Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παίζουν με τη φωτιά οι αμερικανοσιωνιστές στην Συρία

Σε μια προσπάθεια να προκαλέσει το πόλεμο, τον οποίο εναγωνίως ζητά, στην εύφλεκτη  περιοχή της Μέσης Ανατολής, με σκοπό να πραγματοποιηθεί η επέμβαση στη Συρία, προέβη το γνωστό κράτος- τρομοκράτης, το Ισραήλ. Η καθαρά προβοκατόρικη ενέργεια, να εκτοξεύσει πυραύλους τύπου «cruise» και οι οποίοι αρχικώς θεωρήθηκαν βαλλιστικοί από τα ρωσικά ραντάρ,  από υποβρύχιο στη παρούσα συγκυρία δεν αφήνει καμιά παρερμηνεία για το ποιος ήταν ο σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας με δεδομένο ότι στη περιοχή υπάρχουν συγκεντρωμένα  πολεμικά πλοία μεταξύ των οποίων και ρωσικά.

Τελικά αυτό το οποίο έγινε ήταν εκτόξευση πυραύλου στόχου  «Anchor» με σκοπό την δοκιμή του αντιβαλλιστικού συστήματος «Arrow». Το γεγονός αυτό καθόλου δεν υποβιβάζει τη σοβαρότητα του γεγονότος, το οποίο  στόχευε αποκλειστικά και μόνο στο τυχαίο γεγονός το οποίο θα προκαλούσε την επέμβαση στη Συρία, για την οποία πλέον έχει χαθεί κάθε πρόσχημα για να πραγματοποιηθεί ακόμη και από τους αμερικανούς που είναι ειδικοί στην κατασκευή πλαστών και ανύπαρκτων αποδείξεων.

Το γεγονός αρχικά το διέψευσε και το ισραηλινό υπουργείο άμυνας, αλλά αργότερα αναγκάστηκε να το παραδεχθεί και να μιλήσει για κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με τις ΗΠΑ. Θέλουν οπωσδήποτε πόλεμο και θα προσπαθήσουν να τον προκαλέσουν με κάθε μέσο, παρά τις αντίθετες απόψεις των αμερικανών στρατιωτικών. Ραγδαία εξελίσσονται τα γεγονότα με τις προθέσεις των αμερικανοσιωνιστών να μην κρύβονται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paizoun-me-th-fwtia-oi-amerikanosiwnistes-sthn-suria#.UicuTTbIbSI#ixzz2dvcn675N

Exit mobile version