Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, Νίκαιας, Ξάνθης

Την Πέμπτη 29/8 στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού, πραγματοποιήθηκε ομιλία από την συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση με θέμα: «Η σημασία της νίκης στο Γράμμο – Βίτσι και τι διδαχθήκαμε ως Έθνος».

Η συναγωνίστρια ξεκίνησε την ομιλία της παραδεχόμενη ότι ο συμμοριτοπόλεμος – κι όχι εμφύλιος – αποτελεί μια μαύρη σελίδα της Ιστορίας μας για την οποία όμως τα σχολικά βιβλία δεν αναφέρουν σχεδόν τίποτε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε επιγραμματικά στις 2 πρώτες φάσεις της νικητήριας επιχείρησης «ΠΥΡΣΟΣ» και λίγο αναλυτικότερα στην 3η και τελευταία φάση, που σήμανε και το τέλος του Συμμοριτοπολέμου.

Σήμερα, 64 ακριβώς χρόνια μετά την λήξη της επιχείρησης «Πυρσός», οι εναπομείναντες βετεράνοι του ΕΣ νοιώθουν ηττημένοι και προδομένοι.

Σταδιακά η πολιτεία, πιεζόμενη από την αριστερή παραφιλολογία και κυριαρχία, τους ξέχασε και τους αποκαθήλωσε από τη θέση που είχαν κερδίσει με το αίμα τους, δίπλα σε εκείνη των ηρώων του 1940 (πολλοί άλλωστε ήταν οι ίδιοι άνθρωποι). Έφτασε μάλιστα στο σημείο να τους δαιμονοποιήσει και να χαρακτηρίσει τα μνημόσυνα προς τιμήν των πεσόντων συμπολεμιστών τους ως «γιορτές μίσους». Φυσικά δεν τόλμησε να χαρακτηρίσει έτσι τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα από τους βετεράνους του ΔΣΕ, υπό την αιγίδα του ΚΚΕ.

Οι αριστεροί, τότε και τώρα θέλουν να εξαλείψουν από το μυαλό και την καρδιά μας την έννοια της λέξης ΕΘΝΟΣ!

Και αυτό το κάνουν με μια συνεχή προπαγάνδα, και καταφανή και θρασύτατη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Φτάνουν στο σημείο να λένε το έγκλημα που συνιστά τη μεγαλύτερη ντροπή και αίσχος του Συμμοριτοπολέμου, το Παιδομάζωμα, ότι έγινε για την «προστασία» των παιδιών από τη φρίκη του πολέμου, που οι ίδιοι ξεκίνησαν.

Η συναγωνίστρια έκλεισε την ομιλία της με τη φράση του Παλαμά: « Οι Μαραθώνες γεννούν τους Παρθενώνες ». Στα τρεις χιλιάδες χρόνια εξέλιξης της ανθρωπότητας αποδείχθηκε δύσκολο να γεννηθούν νέοι Παρθενώνες.

Η επανάληψη όμως των νέων Μαραθώνων διατηρεί ζωντανή την ελπίδα ότι θα έλθει κάποτε και η ώρα των νέων Παρθενώνων.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Δράση της Τ.Ο. Νίκαιας

Το Σαββάτο 31-8- 2013 πραγματοποιήθηκε μια ακόμα πολιτική δράση από την Τ.Ο.ΝΙΚΑΙΑΣ στην περιοχή της Παλαιάς Κοκκινιάς. Ο αριθμός των συναγωνιστών για τον μήνα Αύγουστο ήταν παρά πάνω από ικανοποιητικός, αφού κατέκλυσε τα στενά της περιοχής μας βροντοφωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα και μυρίζοντας  χιλιάδες έντυπο υλικό.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι αρκετή ώρα οι συναγωνιστές μοίραζαν την εφημερίδα του κινήματος στην λεωφόρο της  Πέτρου Ράλλη συνοδευόμενοι  από τα συνεχόμενα κορναρίσματα των  διερχόμενων αυτοκινήτων, πολλές ήταν και οι φορές που οι οδηγοί κατέβαιναν από τα αυτοκίνητα τους για να συνομιλήσουν μαζί μας. Τέλος η δράση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής  Αυγής. Η  Τ.Ο.Νικαιας συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τον εθνικό της αγώνα απέναντι στο  σάπιο πολίτικο κατεστημένο που μαστίζει την χώρα μας.

Ομιλία Γεώργιου Μισιάκα στην Τ.Ο. Νίκαιας

Την Πέμπτη 29/08/2013 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή Γιώργου Μισιάκα με θέμα «Γράμμος-Βίτσι: Όλη η αλήθεια». Φίλοι και υποστηρικτές συνέρευσαν στα γραφεία της Τ.Ο. Νίκαιας με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Με αφορμή την επέτειο λήξης του συμμοριτοπολέμου- εμφυλίου που διήρκησε 3 χρόνια (1946-1949), ο συναγωνιστής ανέλυσε διεξοδικά κάθε πτυχή της ιστορίας που εντέχνως έχει υποκρυφθεί.

Αρχικά, διευκρίνισε την ουσία και των δύο χαρακτηρισμών, εμφύλιος και συμμοριτοπόλεμος, τονίζοντας ότι ευσταθούν και οι δύο καθώς Έλληνες σκότωναν Έλληνες αλλά και οι αντάρτες δρούσαν χωρίς την ύπαρξη κάποιας στρατιωτικής διάταξης με την μορφή συμμορίας, αλλά και την παρουσία ξένων σλαβοβούλγαρων που θέλαν την Μακεδονία μας. Το αριστερό αντάρτικο, που στις μέρες μας έχει ηρωοποιηθεί, δεν είχε σαν κίνητρο την αντίσταση στους Γερμανούς αλλά την δημιουργία ακόμη ενός παραρτήματος του «κόκκινου παράδεισού τους». Ανέκαθεν, οι κουμουνιστές και το ΚΚΕ είχαν προδοτικό χαρακτήρα που δεν προσπάθησαν ποτέ να κρύψουν με παράνομες συμφωνίες με τους Βούλγαρους και πολλά άλλα.

Ο ομιλητής τόνισε ότι το κίνημά μας τιμά τους Έλληνες στρατιώτες που κατατρόπωσαν τις Ασιατικές ιδεολογίες. Στο Γράμμο και στο Βίτσι τσακίστηκε στρατιωτικά ο κουμμουνισμός αλλά παρ’όλα αυτά δεν καταστράφηκε ιδεολογικά. Ο ψευτο-εθνάρχης Καραμανλής ο πρεσβύτερος ήταν εκείνος που νομιμοποίησε και γιγάντωσε την δυναμική του κουμμουνισμού τόσο ώστε να κυριαρχεί γύρω μας ακόμη και σήμερα. Ο συναγωνιστής δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι οι εργάτες δεν παύουν να είναι Έλληνες ώστε τα δικαιώματα τους να ακούγονται και να εκπροσωπούνται από ανθελληνικές ιδεολογίες. Ο λαϊκός εθνικισμός είναι πάντα στο πλευρό των Ελλήνων εργατών παρέχοντας την υποστήριξη του.

Λίγο πριν το τέλος της ομιλίας, ο Γιώργος Μισιάκας παρουσίασε δύο παλαιότερα φύλλα της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής (του 1994 και του 1996), από το προσωπικό του αρχείο, εξηγώντας στους παρευρισκόμενους την πορεία του κινήματος εκλογικά. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός, ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες ξεκινήσαμε από μια χούφτα ανθρώπους, που δεν λύγισαν στιγμή λόγω της ζέσης και της αγάπης για το έθνος και ιδεολογία μας, και καταλήξαμε να κερδίσουμε με πραγματικούς αγώνες την εμπιστοσύνη 500.000 Ελλήνων.

Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού με τον Εθνικό Ύμνο και με τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

ΝΙΚΑΙΑ:
Καισαρείας 30, Νίκαια (Δίπλα στην εφορία Νικαίας)
Τρίτη – Πέμπτη 17:00-20:00
Παρασκευή 09:00-13:00
Τηλ. 6976 740401, 6992 332017, 210 4909389

Τ.Ο Ξάνθης: Οικολογική παρέμβαση – καθαρισμός της παραλίας Αβδήρων

Την Παρασκευή 30 Aυγούστου 2013 νωρίς το πρωί, στα πλαίσια οικολογικής παρέμβασης της ”Πράσινης Πτέρυγας”, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Ξάνθης, καθάρισαν την παραλία του Αϊ-Γιάννη στο χωριό Άβδηρα του νομού Ξάνθης.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη έμπρακτου σεβασμού προς το περιβάλλον. Σκουπίδια όπως μπουκάλια, πακέτα τσιγάρων, χαρτιά, νάιλον σακούλες, τσουβάλια, κουτάκια αναψυκτικών και ποτών, υπήρχαν διάσπαρτα σε όλη την έκταση της ακτής και στους παρακείμενους δρόμους. Για εμάς τους Εθνικιστές το περιβάλλον χρήζει ειδικής προστασίας. Την αδυναμία της τοπικής αυτοδιοίκησης έρχεται να καλύψει το Εθνικιστικό Κίνημα, το μόνο με πραγματική οικολογική συνείδηση.

Η παραλία Αβδήρων είναι από τις πλέον δημοφιλής και καθαρές κι επανειλημμένα έχει βραβευτεί με την γαλάζια σημαία. Πέραν τούτου όμως, ο Δήμος Αβδήρων την έχει εγκαταλείψει. Φαίνεται ότι ο δήμαρχος Αβδήρων ασχολείται ως επι το πλείστον με τα συμφέροντα των μουσουλμανικών χωριών, εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.
Ο Εθνικισμός τοποθετεί την προστασία της Φύσης στην υψηλότερη βαθμίδα των προτεραιοτήτων της Πολιτείας. Η πράσινα πτέρυγα της Τ.Ο. Ξάνθης θα παρεμβαίνει ενεργά και θα συνεχίσει να προσφέρει οτιδήποτε κι οπουδήποτε χρειαστεί, δίπλα στον Έλληνα πολίτη, έως την τελική Νίκη.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Τετάρτη & Σάββατο 16.00 – 19.00
Τηλ. 6984 784013

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anw-liosiwn-acharnwn-kamaterou-nikaias-janthhs#.UiRXpDbIbSI#ixzz2dj2ITZew

Exit mobile version