Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ – «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ», ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ…

Ε, λοιπόν, οι κόκκινοι τρομοκράτες χτύπησαν, αλλά όχι «οικονομικό στόχο», όπως προανήγγειλαν τα «Νέα» το Σαββάτο, αλλά δικαστικό, που είχε άμεση εμπλοκή στις υποθέσεις τους και μάλιστα… ταχυδρομικώς.

Χθες, λοιπόν, αργά το βράδυ ένας παγιδευμένος φάκελος, που περιείχε αυτοσχέδιο μηχανισμό με πυρίτιδα μέσα σε ντοσιέ, ανεφλέγη την ώρα που τον παραλάμβανε εφέτης ανακριτής, ο οποίος έχει χειριστεί υπόθεση των ληστοτρομοκρατών της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς (και του ΣΥΡΙΖΑ). Ο φάκελος παραδόθηκε στην κατοικία του δικαστικού στον Χολαργό, αλλά επειδή εκείνος είχε άδεια και απουσίαζε, τον παρέλαβε κάποια γειτόνισσά του, η οποία κρατούσε όλη την αλληλογραφία του κατά τον χρόνο της απουσίας του.
Μόλις, λοιπόν, ο δικαστικός παρέλαβε τον φάκελο, τον θεώρησε ύποπτο και τον πέταξε στον αέρα. Όταν ο φάκελος έπεσε στο πάτωμα ανεφλέγη, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς.
Ως αποστολέας του φακέλου αναγράφονται οι «Γιατροί χωρίς Σύνορα», ενώ είναι άγνωστο από που ταχυδρομήθηκε.
(ΥΓ) 1: Τι λέει άραγε επ’ αυτού ο «ευνομία παντού» Δένδιας, που ισχυρίζεται ότι… καταπολέμησε την τρομοκρατία (στήνοντας δήθεν τυχαίους αστυνομικούς ελέγχους σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής); Πάλι κρύβεται; Πάντα έτσι κάνει όταν πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Και έχει και αρχηγικές φιλοδοξίες…

(ΥΓ) 2: Πόσο να πληρώθηκε άραγε η πληροφορία πως επίκειται χτύπημα σε «οικονομικό στόχο» από τις αρχές (που την διέρρευσαν στα «Νέα»); Και που απεδείχθη… πέτσινη;

ΠΗΓΗ

Exit mobile version