Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι υποτακτικοί του μνημονίου βάζουν λουκέτο στην Αμυντική Βιομηχανία της χώρας

Το ΔΝΤ και η Ευρωπαϊκή Κομισιόν απαίτησαν από την μνημονιακή συγκυβέρνηση να κλείσουν άμεσα η αμυντική βιομηχανία ΕΛΒΟ και η ΛΑΡΚΟ και μάλιστα χωρίς αποζημίωση των εργαζομένων και χωρίς καταβολή των δεδουλευμένων τους (οι περισσότεροι εργαζόμενοι είναι 8 μήνες απλήρωτοι).

Η ΕΛΒΟ με εργοστάσιο στην Θεσσαλονίκη απασχολεί 370 άτομα και εξειδικεύεται στις κατασκευές και συντηρήσεις τεθωρακισμένων οχημάτων όπως Leopard, ΤΟΜΑ και ΤΟΜΠ. Η ΛΑΡΚΟ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη παραγωγός εταιρία σιδηρονικελίου διεθνώς και  απασχολεί 1000 άτομα στα τέσσερα μεταλλεία που βρίσκονται στην Εύβοια, Βοιωτία, Καστοριά και Κοζάνη. Για τα ΕΑΣ το ΔΝΤ και η Κομισιόν απαιτεί το κλείσιμο των θυγατρικών εταιριών «Ηλεκτρομηχανική Κύμης» και «Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου» και των εργοστασίων Ελευσίνας, Μάνδρας και Υμηττού καθώς και το κλείσιμο του Πολιτικού Τομέα (κυνηγετικά φυσίγγια, εμπορικά εκρηκτικά, λέβητες).

Επίσης, απαιτείται από τα ΕΑΣ που είναι η μεγαλύτερη αμυντική βιομηχανία της Ελλάδας να παράγει στο μέλλον, στα δύο εργοστάσια που θα παραμείνουν εν λειτουργία (Αίγιο και Λαύριο), μόνον για τον ελληνικό στρατό και να μην υφίστανται εξαγωγικές δραστηριότητες! Απαγορεύει δηλαδή η τρόικα τις εξαγωγές όπλων, οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών σε παραδοσιακούς πελάτες των ΕΑΣ στην Αφρική, Μέση Ανατολή, Ασία, ακόμη και στις ΗΠΑ ώστε με αυτόν τον τρόπο να ωφεληθούν οι εξαγωγές των γερμανικών, βρετανικών, γαλλικών, τουρκικών και άλλων εταιριών. Όλα τα ανωτέρω θα έχουν ως αποτέλεσμα απολύσεις 600 εργαζομένων από τα ΕΑΣ και συνολικά απολύσεις περίπου 2.000 εργαζομένων από ΕΛΒΟ,ΛΑΡΚΟ και ΕΑΣ.

Οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες είναι βέβαιο ότι θα σκύψουν για μια ακόμη φορά το κεφάλι και θα δεχθούν τις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων. Τα τσιράκια της τρόικα κλείνουν και ξεπουλούν την Ελληνική Αμυντική βιομηχανία και τα εθνικής σημασίας μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ, ώστε η χώρα να μείνει οικονομικά διαλυμένη, χωρίς όπλα και πυρομαχικά και να μην δύναται να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και την εθνική της ανεξαρτησία. Οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Αβραμόπουλος ως πιστοί υπάλληλοι της τρόικα και της Ευρωπαϊκής Κομισιόν διαλύουν την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία υπηρετώντας τα σχέδια που έχουν εξυφανθεί εδώ και πολύ καιρό από τους εχθρούς της Πατρίδας μας.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: “Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν στόχο την οριστική διάλυση της Αμυντικής Βιομηχανίας. Η τρόικα τους πιέζει για ακόμα πιο ταχεία ολοκλήρωση του σχεδίου οριστικής καταστροφής της χώρας. Η Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία πρέπει να αρχίσει εκ νέου να παράγει και φυσικά να μείνει σε ελληνικά χέρια για την διασφάλιση της Εθνικής μας ασφάλειας και ανεξαρτησίας. Άμεση ανάγκη να απαλλαγεί η χώρα από την συγκυβέρνηση του Μνημονίου και τους ξένους τοκογλύφους.”    

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-upotaktikoi-tou-mnhmoniou-bazoun-louketo-sthn-amuntikh-biomhchania-ths-c#.UiYNYTbIbSI#ixzz2dqcT8bgr

Exit mobile version