Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμερικανοσιωνιστικές ραδιουργίες προς επίσπευση της επίθεσης στη Συρία

Επιχείρηση κλιμάκωσης του ήδη τεταμένου κλίματος στη Μέση Ανατολή, επιχειρείται από την πλευρά του σιωνιστικού κράτους, με στόχο να ωθηθεί η αμερικανική πολιτική ηγεσία στην επίσπευση της απόφασης για επίθεση στη Συρία. Υπό αυτό το πρίσμα δύναται να ερμηνευθεί η προκλητικότατη ενέργεια του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού να προχωρήσει στη δοκιμή βλήματος Anchor(πύραυλος στόχος), ούτως ώστε να δοκιμαστεί το αντιβαλλιστικό σύστημα Arrow.

Ρωσικά ραντάρ σταθμού έγκαιρης προειδοποίησης στη Νότια Ρωσία, ήσαν τα πρώτα τα οποία ενημέρωσαν για την εκτόξευση των δύο πυραύλων. Αρχικά, το σιωνιστικό κράτος αρνήθηκε την εκτόξευσή τους, αργότερα όμως ανασκεύασε, οπότε και το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας υποχρεώθηκε να επιβεβαιώσει το γεγονός: «πραγματοποιήθηκε μια επιτυχημένη δοκιμή βλήματος Anchor στις 09:15 σήμερα το πρωί το οποίο αποτελεί πύραυλο στόχο για δοκιμές του ισραηλινού αντιβαλλιστικού συστήματος Arrow οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία της αμερικανικής διοίκησης αντιβαλλιστικής άμυνας (US Missile Defense Administration)». Η ισραηλινή ενέργεια σε μια χρονική στιγμή όπου το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, ενόψει μάλιστα του πορίσματος των εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ για το αν και από ποιόν έγινε η χρήση χημικών στη Συρία, καταδεικνύει και την σιωνιστική περιφρόνηση έναντι της διεθνούς κοινότητος. Καθώς φαίνεται, οι σιωνιστές θεωρούν δεδομένη την αμερικανική επίθεση στη Συρία και προετοιμάζονται ήδη για τα παρελκόμενα μιας τέτοιας ενέργειας.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπως ήταν φυσικό εξαιτίας των πανίσχυρων σιωνιστικών πιέσεων, η επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας κατέληξε σε σχέδιο συμφωνίας, το οποίο και δίνει το πράσινο φως στον Μπαράκ Ομπάμα για χρήση στρατιωτικής ισχύος επί του Καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ. Το σχέδιο το οποίο θα τεθεί προς ψήφιση σήμερα στην επιτροπή, θα εγκριθεί και κατόπιν θα αποσταλεί για ψηφοφορία στην Γερουσία, στις 9 Σεπτεμβρίου. Προβλέπει δε την αμερικανική επέμβαση για χρονικό διάστημα 60 ημερών με δυνατότητα παράτασης για ακόμη 30 μέρες και απαγορεύει οποιαδήποτε ενέργεια των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων σε συριακό έδαφος. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η χρονική συρρίκνωση της αμερικανικής επίθεσης έγινε προκειμένου να πειστεί η Γερουσία και να εγκρίνει το σχέδιο.

Παρά βεβαίως τον βομβαρδισμό της αμερικανικής κοινής γνώμης από τα σιωνιστικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά του Άσαντ, η πλειοψηφία των αμερικανών δείχνουν αντίθετοι στην ανάληψη στρατιωτικής δράσεως κατά του συριακού Καθεστώτος. Δημοσκόπηση για λογαριασμό των ABC/Washington Post κατέδειξε πως το 59% των Αμερικανών είναι αντίθετο στην χρήση πυραύλων Cruise κατά της Συρίας. Σ παρόμοια έρευνα του ινστιτούτουPew, την ίδια άποψη εξέφρασε το 48% των ερωτηθέντων. Ακόμη χειρότερο είναι το κλίμα στη Γαλλία, η κυβέρνηση της οποίας τάχθηκε εξαρχής στο πλευρό των ΗΠΑ στο ζήτημα της στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία. Το 74% των Γάλλων, σύμφωνα με έρευνα, απαιτεί από την κυβέρνηση να υπάρξει ψηφοφορία πριν από οποιαδήποτε απόφαση ανάληψης στρατιωτικής δράσεως.

Έχοντας ουσιαστικά τεθεί στο περιθώριο των ραγδαίων εξελίξεων, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι-Μουν, δήλωσε πως «η χρήση βίας θεωρείται νόμιμη μόνο όταν γίνεται για λόγους αυτοάμυνας ή εάν έχει την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», προσθέτοντας οτι «θα πρέπει να αναλογιστούμε τις συνέπειες που θα είχε μια τιμωρητική ενέργεια στις προσπάθειες που καταβάλλονται για να αποφευχθεί η περαιτέρω αιματοχυσία και να διευκολυνθεί η εξεύρεση πολιτικής λύσης στην κρίση», επιχειρώντας να προλάβει οποιαδήποτε βεβιασμένη ενέργεια των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Επιδιώκοντας τέλος, να χρυσώσει το χάπι των αμερικανοσιωνιστών οι οποίοι πιέζουν για στρατιωτικό χτύπημα στη Συρία, επισήμανε πως «εάν επιβεβαιωθεί η χρήση χημικών όπλων από οποιονδήποτε και κάτω από οιεσδήποτε συνθήκες, αυτό θα συνιστά μια σοβαρή παραβίαση των διεθνών συμβάσεων και ένα εξοργιστικό έγκλημα πολέμου. Οι δράστες θα πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, δεν πρέπει να υπάρξει ατιμωρησία».

Καθίσταται σαφές, ποια είναι η πλευρά εκείνη η οποία θέτει σε κίνηση τις μηχανές του πολέμου, επιδιώκοντας με λύσσα να αιματοκυλήσει ξανά την ανθρωπότητα. Πρόκειται για εκείνη την διεθνή συμμορία του σιωνισμού, η οποία είδε να αποτυγχάνει παταγωδώς η απόπειρα ανατροπής του Σύριου Προέδρου Άσαντ δια της τρομοκρατίας των ισλαμιστών ανταρτών και η οποία τώρα τρέχει να προκαταβάλει τις αποφάσεις της αμερικανικής ηγεσίας, με στόχο να γίνει πραγματικότητα το σχέδιό τους για επίθεση των δυτικών «δημοκρατιών» στη Συρία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/amerikanosiwnistikes-radiourgies-pros-epispeush-ths-epitheshs-sth-suria#.UihIBMbIbSI#ixzz2e0WH4eOw

Exit mobile version