Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΤΡΑ – Συμβαίνει τώρα: Συνεργασία ΝΔ – Σύριζα – αναρχικών κατά Χρυσής Αυγής

Με εντολή Σαμαρά και Δένδια πραγματοποιείται τώρα παράνομη αντισυγκέντρωση στην Πλατεία Όλγας στην Πάτρα από μπουλούκι αναρχοαριστερών

Ξεφτιλίστηκαν πλήρως οι θεσμοί και το κράτος, καθώς όπως αποδεικνύεται οι νόμοι και οι απαγορεύσεις ισχύουν μόνο για την Χρυσή Αυγή και όχι για τους αναρχοαριστερούς, οι οποίοι τυγχάνουν της φύλαξης και της προστασίας της ηγεσίας του Προ – Πο.

Εδώ και μια ώρα πραγματοποιείται από το γνωστό μπουλούκι αναρχοαριστερών παράνομη αντισυγκέντρωση στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα, παρά την ρητή απαγόρευση για οποιαδήποτε συγκέντρωση στον εν λόγω χώρο από τον αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας. Οι μάσκες έπεσαν και έγινε πια ξεκάθαρο πως το κράτος σε αγαστή συνεργασία με το παρακράτος των αναρχικών δρουν – μάταια βεβαίως – για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής.

Η συγκέντρωση και πολιτική εκδήλωση των συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής θα πραγματοποιηθεί κανονικά σε λίγο μπροστά στα γραφεία της Τ.Ο. Πατρών. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-sunergasia-nd-suriza-anarchikwn-kata-chrushs-aughs#.UiYY0jbIbSI#ixzz2dqoZx9J9

Exit mobile version