Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμείς, εναντίον όλων!

O ερχομός ενός ακόμη σκοτεινού φθινοπώρου βρίσκει τον Ελληνικό λαό διασυρμένο οικονομικά, καταβεβλημένο ηθικά και πολλάκις προδομένο από το συρφετό των προδοτικών, απάτριδων πολιτικάντηδων που τον κυβερνούν, οδηγώντας τον προς έναν ακόμη δύσβατο, καταστροφικό χειμώνα.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού οικονομικών για τη μη βιωσιμότητα του χρέους, ο άδικος θάνατος ενός νεαρού Έλληνα για ένα εισιτήριο αστικών συγκοινωνιών, οι διαρκείς προκλήσεις του άθλιου πολιτικού τυχοδιώκτη Βενιζέλου και η σύμπραξη της συγκυβέρνησης στα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών για τη Συρία, αποδεικνύουν περίτρανα τη κατευθυντήρια γραμμή της υπόδουλης μνημονιακής συγκυβέρνησης και των αδρά αμειβόμενων υπηρετών της. Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες του πόσο χαμηλά έχουν πέσει τα κυβερνώντα κομματίδια και τα θλιβερά παρακλάδια τους ζητιανεύοντας ψήφους, με τρανότερο παράδειγμα τη παρουσία της ανύπαρκτης εκπροσώπου της ψοφοδεξιάς, Αντωνίου στο Βίτσι! Αμφιβάλλω αν η εν λόγω βουλευτής Καστοριάς γνωρίζει πραγματικά τη σημασία που έχει για το έθνος των Ελλήνων τα σκιάχτρα που περιφέρουν το άβουλο σαρκίο τους δίχως καμία ιδεολογική συνέχεια και συνέπεια, υπηρετώντας απλά τις προσταγές των εκάστοτε αφεντικών τους.  Αυτοί είναι, αυτά πράττουν.

Η Χρυσή Αυγή στέκει μόνη εναντίον όλων, υπερήφανη, με φρόνημα υψηλό, αποστασιοποιημένη πλήρως από κάθε λογής μικροπολιτικά-μικρόψυχα συμφέροντα, δυνατότερη μέρα με τη μέρα. Προσηλωμένη στην ολοκληρωτική εκπλήρωση του Εθνικού της στόχου. Την απελευθέρωση του ελληνικού έθνους από τα ανθρώπινα σιωνιστικά μιάσματα και τους εγχώριους υποτακτικούς τους. Οι πολιτικοί της Στρατιώτες βαδίζουν ευθυτενώς προς τη νίκη με τη ψυχή τους ποτισμένη από τα Αιώνια Εθνικιστικά Ιδεώδη. Μη παραχωρώντας  σπιθαμή από την ακλόνητη Πίστη μας προς τη Πατρίδα, τη Φυλή και τη Τιμή.

Ούτε βήμα πίσω!

Αποφασισμένοι μέχρι τη τελική Νίκη!

Ζήτω ο Αρχηγός!

Χρήστος Νάστος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/emeis-enantion-olwn#.UiXImDbIbSI#ixzz2dpQRsp70

Exit mobile version