Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλωνίζουν στην Θράκη οι πράκτορες της Άγκυρας βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου

Η κατάσταση στη Θράκη με τη δράση των τούρκων πρακτόρων έχει φτάσει στο απροχώρητο. Όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα του Τύπου, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και επί τη ευκαιρία της περιόδου του Ραμαζανιού, άτομα που ελέγχονται από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και εκτελούν πρόθυμα χωρίς δισταγμό τις εντολές της Άγκυρας, προέβησαν σε όργιο απειλών και εκφοβισμού σε βάρος των Ελλήνων Μουσουλμάνων της Θράκης.

Ειδικότερα, τόσο οι ψευδομουφτήδες όσο και οι μουσουλμάνοι Βουλευτές του Συριζα και του Πασοκ (Καραγιουσούφ, Ζειμπέκ και Χατζηοσμάν), εκτόξευσαν σωρεία απειλών εναντίον μελών της μειονότητας προκειμένου να μην δεχθούν την εφαρμογή του περιβόητου νόμου για τους ιμάμηδες.

Η Χρυσή Αυγή αντέδρασε άμεσα και ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τους Υπουργούς Εξωτερικών και Παιδείας. Ταυτόχρονα υπέβαλε και αίτημα στον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη προκειμένου να κληθούν σε απολογία οι ανωτέρω Βουλευτές ενώπιον της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας.

Ο Συναγωνιστής Παππάς έθεσε μετ’ επιτάσεως το θέμα και στην τελευταία διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Αφού ανέγνωσε το κείμενο της αίτησής μας, ζήτησε από τον Προεδρεύοντα κ. Τραγάκη να λάβει μέτρα και να παραπέμψει τους ανωτέρω Βουλευτές στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Τόνισε ότι είναι θέμα εθνικό για το οποίο το Προεδρείο της Βουλής δεν έχει πράξει τίποτε, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις υποτιθέμενων παραπτωμάτων από Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε ότι το ανθελληνικό κράτος, το κυριολεκτικά ψευτορωμέικο, έχει αφήσει τους μουσουλμάνους της Θράκης μόνους τους εδώ και δεκαετίες. Τους έχει αφήσει στο έλεος της τουρκικής προπαγάνδας και των πιέσεων εκ μέρους των εγκάθετων της Άγκυρας. Έχει καταστήσει τη Θράκη προνομιακό πεδίο δράσης για τους έμμισθους εντολοδόχους των βαρβάρων ασιατών «γειτόνων» μας. Ξεκαθάρισε όμως, ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε μόνους εκείνους τους συμπατριώτες μας που πασχίζουν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν την ελληνική τους συνείδηση.

Παρεμβαίνουμε διαρκώς με το θεσμικό μας ρόλο για τα θέματα που τους αφορούν. Και δεσμευόμαστε πως όταν αναλάβουμε τη Διοίκηση αυτού του τόπου, θα δηλώσουμε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι η Ελληνική Πολιτεία είναι δίπλα τους και δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν, οπότε είναι ελεύθεροι να διώξουν τα ενεργούμενα της Άγκυρας.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:

Αθήνα, 04 Σεπτεμβρίου 2013
Κύριε Πρόεδρε,

Από χθεσινά δημοσιεύματα του Τύπου προκύπτει ότι κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού το μήνα Αύγουστο, κύκλοι προσκείμενοι στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, διεξήγαγαν ένα όργιο τρομοκρατίας και εκφοβισμού των Ελλήνων Μουσουλμάνων. Μεταξύ των προσώπων που προέβησαν στις παραπάνω ενέργειες φέρεται ότι είναι και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσεΐν Ζειμπέκ, καθώς και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο κ. Καραγιουσούφ κάλεσε τους παρευρισκόμενους σε αντάρτικο εναντίον της επιλογής ιμάμηδων από “άσχετα ιδρύματα” (εννοώντας το Υπουργείο Παιδείας και τη Μουφτεία), ενώ ο  κ. Χατζηοσμάν διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί τον νόμο και κάλεσε τους μειονοτικούς να μην αφήσουν τους ιεροδιδασκάλους που θα προσληφθούν να περάσουν καν από τα χωριά τους.

Επειδή από κάθε άποψη πρόκειται για συμπεριφορά ευθέως αντίθετη με τα εθνικά συμφέροντα και προς όφελος των σχεδιασμών ξένης χώρας.
Επειδή η παραπάνω συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και άκρως αντιδεοντολογική, μη αρμόζουσα σε μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

Για τους λόγους αυτούς,

Υποβάλλω την παρούσα για τις εντός των αρμοδιοτήτων σας περαιτέρω δικές σας ενέργειες και ειδικότερα για την παραπομπή των ανωτέρω Βουλευτών ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-praktores-ths-agkuras-tromokratoun-anenochlhtoi-tous-ellhnes-mousoulmano#.Uii1CcbIbSI#ixzz2e2OP3uIj

Exit mobile version