Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει

Με κομμένη την ανάσα όλος ο κόσμος είδε ζωντανά από το κανάλι του Λευκού Οίκου τον πρόεδρο των Η.Π.Α. και ανώτερο υπάλληλο των Σιωνιστών, Μπάρακ Ομπάμα, κυριολεκτικά  να «ρίχνει το μπαλάκι» στα μέλη του Αμερικάνικου Κογκρέσου για την απόφαση ανάληψης στρατιωτικής δράσης κατά του Σύριου Προέδρου Άσαντ, ο οποίος όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος των Η.Π.Α (γιατί διαθέτει ….αποδείξεις) έκανε δήθεν χρήση «απαγορευμένων χημικών πολεμικών ουσιών».

Είναι όμως έτσι; ‘Η μήπως η απόφαση έχει ήδη ληφθεί; Δυστυχώς Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες η απόφαση έχει ήδη ληφθεί. Οι πωρωμένοι Αμερικανοσιωνιστές έχουν πάρει ήδη την απόφαση να χτυπήσουν τη Συρία !

Το Κογκρέσο είναι ήδη ενημερωμένο από τις υπηρεσίες πληροφοριών, οι αναφορές έχουν ήδη διανεμηθεί και διαβαστεί ενδελεχώς από όλα τα μέλη του.

Αν εξαιρέσουμε αρκετές αντίθετες απόψεις η πλειοψηφία γνωρίζει και έχει αποφασίσει ήδη.

Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε δύο (2) έγγραφα φωτιά που αποδεικνύουν την αλήθεια.

Η «ντρίπλα» του προέδρου Ομπάμα δεν είναι τίποτε άλλο από μία διπλωματική απόφαση που δεν θα πλήξει και πολύ την υπερδύναμη. Έτσι κι αλλιώς οι ισορροπίες πρέπει να κρατηθούν και η υπερδύναμη να έχει συνέχεια, να έχει διάρκεια  στο χρόνο. Αυτή ήταν και  η ουσία της δήλωσής του σχετικά με τη Συρία. Το προφίλ του ήταν παγκόσμιο, ηγετικό προφίλ και πιο πολύ έδινε ένα παράδειγμα στον υπόλοιπο κόσμο προεξαγγέλοντας πως θα τιμωρήσει του «κακούς» Σύριους παραδειγματικά .

Προσέξτε ιδιαίτερα τις δύο ημερομηνίες των εγγράφων του Κογκρέσου. Η μία είναι 20 Αυγούστου 2013, δηλαδή μία μόλις ημέρα πριν την …. επίθεση με τις απαγορευμένες χημικές ουσίες στα περίχωρα της Δαμασκού.

Η άλλη είναι… στις 14 Ιουνίου 2013, και στην οποία αναφέρεται ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν ισχυρές αποδείξεις (από τότε!!) ότι το «καθεστώς Άσαντ» έκανε χρήση απαγορευμένων χημικών ουσιών. Την ίδια ημέρα που ο Ρεπουμπλικάνος παραλίγο πρόεδρος, δεδηλωμένος φιλοσιωνιστής και νυν γερουσιαστής ΜακΚέιν δήλωνε πως πιστεύει στην ύπαρξη και  στην χρήση τέτοιων ουσιών, επίσημα κατηγορώντας το καθεστώς Άσαντ, ενέκρινε δράση εναντίον του Συριακού καθεστώτος χωρίς όμως τη χρήση Αμερικανικών στρατευμάτων εντός της χώρας.

Τα προφανή συμπεράσματα για την αξιοπιστία των «αμερικανικών» επιχειρημάτων και τις δόλιες σκηνοθεσίες της σιωνιστικής σπείρας των πολεμοκάπηλων δικά σας. Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε αυτές τις δύσκολες ώρες για την ανθρωπότητα είναι να μην ξεφύγει η συνολική κατάσταση, οδηγώντας σε ανάφλεξη τα Έθνη προς χάριν της σιωνιστικής εξουσίας.

Όσο για την Ελλάδα, μία καλά θωρακισμένη μακροχρόνια στρατηγική, θα βοηθούσε ώστε εάν επέλθει η όποιας κλίμακας κρίση μετά το «χειρουργικό χτύπημα», να επηρεάσει τη χώρα μας όσον το δυνατόν λιγότερο. Αυτό βέβαια προϋποθέτει Εθνικό Κράτος και Εθνική Ηγεσία, όχι το Ψευτορωμαίικο Προτεκτοράτο και τους Παλιάτσους των Πλουτοκρατών  που το εξουσιάζουν. Δύσκολες λοιπόν οι επερχόμενες ισορροπίες για την ιδιαιτέρως εύθραυστη ή και καταρρέουσα προδοτική Ελληνόφωνη «κυβέρνηση» του «success story».

Και πάλι, μόνον οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να εγγυηθούν στοιχειωδώς για μιαν ελάχιστη επιβιωτική απόκριση στην επικείμενη πιθανή κρίση. Έχουμε εμπιστοσύνη στην υπολειμματική  εθνική ευαισθησία και στο αχνό αίσθημα τιμής που απομένει στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων;  Απλά είμαστε σίγουροι ότι αν κατορθώσει να παραμείνει έξω από χυδαία και εθνοαποδομητικά μικροπολιτικά παιχνίδια και δεν της ζητηθούν…πίθανα πράγματα από την «κυβέρνηση» των υπηρετών των Αμερικανοσιωνιστών, θα σταθεί στοιχειωδώς αντάξια στις απαιτήσεις του Ελληνικού Λαού.

Χρήστος Μεϊντανάς

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-polemos-echei-hdh-archisei#.UiXbNzbIbSI#ixzz2dpkUP9Jv

Exit mobile version