Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Λαρίσης, Λαμίας, Τριπόλεως

Την Πέμπτη 29-08-2013 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία της Συναγωνίστριας Ευγενίας Χρήστου με θέμα: «Η κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.» Η Συναγωνίστρια αναφέρθηκε πλήρως και επαρκέστατα στις γενεσιουργές αιτίες της κατάρρευσης του ανθρωποφάγου, νεοφιλελεύθερου χρηματοπιστωτικού συστήματος, οι οποίες στην πραγματικότητα δεν είναι άλλες, από την ανάγκη αυτού του βδελυρού συστήματος ελέγχου των οικονομιών όλων των Εθνών να εμφανίζει υποκινούμενες και σχεδιασμένες εκ των ενόντων οικονομικές «κρίσεις». Ο σκοπός εμφανής και κατανοητός σε κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο: Η αναγκαστική «εξυγίανση» των υπό τεχνητή κατάρρευση οικονομιών των χωρών, με την επίκληση του πλέον άνομου και καταδυναστευτικού μηχανισμού «στήριξης», του Δ.Ν.Τ. και στην συνέχεια την ενεργοποίηση έτερων τινών «από μηχανής θεών» μηχανισμών που θα αναλάβουν την πραγματική υποδούλωση των Εθνών, μέσω προγραμμάτων εξοντωτικής λιτότητας, εκποίησης Εθνικής περιουσίας, παραχώρηση Εθνικής (άρα και εδαφικής.) ακεραιότητας, εκχώρησης Εθνικού πλούτου και εν πολλοίς την πρόσδεση χωρών στο άρμα του διεθνούς σιωνιστικού μηχανισμού οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής υποταγής!

Μία συνταγή, που βρήκε πρόσφορο έδαφος στην ταλανισμένη εδώ και δεκαετίες από τα απάτριδα όρνεα που νέμονται την εξουσία Χώρα μας. Μία προσεκτικά εφαρμοσμένη τακτική υποδούλωσης που αλλάζει κάθε φορά πρόσωπα, ανάλογα με τον βαθμό «ανταπόκρισης» από τους παραπλανημένους και εξαπατημένους πολίτες. Ένα σχέδιο προσεκτικά επεξεργασμένο και σταδιακά υλοποιούμενο, που στον τελικό προορισμό του θα οδηγήσει το Έθνος μας στην οικονομική, κοινωνική, πολιτική και θρησκευτική κατάρρευση, μια που όλες οι αξίες ΠΡΕΠΕΙ βαθμηδόν αφού αλλοτριώνονται, να ποδοπατούνται και να συντρίβονται, στο όνομα μίας κατ’ επίφαση δημοσιονομικής «προσαρμογής», ενός δόλιου και προσεκτικά χρησιμοποιούμενου οικονομικού όρου που κατά κόρον χρησιμοποιείται από τα ανδρείκελα που υπηρετούν αλλογενή συμφέροντα!

Αντίσταση σε όλα αυτά τα άνομα σχέδια υφίσταται μόνον από το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα! Ο Λαϊκός Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής, το μοναδικό Εθνικιστικό Οχυρό, υψώνει Εθνικό Τείχος απέναντι στους αχρείους ομνύοντες εις τον Μαμμωνά, εντείνει ποσοτικά και εξελίσσει ποιοτικά την συνεχή διεξαγωγή του Εθνικού Αγώνα που διεξάγει με συνέπεια εδώ και δεκαετίες, και υπόσχεται ότι σύντομα μαζί με το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα που καταρρέει, θα τοποθετήσει και τα πολιτικά σκύβαλα που λειτουργούν ως θιασώτες του, στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!!!

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ανοικτή εκδήλωση της Τ.Ο. Λαρίσης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Τ.Ο. Λάρισας στις 30 Αυγούστου στην Ανάβρα του Δήμου Αγιάς. Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι Συναγωνιστές, Δημήτριος Κολτσίδας και Μαρία Ψωμιάδου, οι οποίοι μίλησαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και για τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής όπως η λαθρομετανάστευση και αγροτικά ζητήματα.

Η συμμετοχή των κατοίκων ήταν μεγάλη και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον ουσιαστικό διάλογο μεταξύ των ομιλητών και των συμμετεχόντων.

Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια των μελών της Τοπικής Οργάνωσης Λάρισας από την Ανάβρα για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης.

ΛΑΡΙΣΑ:
23ης Οκτωβριου 9 και Ζαλοκώστα 1, 2ος όροφος
Δευτέρα – Παρασκευή 9:30-14:30, Παρασκευή και Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ: 2410 554606, 2410 556249, 2410 556248

Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στο συνέδριο νέων αγροτών

Με αφορμή το συνέδριο νέων αγροτών, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κάστρου Λαμίας, διαπιστώθηκε, για άλλη μια φορά, η ανεπάρκεια των πολιτικών και ο εγκλωβισμός τους στις παλαιοκομματικές τους νοοτροπίες. Ο αρμόδιος υπουργός, αντιλαμβανόμενος το κλίμα εναντίον του και εναντίον της ξενόδουλης συγκυβέρνησης, δεν τόλμησε να εμφανιστεί. Τα κυβερνητικά στελέχη αποδοκιμάστηκαν έντονα κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους, ενώ τα υπόλοιπα πολιτικά στελέχη αντιμετωπίστηκαν με αδιαφορία. Μόνη εξαίρεση αποτέλεσε η ομιλία του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Λαμίας, Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος τόνισε ότι το μέλλον του τόπου στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην αναδιάταξη της αγροτικής παραγωγής, κάτι το οποίο αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους του Κινήματος.

ΛΑΜΙΑ:
Πλατεία Πάρκου & Κολοκοτρώνη
Τετάρτη-Παρασκευή 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Τριπόλεως

Στις 2 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ολομέλεια του μήνα, κατά την οποία έγινε και ομιλία με θέμα:  «Λαθρομετανάστευση και υπόγεννητικότητα, δύο βραθυφλεγείς βόμβες στα θεμέλια του Ελληνισμού». Στην κατάμεστη αίθουσα  δεκάδες συναγωνιστών έδωσαν το παρόν και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής Νικολάου Σκαντζού για το φλέγον αυτό ζήτημα.

ΤΡΙΠΟΛΗ:
Πλατεία Κολοκοτρώνη 8
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 18:30-22:00
Τηλ. 2710 224073

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-larishs-lamias#.UihGfsbIbSI#ixzz2e0TuT491

Exit mobile version