Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Φίλοι μου!

Είμαι υπερήφανος για σας που κάθε φορά δίνετε το παρόν σε κάθε επέτειο του Ελληνισμού!!

Τώρα εάν οι “Δημοκράταροι” του κοινοβουλίου ήθελαν να τιμήσουν την εορτή μνήμης στον Γράμμο & Βίτσι, θα έπρεπε να πάει πρόεδρος της βουλής, ο τσάμπα μάγκας Μεϊμαράκης.

Βέβαια αυτός ο γραικύλος έστειλε σαν αντιπρόσωπο της βουλής αυτήν την βολευτίνα με τα ψηλοτάκουνα θεωρώντας ότι ο λαός δεν θα την γιουχάριζε επειδή ήταν γυναίκα.

Δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον ο λαός έχει καταλάβει ποιοί είναι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ποιοί τσιράκια των αφεντικών τους του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Πάντα νίκες στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

Α.Β.

Συνάντηση Σύριζα – ΚΙΣ με θέμα την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής

Από τα 207 δισ ευρώ των δανείων στην Ελλάδα, μόνο το 1 δισ πήγε στην πραγματική οικονομία

Σύμφωνα με τη διεθνή οργάνωση ATTAC, που μάχεται ενάντια στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση των χρηματιστηριακών αγορών, από τον Μάρτιο του 2010 μέχρι σήμερα η Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), δάνεισαν την Ελλάδα το συνολικό ποσό των 206,9 δισεκατομμυρίων ευρώ σε 23 δόσεις. Από τα 206,9 δισ μόνο 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ έμειναν για την Ελλάδα. Και από το ποσό αυτό, μεγάλο μέρος χρησιμοποιήθηκε για τεράστιες αμοιβές των διαφόρων ξένων συμβούλων δανείων.

58,2 δισεκατομμύρια ευρώ (ποσοστό 28,1%) διατέθηκε για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, που υπέστησαν μαζική εκροή κεφαλαίων και υπέστησαν την απόσβεση των ομολόγων του δημοσίου (στο πλαίσιο του PSI). Όμως, λόγω της μεγάλης ύφεσης που προκλήθηκε από τα Μνημόνια, οι ελληνικές τράπεζες συνεχίζουν να αδυνατούν να παράσχουν πιστώσεις στην ελληνική οικονομία.

– 101,3 δισεκατομμυρία ευρώ (ποσοστό 49%) περιήλθαν στους πιστωτές της Ελλάδας: 55,44 δισεκατομμύρια ευρώ χρησιμοποίηθηκαν για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων ομολόγων, 34,6 δισεκατομμύρια ευρώ δόθηκαν επίσης στους πιστωτές στο πλαίσιο της διαγραφής χρέους (Μάρτιος 2012) και 11,29 δισεκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν για την επαναγορά χρέους από τους κατόχους ομολόγων στο πλαίσιο της δεύτερης διαγραφής. Εδώ έγιναν τα μεγάλα κερδοσκοπικά παιχνίδια των funds ομολόγων στην Ελλάδα, των οποίων τα συμφέροντα προστατεύθηκαν, ενώ επλήγησαν βαρέως οι μικρομεσαίοι ομολογιούχοι Έλληνες ιδιώτες.

– 46,6 δισεκατομμύρια ευρώ (ποσοστό 22,5%) εισέρευσαν στον προϋπολογισμό της Ελλάδας, αλλά όχι υπέρ των Ελλήνων πολιτών. Αυτά τα 46,6 δισεκατομμύρια ευρώ χρησιμοποιήθηκαν ως εξής: 34,6 δισεκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν για να πληρωθούν τόκοι υφισταμένων ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου (από το δεύτερο τρίμηνο του 2010 έως το τέταρτο τρίμηνο του 2012).

Από την ανάγνωση των ανωτέρω στοιχείων, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι, η εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους δεν είναι βιώσιμη. Και ότι, εφ’ όσον συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, η απόλυτη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας είναι περισσότερη από βέβαιη.

Κ.Λ.

Στουρνάρας: Άκυρο το πρωτογενές πλεόνασμα – Το λέγαμε μόνο για τα ψηφαλάκια

Κατέπεσε και το παραμύθι του πρωτογενούς πλεονάσματος και μάλιστα με δηλώσεις του ίδιου του υπουργού, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθη το ψέμα. Και όμως κοιτώντας σήμερα τα δελτία ειδήσεων παρατήρησα ότι ουδείς αναφέρθη σε αυτή την τρομερή ομολογία του Υπουργού Οικονομικών. Αυτό αποδεικνύει την αγαστή συνεργασία ΝΔ – ΜΜΕ στο να κοροϊδέψουν τον κοσμάκη και να τον σπρώξουν στις δυνάμεις του Μνημονίου. Το επίσης “αξιοπερίεργο είναι ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις δηλώσεις Στουρνάρα, δεν τον κατήγγειλε ως ψεύτη, αλλά απλά περιορίστηκε στις γνωστές συριζέικες λεξιμαχίες. Δηλαδή για τον ΣΥΡΙΖΑ το ψέμα και η προπαγάνδα δεν είχε καμία σημασία. Αυτό, φυσικά, γιατί η καταγγελία του ψεύδους θα έπρεπε να περιλαμβάνει και καταγγελία των ΜΜΕ που τόσο ευνοούν τον ΣΥΡΙΖΑ και κρύβουν όλες του τις πομπές. Το ένα χέρι νίβει το άλλο βλέπετε στο καθεστώς.

Σ.Τ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν μας σταματούν οι μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους

Κοιτάχτε την υποκρισία του καθεστώτος. Θυμόμαστε όλοι τις περιπτώσεις όπου από Έλληνες έγιναν δηλώσεις ή χειρονομίες που παρέπεμπαν έστω και κατά λάθος στον Εθνικισμό. Η αντιδραση των αθλητικών ομοσπονδιών ήταν άμεσες και ιδιαιτέρως σκληρές. Θυμάστε τώρα την περίπτωση του Αλβανού παίχτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε τατουάζ της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας; Του κόμματος των Ουτσεκάδων; Φυσικά δεν έγινε τίποτε για την περίπτωση του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σήμερα βγήκε και μία φωτογραφία του συγκεκριμένου να φοράει μπλούζα του UCK. Και πάλι, προβλέπω, δεν θα γίνει τίποτα. Αν φόραγε μπλούζα της Χρυσής Αυγής, φυσικά θα γινόταν μέγα ζήτημα. Τώρα που φοράει μπλούζα αυτών που επιβουλεύονται ελληνικό έδαφος δεν συμβαίνει τίποτα. Γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, πολιτικάντηδες παραδεχτείτε το: Αυτό που σας πειράζει είναι ότι η Χρυσή Αυγή σας ξεμπροστιάζει σε κάθε σας βήμα. Μόνο αυτό και τίποτε άλλο.

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-5-septembriou-2013#.UihEmMbIbSI#ixzz2e0RcckXJ

Exit mobile version