Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΒΗΜΑ: “Βαθυστόχαστες αναλύσεις” και συκοφαντικά παραληρήματα κατά του Εθνικιστικού Κινήματος

Είναι τραγελαφικό πραγματικά να βλέπει κανείς τόσο έκδηλα τον πανικό που έχει καταλάβει το καθεστώς, λόγω της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής. Αρκεί να διαβάσετε μία οποιαδήποτε συστημική εφημερίδα. Ας δούμε, λοιπόν, δύο άρθρα της ναυαρχίδας του μνημονίου – εφημερίδα «Το Βήμα» – για να διαπιστώσουμε του λόγου το αληθές.

Το πρώτο άρθρο είναι του Σταύρου Ψυχάρη, πατέρα του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη, ο οποίος αρθρογραφεί στην εφημερίδα με τίτλο «Ο Θεός είναι μεγάλος» και μεταξύ άλλων γράφει: «Ο χορός με τις κάλπες θα είναι πιθανότατα τριπλός τον ερχόμενο Μάιο. Και δημοτικές και ευρωπαϊκές και εθνικές βουλευτικές εκλογές, ώστε να μπορεί να εκφρασθεί η δυσφορία των πολιτών όχι στην κάλπη των βουλευτικών εκλογών (που πρέπει να δώσουν κυβέρνηση στη χώρα) αλλά σε διπλανή κάλπη! Το ποιος θα κερδίσει αυτές τις εκλογές είναι μια άλλη ιστορία. Ορισμένοι κακεντρεχείς ρίχνουν βέλη δηλητηριώδη -φαντάζονται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με αξιωματική αντιπολίτευση τη Χρυσή Αυγή».

Ο κ. Ψυχάρης είναι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος όχι μόνο στην εφημερίδα το «Βήμα», αλλά και σε ολόκληρο το Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη και δείχνει φανερά τον φόβο του, μη τυχόν και αναδειχθεί αξιωματική αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή. Όμως δεν μπορεί ο ίδιος να πέσει. τόσο χαμηλά, ώστε να αρχίσει τις λασπολογίες, έτσι μαζί με το άρθρο του «Ο Θεός είναι Μεγάλος», δημοσιεύεται στο «Βήμα» και ένα άλλο άρθρο, του Νίκου Χασαπόπουλου. Ο Χασαπόπουλος, λοιπόν, γράφει ένα άρθρο πλήρες πανικού και μίσους, όπου συμπυκνώνει εντός χιλίων λέξεων όλες τις τελευταίες φαντασιοπληξίες του έμμισθου ή απλώς κομπλεξικού αντιχρυσαυγιτισμού. Ας μην ξεχνάμε ότι εν λόγω δημοσιογράφος είναι ο συγγραφέας του πονήματος… “Συκοφαντώ την Χρυσή Αυγή, για να γεμίσω τις τσέπες μου“, ένα λιβελογράφημα το οποίο έσπευσε να προσκυνήσει συλλήβδην το “συνταγματικό τόξο”.

Μέσα σε χίλιες λέξεις αναφέρει χωρίς λογικό ειρμό ή σύνδεση όλα τα δημοσιεύματα που βρίζουν την Χρυσή Αυγή, από όλα τα ΜΜΕ στην προσπάθεια τους να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Μέσα στο άρθρο του καταφέρνει να συμπεριλάβει τις δήθεν έριδες εντός της Χρυσής Αυγής, τη διαδικτυακή μας τηλεόραση (που την παρουσιάζει σαν τηλεοπτικό σταθμό!!), μέχρι και τις εθνικιστικές κατασκηνώσεις, δημιουργώντας έναν οχετό λάσπης, που δείχνει ότι ο αρθρογράφος βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση την ώρα της συγγραφής. Προφανώς ο κ. Χασαπόπουλος ξύπνησε ιδρωμένος την νύχτα, άσχημα εγερθείς από εφιάλτη και κάθισε να γράψει.

Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε να πούμε κάτι το ιδιαίτερο. Είναι να λυπάται κανείς τον Χασαπόπουλο και τον Ψυχάρη. Εύχονται να δουν έριδες στην Χρυσή Αυγή και τις γράφουν σε μορφή ευχολογίου. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα αστικά κόμματα της κλεπτοκρατίας και καλά θα κάνουν να το καταλάβουν, για να μην γίνονται ρεζίλι. Η Χρυσή Αυγή είναι μια γροθιά, μια φάλαγγα πολιτικών στρατιωτών, που δεν γνωρίζει έριδες, που δεν έχει τις πολιτικάντικες ανησυχίες που χαρακτηρίζουν την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ας το καταλάβουν αυτό, ώστε να μην σπαταλούν άδικα τον χρόνο τους, γράφοντας ανοησίες του χειρίστου είδους. Ας το καταλάβουν αυτό, ώστε να μην γίνονται ρεζίλι των σκυλιών, γιατί τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-echasan-sto-bhma-apo-thn-anodo-ths-chrushs-aughs#.UiSssDbIbSI#ixzz2dkVqB5Te

Exit mobile version