Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την μαχητικότητα ,και την συνεισφορά, στον βασανισμένο πολίτη .τον αδελφό μας. Σήμερα από έναν ηλικιωμένο συνταξιούχο ,τα καθάρματα της συν -κυβέρνησης των απατεώνων ,πήραν από τον λογαριασμό του στην Τράπεζα ,όπου εισπράττει την σύνταξή του 667 περίπου Ευρώ ,όαταν η σύνταξή του είναι 998 Ευρώ για οφειλή φόρου ,όταν το εκκαθαριστικό του δεν ήρθε ακόμη .Και βέβαια πώς να τρέξει τις ιστοσελίδες του Στουρνάρα ο δύστυχος και πώς να πληρώσει και το 50ρικό στο λογιστικό γραφείο. Πώς να ζήσει ο δύστυχος. Από την άλλη οι πολιτικοί απατεώνες, εύκολα πληρώνουν τα φιλαράκια τους και ιδιαίτερα της αλλοδαπής με τα τοκογλυφικά δανεικά.

Με τις καλλίτερες ευχές
Γ.Π.

Πρώην Βρετανός πρέσβης: Οι «αποδείξεις» των ΗΠΑ, κατασκεύασμα της Μοσάντ!

Διαβάζοντας το εξαιρετικό άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα για την “ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ” με μεγάλη συγκίνηση ανακάλυψα στην πρώτη φωτό τον αείμνηστο ήρωα πατέρα μου Αλέξανδρο Κ (1ος
αριστερά- Γράμμος), Υπολοχαγό Πυροβολικού τότε, που αγωνίσθηκε εκείνα τα χρόνια στα
βουνά, όπως τόσοι άλλοι Πατριώτες Αξκοί για να μείνει η Πατρίδα ελεύθερη. Στην συνέχεια και μετά την τελική νίκη κατά των ξενοκίνητων ανταρτών, ο πατέρας μου διέπρεψε ως Αξιωματικός στο Γεωγραφικό Σώμα όπου μετετάγη, ως Καθηγητής Φωτογραμμετρίας στην Σχολή Ευελπίδων, ως Δημιουργός της ΤΕΔ/ΥΕΝΕΔ που ξεκίνησε ο ίδιος μέσα από την ΓΥΣ και ολοκλήρωσε την πορεία του ως -εν ενεργεία- Υποστράτηγος- Διοικητής της Γεωγραφικής
Υπηρεσίας Στρατού, αποστρατευόμενος λίγους μήνες πριν τον τραγικό Ιούλιο του 74.

ΕΥΓΕ σας, γιατί χάρη σε άρθρα όπως το συγκεκριμένο φανερώνεται η ΑΛΗΘΕΙΑ που τόσο διαστρεβλώθηκε επί δεκαετίες. Οι νέοι μας πρέπει να μάθουν την αλήθεια για να πάρουν στα χέρια τους το μέλλον τους.

Τιμή και δόξα σε όλους αυτούς που αγωνίσθηκαν για το ύψιστο αγαθό, την ελευθερία και ανεξαρτησία των ιερών μας χωμάτων που τα σημερινά εθνοπροδοτικά ανδρείκελα προσπαθούν σήμερα να ξεπουλήσουν.

Συγχαρητήρια για τον αγώνα και το θάρρος όλων των Αγωνιστών της ΧΑ. Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς από το μακρινό Μπαχρέιν που βρίσκομαι, με την σκέψη μου πάντα σε ένα καλύτερο αύριο από το σημερινό. Το αξίζουν οι νέοι μας.

Η νύχτα είναι βαθειά, όμως πάντα γλυκοχαράζει η ΑΥΓΗ.

Γ.Κ.

ΤΟ ΒΗΜΑ: “Βαθυστόχαστες αναλύσεις” και συκοφαντικά παραληρήματα κατά του Εθνικιστικού Κινήματος

Στις 8 Σεπτεμβρίου όλοι στο αιώνιο πεδίο για να τιμήσουμε τον Έλληνα Στρατιώτη, τον Έλληνα Βασιλέα, Λεωνίδα, τους τριακόσιους Σπαρτιάτες και τους επτακοσίους Θεσπιείς που δώσαν τον υπέρ πάντων αγώνα, μέχρι του τέλους και σώσαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό πολιτισμό από βεβαία καταστροφή κάτω από την πολυπολιτισμική Περσική Αυτοκρατορία. Η συγκεκριμένη εορτή που την έχει αφήσει, όπως και το πεδίο, το Ελληνικό Κράτος, θα πρέπει να γίνει άμεσα Εθνική Εορτή μεγίστης σημασίας, ισάξιας της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου.

Κ.Α.

Απαγορεύθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα: Αναρχικοί και Κράτος κατά Εθνικιστών

Συγχαρητήρια στους λεβέντες που τίμησαν τα θύματα του συμμοριτοπολέμου στο Βίτσι και στο Γράμμο. Όλοι πρέπει να μάθουν και δη η νεολαία την πραγματική ιστορία του ένδοξου Εθνικού στρατού και τα εγκλήματα των κομμουνιστών που η μεταπολίτευση τα εξίσωσε μιλώντας απλά για “εμφύλιο”. Όχι, δεν ξεχνάμε! Και κυρίως δεν ξεχνάμε την προδοτική στάση (μια από τις πολλές) της Νέας Δημοκρατίας που έδωσε συγχωροχάρτι στην ιστορία και τις θηριωδίες των συμμοριτών. Κανείς ελαφροδεξιός να μην πατά το ποδάρι του στα τιμημένα χώματα. Και για όσους δεν ξέρουν ένα σύνθημα ταιριάζει στους ψεύτες της Νέας Δημοκρατίας: Είστε οι πρώτοι, που κάνατε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη!

Θ. Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-3-septembriou-2013#.UiUUADbIbSI#ixzz2dmLllgxc

Exit mobile version