Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

30 μέρες φυλακή σε λιμενοφύλακα, γιατί του… έσπασαν το όχημα! Αιτιολογία: “Πήγαινε στην Χρυσή Αυγή”

Σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής που έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι τοπικές αρχές, εντελώς παράνομα, παραβιάζοντας κάθε νόμο, επέτρεψαν τη διενέργεια αντισυγκέντρωσης, κατά την οποία προκλήθηκαν φθορές σε οχήματα πολιτών, αλλά και σε διερχόμενο όχημα του λιμενικού. Το γεγονός αυτό φυσικά δεν συγκίνησε τους υπαλλήλους του Δένδια και δεν έγινε καμία σύλληψη. Άμεσα αντέδρασε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, ο οποίος σε έντονο ύφος απαίτησε από τον επικεφαλής αξιωματικό να κάνει σωστά τη δουλειά του και να πάψει να υποθάλπει την παρανομία. Μερικές ημέρες μετά, ο εν λόγω παράγοντας κατέθεσε μήνυση εις βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής για εξύβριση. Στην κατάθεσή του μάλιστα ανέφερε ότι ο συναγωνιστής μας ανέφερε ψευδώς ότι οι αναρχικοί καταστρέφουν οχήματα διερχομένων. Είπε ενόρκως αυτό το ψέμα ο αστυνομικός διευθυντής, παρ’ όλο που το Λιμενικό είχε ήδη ξεκινήσει ΕΔΕ για τις φθορές στο όχημά του από τους παρακρατικούς…

Τελικά, οι κρατικές αρχές, αντί να εγκαλέσουν τους υπευθύνους για την τήρηση της τάξης, επέβαλαν σε άντρα του λιμενικού σώματος πειθαρχική ποινή 30 ημερών με το σκεπτικό ότι χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όχημα για να πάει στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Το γεγονός αυτό διαψεύδουμε κατηγορηματικά. Δέον να αναφερθεί ότι η επίθεση στο εν λόγω όχημα έλαβε χώρα ένα και πλέον χιλιόμετρο από το σημείο της συγκέντρωσής μας. Ευτυχώς τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Ηρακλείου είχαν αποκλείσει τον χώρο και οι παρακρατικοί δεν τόλμησαν να πλησιάσουν. Παρ’ όλα αυτά, έδειξαν την… «επαναστατικότητά» τους σε ένα όχημα που έφερε το σήμα του Λιμενικού Σώματος (τους ενόχλησε προφανώς το εθνόσημο), αλλά και σε αυτοκίνητα πολιτών.

Τα παραπάνω γεγονότα αποτελούν απτή απόδειξη του πανικού που έχει προκαλέσει στους παράγοντες του καθεστώτος η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής. Εις ότι αφορά την τήρηση του νόμου και της τάξης, που υποτίθεται ότι έχουν καθήκον να επιβάλλουν, ουδέποτε δόθηκε η εντολή να πραγματοποιηθεί έρευνα για τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων, γεγονός που δεν μας προκαλεί εντύπωση. Η Νέα Δημοκρατία, πιστή στην επερχόμενη συμμαχία της σε εκλογικό (κι όχι μόνο) επίπεδο με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποθάλπει ανοικτά πλέον τα παρακρατικά τάγματα εφόδου της άκρας αριστεράς.

Ενδεικτικά παραθέτουμε βίντεο και εικόνες από την δράση του αναρχικού παρακράτους κατά την επίμαχη ημέρα. Για τις εν λόγω παρανομίες δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/30-meres-fulakh-se-limenofulaka-giati-tou-espasan-to-ochhma-anarchikoi-aiti#.UiizH8bIbSI#ixzz2e2Mn9DEC

Exit mobile version