Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμουν οι «ψευτοδημοκράτες»: 4.000 αστυνομικοί για τη ΔΕΘ!

Τα κόμματα των διεφθαρμένων και των μιζαδόρων, τα κόμματα της υποτέλειας στους διεθνείς τοκογλύφους και της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού, τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου τα οποία ξιφουλκούν για την απειλή της Χρυσής Αυγής, σπέρνοντας συκοφαντίες για βία, τραμπουκισμούς και τρομοκρατία, απαιτούν την παρουσία 4.000 αστυνομικών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προκειμένου προφανώς να προστατευτούν από. την «αγάπη» και την «λατρεία» του Λαού!

Σύμφωνα λοιπόν με τον προγραμματισμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο κύριος «ευνομία παντού», Ν. Δένδιας ανησυχώντας για την υποδοχή της «λαοφιλούς» κυβέρνησης των υποτακτικών του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος, θα διαθέσει περίπου 4.000 αστυνομικούς για την προστασία και ασφάλεια των κυβερνητικών στελεχών. Βεβαίως τούτη η ενέργεια, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα εδώ και μήνες ισχυρίζεται, ότι δηλαδή ο κίνδυνος για την ελληνική κοινωνία είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι και υποστηρικτές του. Με 4.000 αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως ο κύριος Δένδιας ομολογεί εμμέσως πλην σαφώς, πως ο ίδιος και η κυβέρνηση που εκπροσωπεί, είναι οι μοναδικές υπαρκτές απειλές για τον Ελληνικό Λαό και την Ελληνική Πατρίδα.

Ενώ λοιπόν οι «κακοί» Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, τα στελέχη και τα μέλη της γίνονται δεκτά με επευφημίες και ενθουσιασμό σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της ελληνικής επικράτειας, οι «καλοί δημοκράτες», τρέμουν τον Λαό και αποφασίζουν πως μεταξύ αυτών και του απλού Λαού είναι πρέπον και αναγκαίο συνάμα να παρεμβάλλονται χιλιάδες αστυνομικοί!Οι «γενναίοι» του συνταγματικού τόξου δηλαδή, αποθέτουν ακόμη μια φορά στην αστυνομία το καθήκον να τους βγάλει «ατσαλάκωτους» από μια μεγάλη εκδήλωση, διεθνούς μάλιστα εμβέλειας! Ήδη αστυνομικοί από την επαρχία μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν συμφώνως προς το σχεδιασμό του υπουργείου, το οποίο θα ήταν δέον να μετονομαστεί σε υπουργείο Προστασίας του Μεταπολιτευτικού Απατεώνα.

Ήδη οι λαθροεισβολείς της υπόλοιπης Ελλάδος θα τρίβουν τα χέρια τους, στο άκουσμα της είδησης πως πλήθος αστυνομικών μεταφέρονται στη συμπρωτεύουσα. Καθώς φαίνεται θα «ανοίξουν οι δουλειές» για τις ορδές των εγκληματιών, δουλειές που περιλαμβάνουν σε ημερήσια πλέον βάση, φρικτές δολοφονίες, βιασμούς, διαρρήξεις και κλοπές. Η «ευνομία παντού», μετακομίζει Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tremoun-oi-pseutodhmokrates-4.000-astunomikoi-gia-th-d.e.th#.UiYrXjbIbSI#ixzz2dr8gCAwf

Exit mobile version