Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

20 ακόμα χρόνια ανεργίας και φτώχειας προβλέπει η ΓΣΕΕ, διαλύοντας τους μύθους του Μνημονίου

Η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας(ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ για την ελληνική οικονομία, η οποία θα δοθεί στη δημοσιότητα το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και επ’ ευκαιρία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, έρχεται να θέσει την ταφόπλακα στην οργανωμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης του Ελληνικού Λαού, από τα στελέχη της κυβέρνησης και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Οι εκτιμήσεις της μελέτης βρίσκονται αντιδιαμετρικά αντίθετα με τις αερολογίες της συγκυβέρνησης των υποτακτικών της Τρόικα, προμηνύοντας δύο δεκαετίες στερήσεων και ανέχειας για τον δοκιμαζόμενο Λαό μας.

Συγκεκριμένα, το ΙΝΕ με τα στοιχεία τα οποία διαθέτει εκτιμά πως θα απαιτηθούν τουλάχιστον 20 έτη προκειμένου το επίπεδο της ανεργίας να υποχωρήσει σε επίπεδα κάτω του 10%! Δηλαδή μακράν των συστηματικών ψευδών της κυβέρνησης Σαμαρά, του ίδιου του πρωθυπουργού και του υπουργού των Οικονομικών, η πραγματική προοπτική η οποία ξανοίγεται μπροστά στους Έλληνες, δεν είναι ούτε η ανάκαμψη, ούτε οι καλύτερες μέρες. Μπορεί να περιγραφεί με μία μόνον λέξη: ΑΝΕΡΓΙΑ. Γεγονός το οποίο σημαίνει πως η φτώχεια θα βαθαίνει, ο Λαός μας θα συνεχίσει να εξαθλιώνεται, αδυνατώντας να ανταπεξέλθει στις διαρκώς αυξανόμενες φορολογικές απαιτήσεις της κυβέρνησης και των διεθνών αφεντικών της, σε Τρόικα και ΔΝΤ.

Η έρευνα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ αποδεικνύει πως από το 2009 μέχρι σήμερα, οι μισθωτοί έχουν δει να χάνεται το ¼ της αγοραστικής τους δύναμης, ενώ η μελέτη προχωρά και στην πρόβλεψη πως η παραπάνω απώλεια ενδέχεται να φτάσει στα επίπεδα του 50% της αγοραστικής δύναμης, αν ληφθεί υπόψη η συνεχής πίεση των μισθών προς τα κάτω, συνεπεία της υψηλής ανεργίας. Επιπλέον, η συγκεκριμένη μελέτη προχωρά και στην διαπίστωση πως η μείωση των αποδοχών μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων κατά την τελευταία τριετία, ανέρχεται στο ποσό των 41δις ευρώ. Επιπρόσθετα, η εγχώρια ζήτηση κυμαίνεται σε επίπεδα 1999, χαρακτηρίζεται δε η πτώση της ως δραματική. Τέλος, διαπιστώνεται ότι κατά το χρονικό διάστημα 2011-13, υφίσταται μείωση του αποθέματος του παγίου κεφαλαίου της χώρας, για πρώτη φορά μετά το 1949!

Διαλύοντας τα μυθεύματα Σαμαρά και Στουρνάρα περί ανάπτυξης, το Ινστιτούτο Εργασίας οδηγείται εκ των δεδομένων στο συμπέρασμα πως ακόμη κι αν γίνουν μεσοπρόθεσμα επενδύσεις, εκείνες θα προκαλέσουν το φαινόμενο της «άνεργης ανάπτυξης», μιας και τυχόν επενδύσεις θα αφορούν δραστηριότητες με χαμηλό αριθμό απασχολούμενων ή θα είναι υψηλής τεχνολογίας.

Όσο κι αν επιμένει στα ψεύδη και στις κίβδηλες υποσχέσεις, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση των υποτακτικών γνωρίζουν πως είναι πια αδύνατο να εξαπατούν το Λαό με αερολογίες. Η οικονομία της χώρας καταρρέει με γοργούς ρυθμούς, ως αποτέλεσμα πολιτικών που εξαθλιώνουν το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού Λαού. Το τυραννικό Καθεστώς βεβαίως όμως, γνωρίζει και κάτι άλλο: πως ο Λαός μας δείχνει ήδη έτοιμος για την πραγματική τιμωρία του σάπιου πολιτικού συστήματος, που προκάλεσε τα δεινά της σημερινής καταστάσεως. Κι ο Ελληνικός Λαός έχει κατανοήσει βαθύτατα πως απαιτείται η Χρυσή Αυγή, προκειμένου να αντικρίσει με αισιοδοξία η Πατρίδα μας το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/20-akoma-chronia-anergias-kai-ftwcheias-problepei-h-gsee-dialuontas-tous-mu#.UiT7hTbIbSI#ixzz2dlsEPLSq

Exit mobile version