Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απώτερος στόχος των αμερικανοσιωνιστών το Ιράν και η Ρωσία

Στις γεωστρατηγικές αναταράξεις της Μέσης Ανατολής και στις επιθετικές ενέργειες των Αμερικανοσιωνιστών και των σουνιτικών μοναρχιών (Σαουδική Αραβία και Κατάρ) εναντίον του σιιτικού Ιράν η Συρία δεν είναι μόνο ένας σύμμαχος της Τεχεράνης αλλά είναι και ένας κρίκος στην αλυσίδα που συνδέει αυτή την χώρα με τις σιιτικές  ομάδες-μειονότητες όλου του αραβικού κόσμου. Χωρίς αυτό τον συνδετικό κρίκο η επιρροή του Ιράν στον αραβικό κόσμο θα ήταν κατά πολύ μειωμένη. Οι Αμερικανοσιωνιστές όμως χωρίς να λύσουν το «πρόβλημα» Συρία δεν μπορούν να επιτεθούν στο «μισητό» Ιράν.

Η Συρία είναι στην πραγματικότητα το μόνο δυνατό κοσμικό κράτος του αραβικού κόσμου. Το ότι είναι δυνατό ενοχλεί τους Αμερικανοσιωνιστές και τα σχέδιά τους για επιβολή της κυριαρχίας τους στην Μέση Ανατολή και στον υπόλοιπο κόσμο, το ότι είναι κοσμικό και οικονομικά ανεξάρτητο ενοχλεί τις μοναρχίες της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ. Το Κατάρ εξάγει υγροποιημένο φυσικό αέριο με στόλο δεξαμενοπλοίων. Εάν φύγει από την εξουσία ο Άσσαντ, το Κατάρ θα έχει την δυνατότητα να μεταφέρει με αγωγούς δια μέσου των συριακών εδαφών το φυσικό του αέριο στα παράλια της Ανατολικής Μεσογείου. Αυτό θα διπλασίαζε τον όγκο εξαγωγών φυσικού αερίου του Κατάρ και ταυτόχρονα θα εμπόδιζε τις εξαγωγές φυσικού αερίου του Ιράν που σχεδιάζονται να γίνουν μέσω αγωγού Ιράν-Ιράκ-Συρίας (ήδη υφίσταται πετρελαϊκός αγωγός). Η αύξηση των εξαγωγών του καταριανού αερίου στις αγορές της Δύσης θα μείωνε αντίστοιχα τις εξαγωγές της Ρωσίας προς αυτές τις χώρες. Εάν ταυτόχρονα οι ΗΠΑ ελέγξουν το φυσικό αέριο της Αλγερίας τότε η Ρωσία θα υποστεί ένα σοβαρό πλήγμα στον όγκο εξαγωγών φυσικού αερίου. Αυτό σημαίνει ότι τα οικονομικά συμφέροντα του Κατάρ συμπίπτουν με τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ και κατ’ επέκταση των Αμερικανοσιωνιστών όπως συμπίπτουν για αυτονόητους λόγους και αυτά της Σαουδικής Αραβίας.

Στην Συρία αυτή την χρονική περίοδο οι Αμερικανοσιωνιστές αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια έναν παγκόσμιο αντίπαλο που ονομάζεται Ρωσία, γιατί δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η  πρώην Σοβιετική Ένωση δεν ήταν παγκόσμιος αντίπαλος αλλά μια εφαρμογή ενός αριστερού προγράμματος των Αμερικανοσιωνιστών. Η σημερινή Ρωσία έχει διδαχθεί από τα λάθη της στην Λιβύη, έχει ναυτική βάση στην Συρία και ισχυρότατα οικονομικά συμφέροντα στη χώρα αυτή. Το ρωσικό  διπλωματικό και στρατιωτικό  οπλοστάσιο θα τεθεί στην διάθεση της Συρίας εάν απαιτηθεί.

Η Συρία μαζί με το Ιράν είναι οι μόνοι σύμμαχοι της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο (κάτι που θα έπρεπε να είχε εκμεταλλευτεί η Ελλάδα) και στον αραβικό κόσμο. Με την πτώση της Συρίας η Ρωσία θα απολέσει δια παντός την γεωστρατηγική της θέση στην περιοχή. Αλλά όχι μόνο αυτό. Η Ρωσία θα ναυαγήσει ιστορικά. Μετά την Συρία και το Ιράν, γιατί ουδείς αμφιβάλλει ότι μετά τον πόλεμο της Συρίας θα ακολουθήσει ο πόλεμος με το Ιράν και ήδη στρατιωτικοί αναλυτές διακινούν και την κωδική ονομασία αυτής της στρατιωτικής επιχείρησης (κωδικός: Μεγάλη Καταιγίδα), θα έρθει η σειρά της Ρωσίας. Θα μπορούσαμε λοιπόν να ισχυριστούμε ότι το κτύπημα εναντίον της Συρίας έχει στόχο το Ιράν και αμέσως μετά την Ρωσία. Αν πέσουν τα σημερινά καθεστώτα της Δαμασκού και της Τεχεράνης τότε οι Αμερικανοσιωνιστές θα ελέγχουν όλη την ζώνη που εκτείνεται από την Μαυριτανία και το Μαγρέμπ έως την Κιργισία και το Κασμίρ. Κάτι τέτοιο θα ήταν ευθεία γεωστρατηγική απειλή κατά της Ρωσίας και της Κίνας, κυρίως της Ρωσίας.

Η Ρωσία είναι για τους Αμερικανοσιωνιστές η γεωστρατηγική λεία του 21ου αιώνα. Οι γνωστοί ρωσοφοβικοί Brzezinski και Albright έχουν πολλές φορές δηλώσει ότι «είναι άδικο η Ρωσία να κατέχει τέτοια εδάφη και τέτοιους φυσικούς πόρους, αυτά θα έπρεπε κανονικά να ανήκουν στην παγκόσμια κοινότητα», που σημαίνει θα έπρεπε να ανήκουν στους Αμερικανοσιωνιστές και την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Για όλα τα ανωτέρω η Ρωσία δεν μπορεί παρά να υποστηρίξει μέχρις εσχάτων την Συρία. Ήδη έχει αποστείλει σημαντική ναυτική δύναμη στην περιοχή που ενισχύεται από μέρα σε μέρα περαιτέρω και οι ένοπλες δυνάμεις της βρίσκονται σε επιφυλακή και έτοιμες να αναλάβουν δράση.

Τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους δεν μπορεί να ταυτίζονται με τα βδελυρά και ανθρωποκτόνα συμφέροντα των Αμερικανοσιωνιστών. Αποτελεί ηθικό χρέος του Ελληνισμού η μη σύμπραξη με αυτούς που εδώ και δεκαετίες συρρικνώνουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Οι πολιτικάντηδες που συμμαχούν με τους Αμερικανοσιωνιστές διαπράττουν εθνικό έγκλημα και η τιμωρία τους από τον Ελληνικό λαό θα είναι παραδειγματική.

Γ.Λ.      

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apwteros-stochos-twn-amerikanosiwnistwn-to-iran-kai-h-rwsia#.UiRZfDbIbSI#ixzz2dj45Wqal

Exit mobile version