαφέρονται για την καλή μεταχείριση των παράνομων εισβολέων! Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε μετά τη δύση του ηλίου ακόμη και αν υπάρχει ανάγκη! Κλεινόμαστε στα διαμερίσματα και κλείνουμε παντζούρια! Στο δρόμο είμαστε εκτεθειμένοι σε κάθε εγκληματία και η ζωή μας πλέον εκτός από την ΠΕΙΝΑ έχει να αντιμετωπίσει και την ΛΗΣΤΕΙΑ, ΤΟΝ ΦΟΝΟ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Γ.Α.

Παραλήρημα ψεύδους η συνέντευξη Σαμαρά στην… “αγαπημένη των τρομοκρατών”

Σύντομα ο ελληνικός λαός θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει και όσο και αν χαλκεύουν τις δημοσκοπήσεις, την άνοδο του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ δεν την ανακόπτουν τα ευτελή σχέδιά τους! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η φωνή της Ελλάδος που θα αλλάξει την χώρα μας. Και η χώρα μας θα ξαναγίνει ο φάρος του πολιτισμού και οι Έλληνες θα έχουν εργασία, αξιοκρατία, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και υπερηφάνεια! Κανείς δεν μπορεί να μας αλλάξει την ιστορία, κανείς δεν μπορεί να μας φοβίσει! Οι προδότες που μας έφτασαν εδώ, θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη και θα οδηγηθούν στη φυλακή! Αδέλφια! Μην σκύβετε το κεφάλι! Ψηλά οι σημαίες!!!

Φ.Σ.

Αποδείχτηκε η φυλετική προέλευση της ευφυΐας

Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι “προστάτες” της εργατικής τάξης μπολσεβίκοι, οι ηττημένοι του συμμοριτοπολέμου αλλά καλά βολεμένοι και πλουσίως αποκαταστημένοι, ιδιαίτερα μετά το 1974, (βλέπε Δαμανάκη) που δεν έχουν κάνει τίποτα για τον ελληνικό λαό για τον οποίο “ενδιαφέρονται”, αποδεικνύουν συνεχώς την ανάλγητη, σκληρή και σταλινομαρξιστική ιδεολογία τους, στην πράξη! Απολύουν εργαζόμενους και καταπατούν το εργατικό δίκαιο, ως υπέρμαχοι των μνημονιακών κυβερνώντων και εφαρμόζουν σκληρότερα από όλους τα αντιλαϊκά μέτρα! Τολμούν δε να στρέφονται κατά του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ αλλά να κρύβονται πίσω από την πολιτική τους ασυλία! Ας μοιραστούν τώρα τα κέρδη μεταξύ τους από την πώληση του 902 και ας κάνουν στην άκρη γιατί απεδείχθησαν ψεύτες, απατεώνες και ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Δ.Γ.

Ομπάμα: Στρίβειν διά του… κογκρέσου από Συρία – Πούτιν: “Προβοκάτσια τα χημικά όπλα”

Ο Βενιζέλος πριν ένα /δυο μήνες είχε ανακοινώσει τον έλεγχο των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ και την ανάθεση του σε έξι εταιρείες. Όλα στο πλαίσιο του εσωτερικού σκυλοκαυγά. Επειδή δεν έχω μάθει τι έχει γίνει και αν ανακοινώθηκαν αποτελέσματα, εάν δεν έχουν ανακοινωθεί, δεν πρέπει κάποτε να μάθουμε; Τα χρήματα προέρχονται από έναν λαό που υποφέρει, δεν τα έφερε ούτε ο Βενιζέλος ούτε ο Παπανδρέου από την μάνα τους και τον πατέρα τους και τα πορίσματα δεν πρέπει να κρύβονται αλλά να μαθαίνει ο λαός ποιοι και πως διαχειρίστηκαν τόσα εκατομμύρια ευρώ!!!

Ρ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-2-septembriou-2013#.UiRUijbIbSI#ixzz2diz2Vna7

Exit mobile version