Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μίλτος κάνει βαρκάδες και τα νησιά βουλιάζουν από τους λαθρομετανάστες

To Λιμενικό Σώμα με δελτίο Τύπου ενημέρωσε για τις νυχτερινές δραστηριότητες του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου. Το μεγάλο νέο είναι ότι ο Μίλτος έκανε μια νυχτερινή βαρκάδα στα θαλάσσια σύνορα στην περιοχή της Μυτιλήνης. 

Ο υπουργός αφού παρακολούθησε από κοντά το πλήρωμα να επιχειρεί σε “πραγματικές” συνθήκες, συζήτησε με το προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Αυτά τα παιδιά επωμίζονται ένα βαρύ και παράλληλα εθνικό καθήκον να επιτηρούν και να αποτρέπουν την είσοδο παράνομων μεταναστών από τα θαλάσσια σύνορα μας. Έχουν υποστεί περικοπές και θυσίες αλλά δε ζητούν τίποτα. Το ελάχιστο γι’ αυτά τα παιδιά είναι η αναγνώριση του έργου τους και η ηθική τους ανταμοιβή. Αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ“.

Ο Μίλτος λοιπόν είδε τις “πραγματικές” συνθήκες που βιώνουν τα πληρώματα του Λιμενικού Σώματος μέσα σε μια αυγουστιάτικη νύχτα, άκουσε τα προβλήματά τους και τους “ευχαρίστησε”. Όνειρα θερινής νυκτός για να μην πούμε τίποτα άλλο για τον μοσχοαναθρεμένο πολιτικάντη τρίτης γενιάς (αν και στο διαδίκτυο αναφέρεται ότι ο υπουργός ανήκει σε οικογένεια με μεγάλη πολιτική παράδοση από αρχής βασιλείας του Γεωργίου του Α’, ήτοι από το 1864).

Ο Μίλτος λοιπόν γεννηθείς το 1969, σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακό στις Πολιτικές Επιστήμες στο Harvard. Στα τριάντα του ο Μίλτος εκλέχθηκε βουλευτής και συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Προφανώς και ο Μίλτος ανήκει στην κατηγορία των “πολιτικών με 0 ένσημα” όπως δείχνει το βιογραφικό του.

Αυτός λοιπόν ο “0 ένσημα” πολιτικάντης τολμάει να μιλάει για τις θυσίες των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, χωρίς ίχνος ντροπής. Το “ευχαριστώ” δεν τρώγεται κύριε Μίλτο μας, ούτε η απαξιώση, ούτε η αναξιοκρατία, ούτε η ασυδοσία. Τί καλύτερο όμως θα μπορούσαν να περιμένουν τα στελέχη του Λ.Σ. από έναν γόνο πολιτικής οικογένειας με αδούλευτα χέρια; Τίποτα, γιατί όταν ο λαός επιτρέπει να τον κυβερνούν άνθρωποι με αδούλευτα χέρια, τα δικά του θα ματώνουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-miltos-kanei-barkades-kai-to-aigaio-bouliazei-apo-tous-lathrometanastes#.UiRZ2zbIbSI#ixzz2dj4zDNYU

Exit mobile version